+1
Ai dreptate, ia pune o intrebare de genul "Ce culoare are fundul meu? Funda" Sa vezi cum se inghesuie toti sa scrie.
Pai in caz ca nu ai observat, media de varsta pe TPU e de vreo 12-13 ani... sunt si copilasi de 9 ani (care logic, ei nu sunt mici, ei sunt mai maturi, sau ma rog, asta este conceptia lor doar, stiu).
Ce sa-ti raspunda aia de 10-12 ani? Raspund si ei la intrebari pe care-i duce bibilica, si anume ce zodie chinezeasca sunt? ce nume are animalul meu imaginar?
Puierile ![]()
![]()
?
Bine că nu-s puerile, căci dacă erau, se agrava situaţia...
In primul rand, nu te agita, ca intrebarea ta nu o sa schime chestia asta, cu toate ca ai dreptate.
Insa, eu sunt de parere, ca la multe intrebari nu se raspunde, pentru ca multi nu stiu raspunsul, sau este o intrebare mai dificila, in timp ce la celelalte oricine poate raspunde.
Si eu, sunt de parere ca, decat sa dai un raspuns aiurea, mai bine nu raspunzi.
Da frate ai dreptate eu am peste 20 de intrebari fara raspunsuri, si nu-s intrebari dificile pai ii mai dificil sa raspunzi la intrebarile astea :in ce se masuara fericire, de ce ne suparam pe oameni care ii iubim, etc.
E mai dificil sa raspunzi la ele decat sa raspunzi la intrebari la care oameni chiar au nevoie de raspuns.
Poate noi doi putem face ceva in priviinta asta, ne mai trebuie sutinatori
A pai nu stiu probabl ca nu se raspunde la intrebarile alea pentru ca nu se stie? :-|
Si eu in intrebarile tale...cum *** sa zici"ce adidasi sa aleg", alege frate ce ti place tie...tu chiar crezi ca o intrebare de genu asta merita un raspuns? sau faci sondaje de opinie? Eu daca raspuns la intrebarile tale, nu pot decat sa trollez, ca nu meriti raspuns uri serioase
Mda.ai dreptate.eu mai am un cont de ceva vreme.si am postat o intrebare decenta. Pe langa faptul ca nu se ma raspunde la intrebarile care chiar merita un raspuns.totul se interpreteaza! La modul ca nu poti spune ceva serios ca unii se gandesc doar la sex si uite cum siteu scade in popularitate...
Ai mare dreptate baiete.In loc sa va dam o mana de ajutor, altii pun intrebari din curiozitate sincer sa fiu, asta fiind majoritatea la copii sub 15 ani
anonim_4396 întreabă:
9PM întreabă:
anonim_4396 întreabă: