| ღNameღ a întrebat:

NU INTELEG!, in ultima vreme, dau cele mai bune si concrete raspunsuri, si toti imi dau stupid si nefolositor. Ce am facut, de ce?!

Răspuns Câştigător
| delakpanlaa a răspuns:

Iti dai seama ca de invidie iti dau happy. De invidie ca ai dat un raspuns mai folositor ca ei... Asta nu mai e "Toti pentru unul" ci "Toti pe unul".

3 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Nu toata lumea gandeste la fel, sunt probabil unii carora nu le place felul in care tu gandesti cand dai acele raspunsuri.

| AnotherGirl a răspuns:

Daca in ultimul timp primesti numai stupid si nefolositor nu este musai din vina ta. Si eu primesc asa ceva (dar nu-mi pasa laughing ). Chiar daca tu spui ceva corect, dar cineva nu este de acord cu tine, este normal sa dea astfel de voturi. Aici este vorba de parerea fiecaruia. Dau un exemplu banal straight face : Daca cineva intreaba ce culoare are laptele, iar tu spui ca e alb, unul care il vede albastru iti va da stupid pentru ca asa crede el laughing
Nu-ti face griji kiss

| lewiscristian_4963 a răspuns:

Iti spun eu! cei care iti dau raspunsuri de genul stupid, nu stiu sa gandeasca in stilul tau! eu as aprecia orice gand! sa stii ca si parerea ta conteaza