Da sint rai. parintii isi gonesc copii de acasa le cer chirie ii pun sa spele pe jos. le fac scandal. ii bat. nu le dau mincare. nu ii ajuta in viata cu nimic pe copii dar vor banii.sint foarte rai paintii.iti dai deama strainii cit de rai sint? la 32 de ani nu am prietene decit pe net am 3. lumea sa inrait
Intotdeauna, poate chiar mai rai, pe cei buni de fiecare data nu-i bagam in seama sau nu ne dam seama cat sunt de buni, ba mai nasol, ii comparam de multe ori cu ceilalti rai.
Depinde de oameni. din pacate s-a umplut lumea de rautati gelozii invidii crime si asa mai departe. important e sa vezi in cine ai incredere, sa iti alegi prietenele cu ff mare atentie ca in ziua de azi nu mai sunt prietenii de nici un fel doar pe interes. am patit-o si eu ca multi altii. dar iti raman fratii parintii si familia in general in care poti avea incredere. pup mi-ar place sa vb astept mesaj privat poate vb mai multe pe mess
Oamenii sunt rai daca tu ii vezi asa.Cand esti suaparat, trist, disperat, nervos vezi totul negru.Vezi ca toti oameni sunt rai si au numai defecte. Dar cand esti bine dispus si fericit ii vezi ca fiind niste oameni de treaba si avand calitati.Toti oamenii au calitatile si defectele lor.Nu poti avea numai defecte sau numai calitati.Trebuie sa acceptam lumea asa cum este.Nu crezi ca n-ar mai exista oameni rai n-ar mai fi oameni buni? Nu s-ar mai numi oameni buni s-ar numi altfel. Sper ca te-am ajutat.
Bye!
Nu, nu sunt. In general aparenta rautate apare din diverse temeri, (lipsa de) educatie si iresponsabilitate, gesturi necugetate sau perceptie deformata.
Majoritatea oamenilor s-au inrait dupa revolutie, cauzele acestei stari de fapt, parerea mea sunt; invidia, egoismul, hotia la scara nationala, promovarea tuturor non-valorilor in pozitii unde cel cinstit si dotat nu are acces, este vremea curvelor si hotilor, sper sa ia sfarsit cat de curand acest haos general.
Intr-adevar lumea este rea dar sa nu exageram. fiecare om are un suflet si o inima, altii au devenit rai din cauza rautatii celor din jur dar in fiecare dainuie un suflet bun si este o vorba care suna cam asa "omul e bun, doar cuvintele sunt rele" iar daca e asa lasa-l sa se descarce si apoi se va simti mai bine, poate chiar ii va parea rau
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: