Pai in partea dreapta a raspunsului care iti place este o funda, o medalie pe care scrie 1. Da`i clik pe ea
Imi dai funda?![]()
Ms
În dreapta răspunsului pe care eu ţi-l las apare o funda gri. Dai click pe aia si aşa dai fundă! Nu obligatoriu la răspunsul meu, funda gri va apărea la fiecare răspuns primit. Baftă!
Buna yoo,
Pozitionezi mouse-ul in dreptul celui care ti-a dat raspunsul si vei vedea ca in coltul de dreapta jos iti apare o fundita pe care scrie "1" de culoare gri. In momentul in care dai click pe ea se face portocalie si asa ai dat fundita.
Pa, pa
Siplu raau de tot cand ai mai multe raspunsuri in parte dreapta raspunsului o sa apar fundita si dai clic pe ea
Pai iti raspund la intrebare iar lnaga iti arata o funda dai click pe ea, acu... nu vrei sa imi dai prima fundita
?
Paralel cu raspunsul pe care l-ai primit, in partea dreapta este o "funda" in care scrie:"Declara raspunsul castigator".Si daca dai click pe el vei oferi o funda.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Cand tu iti pistezi o intrebare pe TPU,isr ceilalti iti dau raspunsuri; deasupra intrebarii tale apare un chenar galbui in care scrie "Alege raspunsul castigator."Mai jos,la raspunsuri, apare in dreptul fiecarui raspuns pe care l-ai primit, o fundita gri.Citesti raspunsurile pe care le-ai primit si alegi raspunsul care ti s-a parut cel mai bun si cel mai folositor pentru tine.Doar dai click pe acea fundita gri,dupa care va aparea un chenar in care te intreaba:"Esti sigur ca vrei sa declari acest raspuns castigator?", iar tu raspunzi afirtiv la aceasta intrebare.Daca ai reusit sa ajungi pana la acest pas, inseamna ca ai acordat o fundita. Apropo. fundita aceea gri va deveni portocalie.succes! Ce ai zice daca ai incepe prin a-mi da mie prima fundita?![]()
Pai in dreptul fiecarui raspuns gasesti o funda ( NU bifa) apesi acea funda si bum.ai dat funda...
ca tot vb de ea. imi dai funda?
Stiu eu! si eu sunt noua pe TPU si am pus aceeasi intrebare.jos de tot e o fundita dai acolo fundita e gri si tu dai pe ea e jos
Heii.Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente. Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.
Deasupra raspunsurilor pe care le primesti la o intrebare este cate o fundita gri iar cand pui clickul pe ea devine portocalie.Atunci cand vrei sa dai fundita, alegi raspunsul care ti se pare tie cel mai folositor si dai clic pe fundita aia de deasupra raspunsuluihappy (mai in dreapta ) succes:*:*:*
Cand cineva raspunde la intrebarea ta in dreapta dupa intrebare apare o funda necolorata dai acolo si alegi pe cine vr u sa desemnezi
cu cel mai bun raspuns
Păi atunci cînd postezi o întrebare şi îţi răspunde cineva apare lîngă răspunsul lui o fundă şi dai clic pe ia. Simplu sper că te-am ajutat.
H3yyy:*:*
Ai pus o intrebare si ai primit raspunsuri.Dai pe acea intrebare, sub ea ai raspunsuri si in drept cu raspunsurile ai funditze.Alegi raspunsul castigator,care ti'a fost cel mai de folos,sau ma rog care ti se pare cel mai bun,apoi dai pe fundita din dreptul acelui raspuns.Iar daca vrei sa votezi vreun raspuns,sub raspunsuri scrie:Amuzant,inteligent,nefolositor, stupid, etc.Si dai pe cel care crezi ca se potriveste.De ex:nu te ajuta cu nimic, atunci poti vota ca fiind nefolositor.Bafta:*:*