| ღNameღ a întrebat:

Ok, bine, am mai pus intrebarea asta de 2 ori si acum o sa fiu ma explicita, CUM POT sa VAD intrebarea la care mi s-a bifat casuta cu:, folositor, inteligentta nefolositor, NU vreau sa le vad pe alea la care am funda, ci voturile!, acum intelegeti!?,

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O poti vedea doar intr-un singur mod: de la Raspunsurile mele intri pe fiecare intrebare la care ai raspuns si o sa vezi calificativele care ti-au fost date la raspunsul respectiv. Ca sa afli cine ti-a dat calificativul respectiv este foarte greu, deoarece, la limita, ar trebui sa te uiti la toti utilizatorii, intrand pe utilizator si apoi pe Voturi date de... in ultimele 60 zile si pe calificativul pe care il cauti. De obicei primesti calificative de la cel care a pus intrebarea, apoi de la ceilalti care au raspuns la acea intrebare, dar pot da si altii care intra si se uita la intrebare si raspunsuri. Numai bine!
P.S. Fiindca veni vorba, spune-mi de ce mi-ai dat stupid astazi, esti chiar atat de stupida ca nu poti recunoaste un raspuns bun?

5 răspunsuri:
| mynameisseby a răspuns:

Pai nu cred ca merge in alt fel decat sa te uiti unde ai raspuns tu si sa te uiti acolo jos la raspunsu tau.si vezi ce e bifat! BAFTA

| Băscuţă a răspuns:

Intri la raspunsurile mele si te uiti la fiecare intrebare la care ai raspuns.

| Amy a răspuns:

Tot ce poti sa faci este sa te duci la "Raspunsurile mele" si sa iei fiecare raspuns in parte, apoi sa vezi daca ai primit vreun vot la el.

| Piableu a răspuns:

1. vizualizare profil;
2. punctaj ( mai jos de "activitate")

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti, altfel gandeste-te ce taraboi s-ar naste : "bai dc mi-ai dat stupid".