| Daciana_2331 a întrebat:

Imi zice sh mie cineva cum pot sa fur pe barn buddy daca are caine si are de mancare?

4 răspunsuri:
| IustinaSiAtat a răspuns:

Daca are caine si are mancare nu poti sa furi.cainele te va musca si vei pierde bain doar daca, cainele nu are mancare poti sa furi
sper ca te-am ajutat

funditabatting eyelashes)

| protopopicitorescovici a răspuns:

Cum sati pun... schimbi data de la calculator cu doua zile in fata dai ok la data si astepti pe gradina sa i se duca mancarea la caine dar sa fii pe gradina sper ca te-am ajutat imi dai fundabig grin

| SCosmin a răspuns:

Buna, intri la una dintre fermele vecinului si vezi daca are de furat, iei manusa ca care furi si apesi pe planta cu manusa, iti apare ca te musca cainele dar dai ok pana cand furi, nu conteaza daca iti ia bani pentru ca dupa ce ai furat sau nu mai ai bani dai refresh sau te duci la ferma mea*. si dupa ce sa reincarcat pagina.bani o sa-i ai la loc, plus recotele furate. sper ca te-am ajutat

| Simonyka a răspuns:

Ba merge sa furi uh vrei fundita pentru? dai click in continu pe planta sh dai ok chiar daca kinele te musca pana cand iti fura(chiar daca ia mai mult timp) si iti ia din bani sh mai sus undeva scrie ferma mea sau my farm dai click iti da banii inapoi sh ai ramas si cu planta fundabatting eyelashes