| Crina_7980 a întrebat:

Nu pot intra pe google.com. Cv help?

10 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Nici eu nu pot. Cred ca au schimbat site-ul. Mai asteapta si incearca mai tarziu.

| Cretaker a răspuns:

Asta pentru ca ai net de la RDS sau UPC lol.

| Marijuana187 a răspuns:

Incearca google.ro laughing

| PureEvil a răspuns:

Daca intri de pe un ip de Romania te va redirectiona automat pe un server google facut special pentru Romania! Exemplu, pentru Germania va fi mereu www.google.de,pentru USA www.google.com.Daca doresti neaparat sa folosesti google.com atunci utilizeaza un proxy si schimba-ti ip-ul.Programul Vidalia(sau Tor) face chestia asta, in combinatie cu Firefox.

| TatooMaker a răspuns:

Nu poti intra pentru ca google are un fel de plug-in prin care daca te conectezi din Romania la siteul lor, orice ai scrie(google.de; google.pl; google.com) ei ti-l dau in romana.

| jvEcu a răspuns:

Suna-i pe incompetentii aia de la care ai net.

| Crina_7980 explică:

Nu e chestia în redirecţionare, de asta ştiu nu-s chiar aşa limitată, dar pe mine nu mă redirecţionează, pe mine pur şi simplu nu mă lasă pe google.com! pe google.ro pot intra, pe google.de pot intra şi pe orice altă ţară da' cînd dau să intru pe google.com îmi zice că această pagină nu e disponibilă.
Culmea e că nici măcar pe un link care conţine google.com, de exemplu www. google.com/language_tools sau orice altul nu pot intra şi-mi arată aceeaşi eroare!

| sticksulet a răspuns:

Google.com = google.ro
e tot aia

| Teddy_6960 a răspuns:

Deci... daca ai google scrii sus http://www.Google.com(daca ai mozila, google chrome, sfari, etc faci tot asa)succes pls funda

| Jackass a răspuns:

Intra pe google.ro XD