| FunKesha a întrebat:

O sa va intreb ceva simplu:

1.Cati ani aveti?
2.Cum va cheama
3.De ce va place TPU?

Răspuns Câştigător
| doroteea a răspuns:

1. Am 15 ani:X

2. Ma cheama Mihaela- Alexandra. La scoala mi se spune mihu si acasa Andra, de la Alexandra.

3. Imi place pentru ca unele raspunsuri de la unele persoane ma ajuta si imi place sa ajut oamenii si in unele situatii sa ma mai amuzhee hee.

12 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

HeihappyAna, 16, pentru ca pot sa ajut lumea si ca la randul meu sunt ajutatahappySarbatori fericite!

| Alle15 a răspuns:

Buna,
1. 12, tu?
2. Florina
3.Caintalnesc multi copii si facem cunostinta si ne imprietenim, nu deaiase numeste TPU?

| cryna a răspuns:

Buna happyam 16 ani, ma numesc crina, imi place TPU pentru ca aici poti ajuta persoane si pentru ca esti ajutat ...nimeni nu te ia in ras si iti raspunde cu seriozitate :X dar tun cum te numesti si dc iti place TPU?

| doroteea a răspuns:

Ma bucur ca iti place TPU si multumesc pentru fundita. Craciun fericit si sa-ti aduca mosu tot ce vrei >big grin

| lemmon a răspuns:

1. 15
2. anda
3. imi place TPU deoarece aici gasesc raspuns la toate intrebarile, ceilalti sunt foarte ok si incearca, cat pot de mult sa ma ajute.
SARBATORI FERICITE!:*

| Codruta a răspuns:

1. 14

2. Codruta

3. Pentru ca ne ajutam intre noi unii pe altii, ca o familie

Pa!

| LoOvE a răspuns:

1. 13 ani

2.cristina-silvia :X

3.pentru. ca aici nikiodta nu ma plictisesc si imi palke sa raspund la intrebari dar sa si pun atunci cand am nevoie

pa!

| FunKesha explică:

O sa raspund si eu

1.Ma cheama Andreea-Bianca
2.Am 12 ani
3.Imi place TPU pentru ca este o metoda foarte buna de a ajuta oameni si pentru ca altii pot sa ma ajute pe mine niciodata nu ma plictisesc stand pe TPU si pentru ca oameni nu sunt foarte seriosi se si amuza dar doar cand trebuie.
Eu sunt pe TPU de 3 zile si de atunci intru in fiecare zi pentru ca niciodata nu ma plictisesc, imi place in ultimul rand pentru ca se respecta regulile, aici nu vorbeste nimeni cu, cuvine vulgare si sunt si respectateregulile, etc... Iubesc TPU, cel mai frumos site, cel putin asa cred eu
Va urez sarbatori fericite si multa sanatate sa primiti tot ce va doriti!
Pupici!

| bump a răspuns:

1. 14
2. Andreea
3. Pentru ca este o modalitate buna de a ajuta oamenii si de a primi raspuns la unele intrebari

| BoierBibescu a răspuns:

4. De ce intrebi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...

1: am 11 ani

2: ma cheama Madalina :*

3: imi place TPU... din acelasi motiv al lui doroteea

imi dai si mie fundita plz?

| MaDaLyNaInNa a răspuns:

Buna,
1: am 12 ani