| jon_3492 a întrebat:

In ce consta windosul xp licenziat? Platesti doar codul? adica doar codul e licenziat? sau cum sa inteleg? cu ce e mai bun?

4 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

Nu te mai bat aia la cap cu windows genuine
ai windows original

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca un program este cumparat legal(cu licenta) atunci ii poti face update-uri fara nici o problema, prin acestea programul se imbunateste si se repara unele defectiuni si deficiente de securitate. Numai bine!

| Claudiu2011 a răspuns:

Windows xp licentiat inseamna ca are o licenza(adica codul e licenta pe care nu o mai are nimeni) teoretic ar trebui sa nu aiba nici o eroare. Diferenta dintre windowsu piratat si licentiat e f mare dar nu prea are nimeni bani de licentiat.nu se merita sa dai cateva milioane pe cel licentiat.mai degraba piratat si cum sunt eu mil schimb de cate ori vreau.ca ma pricep.si nici antivirus nu am pe el pentru ca imi incetineste activitatea.

| paffyxfairy a răspuns:

Windowsul Xp Licenizat consta intr-un WINDOWS ORIGINAL. Celelalte care nu au codul de licenta, dupa un timp, ecranul se va face negru, pc'ul va merge greu, si etc. pana la urma va trebui reinstalat windowsul. Deci, windowsul licenizat e mai bun deoarece e original! FUNDA?