Salut! Vorba de asta nu e, ca s-a plictisit de tine. din cauza certurilor poate i'a ajuns si ei. Mai lasa si tu de la tine si sa lase si ea in unele situatii. vorbiti deschis si nu va feriti unul de celalalt spuneti-va toate ofurile!
Din moment ce ti-a spus ca are nevoie de o pauza... stai linistit vrea sa se gandeasca mai bine la situatia ce s-a intamplat intre voi, certuri etc. stai fara grija daca te place o sa va impacati, acum nu o presa si tu sa fi scai dupa ea las-o libera, sa-si puna gandurile in ordine. Asa au nevoie fetele cateodata de o anumita pauza. ca este de cateva zile / o saptamana, doua. Ele in pauza asta se gandesc ce vor face si daca vor mai da sanse baietilor, depinde si de situatiile aparute intre fiecare. Deci, tu stai fara grija daca zici ca fata te place nu ai de ce sa -ti faci probleme intelegi?
niciodata sa nu-ti fie teama de raspunsul fetelor man viata merge inainte oricum ar fi.
Ea te place si cu siguranta dupa ce analieaza situatia intre voi va lua o decizie. Nu are rost acum sa stai stresat ca vai ce o sa se intample nu o sa mai vorbim sa ne vedem chestii d-astea. stai linistit si calmeaza-te.
In fine, acum nici tu sa nu o lasi balta in pauza pe care si-o va programa ea cat o fiii. Doar nu mai fi asa insistent ca un cobai dupa ea in limba cum s-ar spune las-o mai usor, si dai frau liber un timp. Dupa aceea vezi cum se comporta si cum decurge relatia intre voi. SPune'i ca iti este dor de ea pe zi ce trece si nu prea poti sta fara sa vorbesti cu ea. Joaca-te cu ea alint-o vorbeste-i frumos si vei avea de castigat, depinde si de fata. Daca crezi ca nu este una de moravuri usoare. nu ai de ce sa-ti faci griji.
Asa ca. man nu e bai, tu sa fi tare orice s-ar intampla ca doar esti barbat nu femeie si sa iei atitudine. Ce ai putea sa faci? exact ce ti-a spus si ea : sa luati o pauza asta este... e decizia ei si ar trebui sa respecti va sa zica. Nu complica lucrurile mai serios. mai usor ai timp nu iti face o mie de ganduri acum.
Bafta si numai bine!
Sunt doua cazuri,ori va certati rau de nici dracu n-o sa va impace ori ajungeti la un punct comunt,va cantariti optiunile,va spuneti of-ul, va impartasiti ideile, si mnah, ce mai stiti voi, incercati sa nu urlati unu la altu
Nu trebuie sa te certi cu ea atata trebuie sa o intelegi eu sunt fata si cateodata mi-a venit sa ma plitisesc de un anumit baiet pe care mi-a placut de el,, trebuie sa incerci sa intri in inima ei sa vezi ce vrea cu adevarat ce simte si poate trece prin o perioada urata. bafta
Buna sunt Mistret si vreau sa te cunosc
Buna!
E ceva normal să vă certați, in acest caz sunt și eu dar de 2 ani, am știut că mă place dar am stricat totul doar că am crezut că-și bate joc. După atata timp in sfârsit vorbim iar și incerc să o iau de la început. E clar ca te place, spune-i ce simți și eu aștept ca el să-mi spună adevarul, și o s-o facă. Ăsta e sfatul meu.
Eu am 21 si ea are 14 nu pote fi relate de iubire intre noi pentru mine o dor o pretena la care tim mult. ea tine mult la mine si imi zice zilnic si cat de mult o ajt si o fac fericita si tot tipul ma alinta si tachineaza.vb zilnic chir daca ne certam ne impacam iar si iei e foare frica sa ma piarda. credeti ca poat ma place? chiar daca are 14 ani e foarte matura