Nu conteaza prea mult varsta, depinde cum te simti tu, ca un copil sau ca un adolescent.
Este adevarat ca 14 ani este varsta la care se considera, in medie, terminata copilaria si incepe adolescenta, dar aceasta este doar o medie, poate fi diferit de la o persoana la alta.
La cine la fete. Ba fii atent. sa stii. Nu e adevarat cum stii tu. poate numai la uni americani. hai ca ai o poza frumoasa pacat de parere.
Ba esti cu cine iti permite, necivilizatule, nu cu mine!
Si raspunde la intrebarea utilizatorului, nu comenta la raspunsul meu!
Hei! ba este o interjectie comuna.
Interjectia aceasta o poti folosi cu colegii de gasca sau scoala. Nu o foloseste un ţânc cu o persoana necunoscuta si in varsta.
Scuze. imi pare raul ca ce varsta are persoana cu care vorbesc?
O sa implinesc 70 de ani pe 1 Decembrie.
Si nu varsta este importanta, desi conteaza si asta, cel mai mult conteaza ca nu ma cunosti si atunci este necesar un minim respect, chiar daca ne tutuim toti pe aici.
Atunci scuzati nu am vrut sa va supar. Nu ma asteptam la astfel de utilizatori. pardon. Si aniversare placuta de ziua romaniei.
Iti accept scuzele si multumesc pentru urare.
In alta ordine de idei, inainte de a scrie ceva dezagreabil, puteai sa te uiti pe profilul meu, acolo mi-am trecut data de nastere.
Da, la 14 ani esti inca copil!
"Adolescenta cuprinde trei perioade distincte:
1. preadolescenta (14-16 ani)
2. adolescenta propriu-zisa (16-18 ani)
3. adolescenta prelungita (tineretea)(18-20/25 de ani)"
sursa:
http://www.scritub.com/......212320.php
Depinde de comportamentul tau. Daca te simti si te comporti matur, bravo tie. Dar daca inca te certi cu parintii pe lucruri stupide si refuzi fara nici o motivatie unele cereri d-ale lor, si plangi cand nu se face cum vrei tu, inca ai mentalitate de copil. Stiu ca pare absurd, dar am un var care la 14 ani se comporta ca unu' de 8.
Oricum, minor tot esti, si vei fi pana la 18 ani
La 14 ani e copil, mentalitatea nu se baga. Daca unu de 7-8 ani e matur nu il face sa nu fie copil (mai ales ca la 7 ani esti mic de bubui).La 14 ani esti undeva intre, nu esti acel copil de 7 - 8 ani, dar nu esti nici tanarul ala de 16-17 ani care are voie sa faca aproape orice ca un major.Biologic este copil pana la implinirea varstei de 15 ani iar social pana la 16 sau 18 (nu stiu exact).Ma rog, copil si minor nu inseamna acelasi lucru.La 17 ani esti minor, dar nu copil.La 12 sau 11 ani esti minor dar poti fi considerat copil pana la o anumita varsta, parerea mea 15 sau 16 ani, dar cand aveam 11 ani anumiti oameni deja ma considerau foarte mare, fiecare avem propile noastre pareri, dar la 14 ani fizic si psihic nu prea ai cum sa fi foarte matur dar sun si cazuri, deci practic da este copil, dar la varsta ei poate fi si preadolescenta.
DA ESTI! Varsta de 14 ani, este cam ultima varsta a copilariei.Bine acum nu spun ca poti avea 15-16 si nu te poti comporta ca un copil, dar multi oameni vad asta a fi penibil.La toate locurile de joaca in care am mers, 14 ani era varsta maxima.Deci,lumea te mai considera inca un copil dar unul mai mare. Oricum, daca tu in pielea ta te simti copil asta esti.Dar oricum esti fie copil fie adolescent pana la 18 ani