| pantera a întrebat:

Intre ps2 si xbox care este mai bun?

Răspuns Câştigător
| radutherap a răspuns:

Xboxul 360 este cel mai bun plus ca are asa buna grafica si te sfatuiesc sa-ti iei xbox ca am si eu si ai mai multe pe el decat pe xbox si in joc sa dau un exemplu fifa la ps2 poti doar sa joci normal dar pe xbox poti sa joci pe meniu training

11 răspunsuri:
| rotaruia a răspuns:

Ps2 e mai popular si gasesti mai multe jocuri pentru el decat pentru xbox. si ps2 e facut de sony, care au traditie la grafica si sunet, la chestii d-astea multimedia. xbox-ul e facut de microsoft, care na, sa zicem ca jocurile nu prea sunt punctul lor forte.

| curios_3782 a răspuns:

Clarr xboxrolling on the floor mai ales daca e xbox360 happy

| darrenhaayes a răspuns:

1. Xbox 360 este o achizitie foarte buna ca raport pret/calitate.
2. PS2 dureaza ceva puna isi pune toti caii in miscare dar depaseste ca nivel grafic xboxul (nu cu foarte mult).
3. Daca ai bani recomand PS 3, insa find recesiune propun un xbox si un calculator pentru ca daca "n ai net nu existi".

@ Rotaruia PS2 este creat de Microsoft si Xbox de sony! nu incurca baiatu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Darenhayes laughing bah uh ala jmecher cum dracu sa fie facut xbox de Sony laughing)? xboxul e facut de Microsoft in totaliate laughing am unu si scrie pe cutie asa ca nu ma poti contrazicewinking nu bte baga daca esti paralele cu consolele

| jupiter1 a răspuns:

Mai bun este ps2 pentru ca este mai popular!

| jupiter1 a răspuns:

Clar mai bun este ps2.

| jupiter1 a răspuns:

E mai bun xbox360

| jupiter1 a răspuns:

E mai bun ps2 pentru ca e mai buna grafica

| andrei_7660 a răspuns:

Ba toti gresiti ps2 si xbox sunt la fel dar ps este mai popular pentru ca sunt mai multe jocuri pentru el

| jupiter1 a răspuns (pentru andrei_7660):

Nu mai pune intrebari stupide ca ma enervezi

Întrebări similare