| 9PM a întrebat:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri,și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In Romania vad că paznicii se cred mafioți, gangsteri!
De ce nu angajează tineri?

33 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

N-ai să știi până nu te angajezi și tu paznic la magazin.

| UnchiulRamiz a răspuns:

In loc sa vada furaciosii? ei se uita la mine de 2-3 ori, adica ma urmaresc ce fac laughing apoi imi dau pace! Numai mosnegii sunt la Penny ca paznicii. Ceva boschet nu stiu ce voia moca sau mai ieftin, asta vara. Il chema la interval pe casier laughing Unde au fost paznicii sulei? Ca eu nu am vazut niciunul sa aplaneze scandalul. Am crezut ca il si bate pe coopilul de la casierie laughing Dupa ce mai au bulan la ei sau cum se zice? Trebuia saltat boschetul si caftit putin.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Asa is mosnegii barfitori si povestitori, nu doar paznicii. In ce magazin i-ai prins in flagrant? tongue

| 9PM explică (pentru UnchiulRamiz):

Unicarm. Da peste tot martalogii sunt la fel happy
Mă bârfesc și pe mine, mor de ciuda că îmi permit să fac cumpărături zilnic laughing da nu ei și babele casiere

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru 9PM):

La Unicarm unde merg eu am vazut si femei paznice. Ai inceput cu bautura sau astepti pana la ora 12 fix? Eu a bagat o bere fara alcool pe la ora 14 si ceva. Dar nu au camere puse la Unicarm de au nevoie de paza?

Aveam una in zona era de treabă! Au da țiganii tot ciordesc sunt măiestrii laughing

Mi-am luat niste beri, nu sunt eu cu băutul! Tot îmi caut adidași da nu găsesc ce îmi place și costa mult ce îmi place mie Alexander Mcqueen

Ai vreo poza sau link? Nu am vazut niciodata, de unde am luat aia cu talpa cu memorie nu aveau. Mai mult de 200 euro costa?

Dau cu jula tiganocii ca in pacanele laughing rolling on the floor

Mai mult costa da 700 de euro, depinde de model
Ăștia sunt cu 500 de lei
https://www.google.com/......ttps?/aclk

Și fete tinere laughing

Pai si ai da 500 euro sa zicem daca ai gasi? La 500 mai merge, dar tare mie ca sunt fake. Eu am vazut Lagerfeld la 1000 lei in magazin laughing

Da,Karl sunt 1000 de lei în magazin! Sincer nu as da laughing
Sunt sărăntoc chiar daca unii prosti cred că sunt bogathappy

Onur tot imi trimite cerere de stop ignorare, trimite prietenie apoi mă blochează aiurea. Ce are?

Cred ca daca nu raspunzi la ce posteaza de mai multee ori iti da bloc. Mie asa mi-o facut! Are si el ceva probleme, poate mai grave ca a noastre dar nu le expune sau recunoaste.

Eu nici pentru un implant de masea nu vreau sa dau 500 euroi laughing Dar pentru o pereche de adidasi? Mai bine merg la o boarfa, simt ca as iesi mai castigat asa rolling on the floor

Noi eram prietenii lui și pe noi ne-a blocat

Da te cred. Calci in rahat cu ei nu mai contează cât ai dat pe ei

Nu ii mai cureti? II arunci direct la ghena laughing

Era o gluma. Eu nu prea calc că mă uit pe jos mereu când merg pe strada.

Da, a avut probleme cu un nigerian. Si l-au furat din vestiar, asta ai vazut? Pe 3 sau 4 conturi m-o blocat pe mine. Bine, ca i-au fost si sterse, dar tot a revenit.

Asgard era de treabă omul da o zis că nu mai intra ca e multa negativitate. Nu o văzut ce e pe Tiktoklaughing

Pe TPU si razi ce intrebari rampite vezi la Florica sau Aurel mai nou. Pe tiktok nu stiu, ca nu folosesc. Dar de sunt bagaboante nu e de mine laughing Eu incerc o schimbare, sa nu mai astept ci sa actionez. Dar femeile cuinte nu prea ies, toat alea de evitat iti ies in cale.

De ce nu sunt de tine? La alea cuminți trebuie sa le dovedești că ești inteligent sunt sapiosexuale

EU M-AS INSURA, FIE CUM VOR ELE DAR EU NU IMI PIERD JUMATATE DE AN SAU MAI MULT SA LE DOVEDESC CEVA. Daca rup patul cu tine alea ce nu sunt cuminti? rolling on the floor Bine e si cu putin, dar ce te faci cand e prea mult?

Daca nu găsești de la tine caută din alte localități
La alea cuminți trebuie sa le dovedești, altfel nu îți dă veveriță

Dar cum frate altul o loveste dupa o zi sau o saptamana? Cum ti-am zis de una, cu care vorbisem, dupa o zi de vrajeala a dat veverita deja. Mie imi spunea ca nu iese din casa si de alea.

| GygyDuru a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Furi din magazin si te-au prins paznicii?

| GygyDuru a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

''Eu nici pentru un implant de masea nu vreau sa dau 500 euroi'' Oricum un implant de masea e 2000 euro.

| Wukong a răspuns:

Paznicul e pe post de statuie la magazin, ala e acolo mai mult sa te intimideze sa nu furi ca oricum daca furi si esti destept nu te prinde nimeni

| GygyDuru a răspuns:

Tinerii sumt mult prea destepti si smekeri pentru postul de paznic. Ei sunt ''digital creators''.

| Alexandra123s a răspuns:

Probabil îi pun pe moșnegii ăia doar ca să pară că e cineva la ușă, că oricum nu păzesc nimic dacă stau toată ziua la bârfe. Tinerii au visuri mai mari și nu stau pe salarii de nimic ca să se creadă „mafioți" prin magazine, când oricum se fură sub nasul lor.

| 9PM explică (pentru Alexandra123s):

Că pui o bufniță împăiată in geam sau pe aia același lucru e!
Sincer depun efort mare sa nu îl castrez! Da deocamdată m-am gândit să stau in banca mea. Mă bârfește cu clienții și cu o baga ce lucra acolo! Nu mai pot dormi de grija mea hienele că nu lucrez eu, ca și cum eu as fi problema României nu inflația și sărăcia! Am vrut să mă angajez acolo da mi scârbă de atitudinea lor.
Unii tineri, că alții se tripeaza toată ziua ca și cum ar fi ultima zi din viața lor.