anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-au dat de la tribunal un certificat de grefa. " Se certifica prin prezentul de Grefa Judecatoriei Targoviste, ca pe rolul acestei instante se afla inregistrat dosarul cu nr... avand ca obiect plangere contraventionala, actiune formulata de petitionarul., impotriva procesului verbal de contraventie., asa scrie in foaie. Eu domiciliu il am la Pitesti, ce vroiam sa ma lamuriti : Eu cu certificatu acesta de grefa, ma duc sa-l depun la IPJ Dambovita sau la IPJ Pitesti? Si va rog raspunsuri concrete, m-am saturat de morala care nu mi se cuvine, va multumesc!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai grefa de la Judecatoria Targoviste trebuie sa-l depui in Dambovita.Asta daca pe grefa respectiva nu scrie alta adresa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai domiciliul in Pitesti atunci IPJ Pitesti trebuie sa detina si sa-ti restituie permisul, deci la ei trebuie sa mergi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu certificatul de grefa si dovada de circulatie in original te prezinti la politia rutiera ce ti-a ridicat permisul daca te grabesti si esti in primele zile dupa suspendare (si daca ai drum pe acolo daca tot ti-ai luat certificatul). Daca nu te poti prezenta si la politia de "domiciliu", ce te are in evidenta cu permisul dar e indicat pe la sfarsitul celor 15 zile deoarece de obicei permsiul intarzie...