| Burzea a întrebat:

Paduchii treiesc pe covor, haine, paturi?

9 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Din câte știu, păduchii nu supraviețuiesc mult în astfel de medii(au nevoie de sânge), dar ouăle lor da. Păduchii pot trăi pentru puțin timp pe covor, haine, pături, perne, etc, iar ouăle lor chiar și 3-4 săptămâni.

| Savy a răspuns:

Ce inseamna "treiesc"? Paduchilor le place sa șadă pe capetele neinvatate, deasupra mintilor lenese, acolo unde ecoul se aude de la pasii lor. Ar trebuii sa-ti faci griji!
Ontopic: da cu un spray prin toata casa, iti recomand Regent sau ce insecticid similar gasesti pe la farmaciile veterinare.

| PrincessConsuela a răspuns:

Traiesc mai pe oriunde. Mai ales pe par. De aceea poti sa ii gasesti si pe haine de blana. Dar mai repede cauti pe wikipedia despre paduchi si gasesti tot ce vrei sa stii si chiar si mai multhappy

| summertime a răspuns:

Din cate am invatat eu, paduchii traiesc doar in par.Pe covor,haine, paturi ar muri, deoarece eu se hranesc cu ...sange.

| anutza97 a răspuns:

Nu cad sunt acolo nu mai traiesc mult decat in parul oamenilor... daca nu te der dai si u un click aici http://fripta.com/pag.php?user=anutza9711

| PixieTrixie a răspuns:

Paduchii traiesc numai in par.

| Tiffany89 a răspuns:

Da.Dar numa 3 saptamani, apoi mor.

| fetita97 a răspuns:

Daaaaa

| ralucutza_2126 a răspuns:

Nu!
paduchele traieste in cap la si acolo depune oua ( lindine ) si ala iti soarbe tot sangele.ei sunt cel mai sigur semn al muldariei si al mizeriilor.mai ales la copii paduchele-de-cap lungaret, cenusiu .murdar.lindinele se lipesc de firul parului.

paduchele-de-haine singurul purtator al microbilor ce dau tifosul exantementik

primesc fundita
ti-am dat date despre paduchi si ti-am raspuns la intrebare
fundita good luck