| r2d2 a întrebat:

"Nu manca dupa 6PM!" - chiar ajuta la ceva? Daca da, la ce?

5 răspunsuri:
| SensiBlu a răspuns:

Da! In timp ce dormi ai stomacul gol si sunt calorii care sa ramana neconsumate!

| Iull a răspuns:

La mentinerea siluetei. big grin

| midnight a răspuns:

Se presupune ca dupa ora 6 nu mai faci miscare si mancarea se asaza(daca intelegi). pe scurt se spune ca nu te mai ingrasi daca renunti la mancat dupa 6 seara. banuiesc ca e adevarat da eu tot nu pot sa ma abtin de la mannat!

| MadQueen a răspuns:

Dupa 6PM oamenii nu prea mai fac miscare. De la 6PM incolo incepi si stai la birou, la Tv pe canapea, la masa sau dormi. Asa ca, grasimea de depune de 2 ori mai multa si de 2 ori mai repede. Asta la cei care au aceasta problema. Eu de exemplu pot manca oricat si orice sa nu pun nici un gram in plus pe mine. Dar pentru cei la care se vede diferenta in functie de cat ai mancat si ce ai mancat este mai bine sa nu mananci dupa 6PM. Poate doar un bol de cereale sau un fruct. Si daca chiar nu te poti abtine de la mancare, dupa ce mananci iesi pe afara si da 2 ture de bloc si nu mai este o problema laughing Deci dupa 6PM mancarea se depune de solduri, coapse, etc mai repede si mai multa fiind ca dupa 6PM nu mai facem miscare. Cam asta e happy Sper ca te-am lamurit happy

| greentea a răspuns:

Nu e neaparat dupa 6PM. Eu stiu ca e indicat sa mananci cu minim 4 ore inainte sa te culci. Adica daca de obicei te culci la 12, indicat e sa mananci pana in ora 7. 30-8. De ce? Pentru ca in timpul somnului, metabolismul trece printr-o faza de "adormire" si totul se petrece mai incet decat in timpul zilei. La fel si cu alimentele in stomac. Asta e cam tot ce stiu big grin

Întrebări similare