cami
| cami a întrebat:

Prefixul asta +882135... de unde este? Cred ca am intrat putin si-n numar, dar 88 sau 882 sau 8821, sigur este. Aveti idee din ce tara vine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita ca e scam, de pe 88213550862 am primit si eu de dimineata pe la 9, daca suni inapoi o sa te taxeze serios, e numar cu suprataxa de la Telespazio, furnizori de telefonie prin satelit, au ca prefix +88213

33 răspunsuri:
| Suzy a răspuns:

Buna!:)
Cauta aici prefixul : http://www.tourismguide.ro/x/prefixe_tari/
Sper sa iti fie de folos raspunsul meu:)

| asko a răspuns:

Cred ca este un tel prin satelit
http://en.wikipedia.org/wiki/International_Networks_%28country_code%29
si telespazio
http://en.wikipedia.org/wiki/Telespazio
sunt in italia, posibil sa fie de acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Italia sigur.

cami
| cami explică:

Pai cele din Italia nu incep cu +39?

| kiwii a răspuns:

Nu stiu de unde e numarul asta, ciudat este ca am avut azi un apel nepreluat de la un numar asemanator (probabil chiar acesta).

| mariobros a răspuns:

Se intampla ca sa te sune cineva din afara si reteaua de pe care suna utilizeaza numere `de unica folosinta` generate la fiecare apel. Mie mi se intampla la fel cand ma suna din uk, doar ca imi apare un nr de orange, dar e diferit de fiecare data. pa

cami
| cami explică:

@kiwii, spune tot. Cand, unde la ce ora?

| kiwii a răspuns:

Pff... apelul e de la ora 16:37...

cami
| cami explică:

Nr meu incepe cu +882135508... corespunde?

| kiwii a răspuns:

Mda...asta trebuie sa fie.
Dar sincer, tot nu am idee care e faza cu numarul' asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phone Call Complaints
Recent Phone Call Reports

This is a user supplied database of phone numbers of telemarketers, non-profit organizations, charities, political surveyors, SCAM artists, and other companies that don't leave messages, disconnect once you answer, ignore the Do-Not-Call List regulations, and simply interrupt your day.

If you received a strange call, most likely you are not the only one. Search for this phone number to see the reports of others. If there are no reports yet, leave your comment to start a conversation.

*
0088213550860
Asta e id-ul
*
88213550861
Am primit si eu, tot pe vodafone (0721). Am sunat acum la *228 si am reclamat lucrul asta. Va recomand sa sunati si voi, ca sa se adune o lista mai mare.
*
07533684651
77
*
88213550860
Am primit si eu, tot pe vodafone (0721). Am sunat acum la *228 si am reclamat lucrul asta. Va recomand sa sunati si voi, ca sa se adune o lista mai mare.
http://whocallsme.com/
citeste este interesant

cami
| cami explică:

@alllinna, unde l ai gasit? Este exact numarul. nu merge link-ul. Ai patit o si tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cami, te-a sunat bent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incercat link si functionaza, se pare ca fac ceva jonglerii sau cum a spus cineva pe aici mariobros.

| aysun a răspuns:

Prefixul e din Bangladesh straight face ce treaba ai cu tara asta?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am primit chiar acum un beep de la +88213550864 ...nu stiu cine e.si am vazut aici pe site care e problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. si am primit azi noapte un apel de la acelasi nr sau na asemanator 88213550862. nu sunati de pe abonament ca s-ar putea sa va taxeze enorm de mult, chiar daca nu raspunde nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, si eu am primit pe la aprox 10:40 tot apel de la nr +88213550862 nu stiu de unde este, m-am lamurit cat de cat in forum-ul vostru dar sunt curios de unde este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astia sunt italieni, deci nu m-am inselat.Hakeri in telefonie mobila.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am primit azi un bip de la +88213550862. Voi raporta maine dimineata la Vodafone

| milly a răspuns:

Si eu am primit azi telefon de la un numar asemanator... de fapt cred ca fost doar un beep... chestia este ca am sunat inapoi inainte sa apuc sa ma informez... nu a apucat sa sune si a raspuns un robot care mi-a pus muzica... dupa ce am citit aici... ma astept sa imi vina factura mai incarcata... sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce tara este prefixul cu +88

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am primit la 1:00 dimineata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am primit si eu beep de la acelasi numar de telefon, numai ca la mine se termina in ultimile 3 cifre cu " 361 ", oare ce'o fii!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

+88213550361 in seara asta am primit si eu un beep! Deci ...se fac magarii! Suspect.nu?

| cristianocnaru a răspuns:

Salutare

Daca ati fost "bipuiti" cumva de un numar +88213550... sunati repejor la *222 si reclamati.
In caz de abonament nu se intimpla nimic dar in caz de cartela chiar daca ati raspuns sau chiar daca ati sunat inapoi, nu mai puteti opri apelul sub nici o forma decit atunci cind au terminat "bajeti veseli" sa va ia banuti (creditul).
Sper sa te ajute raspunsul meu am patit si eu aceeasi poveste.

| EUSIATIT a răspuns:

Si eu am primit un bip tot cu 8821... cred ca au dreptate ce de mai jos cu rasp .nu l folosi ca sa ti incarce factura mai bine sterge l cine are nevoie te suna nu doar bip,,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am primit un beep tot de la numarul asta pe la 2:25 dimineata..magarii!

| urbanghost a răspuns:

Este o inselatorie asemanatoare "trasului de pe carduri" numai ca aia nu mai merge bine si baietii trag de pe telefoane acum...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am raspuns, dar care are idee de :"+188213550***" ca da bip asa aiurea? nici pe un link de prefixe nu apare thinking