Iubirea ta ma doare, doare! De-ai stii ca-n lacrimile mele-s scrise, 1000 de vise.
Viseaza ca si cum ai trai o vesnicie, traieste ca si cum ai muri maine
Dragostea nu are nevoie de cuvinte, însa cuvintele au întotdeauna nevoie de dragoste.
Nu-ntelegi, nu este bine, Sa te joci acum cu mine! Nu stiu cum sa iti explic, Ca vorbele tale nu ma ating
Trece unaa...Vine altaa...Si se mai intoarce roataaa:X
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate
In copilarie …fetitelor le plac papusile …iar baietasilor masinutele …cand crestem totul se schimba …baietasilor le plac papusile …iar fetitelor mashinutzele.![]()
Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt ![]()
Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii diferit
Si daca el nu o sa-ti mai zica "Noapte buna!". si daca nici pe strada nu o sa-ti mai zica "Buna!". ai prietene care te suna sa-ti zica: "Fataa, esti de 1000 de ori mai buna
Spune'mi ce mai vrei acum de la mine? Du-te la ea poate iti e mai bine Asa a fost sa fie' asa va fi mereu.Nu uita ca pentru tot exista Un Dumnezeu
Am fost langa tine.Dar nu ti'a pasat! Du'te la ea! S-a terminat
Degeaba ma strigi si spui ca vrei din nou sa fii cu mine.Ai uitat cand sufeream zile si noptsi dupa tine Acum s-a terminat nu te mai vreau Du-te la curva ta.Te pwpa amica ta
Vin sau plec,Pentru tine e tot una, Oricum a fost alta in locul meu intotdeauna
O sa vina timpul cand iti vei da seama de toate Si o sa-ti dai seama ca am fost si-o sa fiu cea mai buna dintre toate
Timpul a trecut, M'am maturizat, Am fost aici.Dar am plecat
anonim_4396 întreabă: