Cand iti lasa cineva un comentariu in partea dreapta la fiecare comentariu primit la intrebare scrie: Declara raspunsul castigator
poti declara doar un raspuns castigator
pa, pa
Funda=Răspuns câştigător=Medalie oranj=100 de puncte.
Este un fel de ''Mulţumesc''pentru persoana care te-a ajutat cel mai mult.Utilizatorul care o primeşte,acumulează 100 de puncte.Când te vei hotărî ce răspuns ţi-a fost cel mai folositor,vei da click pe medalia transparentă din dreptul lui,apoi pe OK.
Pentru a afla mai multe citeşte şi ÎNTREBĂRILE FRECVENTE:http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente !Succes!
De exemplu unde raspund eu in partea dreapta e acolo asa ca o fundita si apesi pe ea scrie(Alege raspunsul castigator)atata' tot... funda?
Buna! la orice raspuns dat de un utilizator.in dreapta este colorata o fundita si dedesuptul ei scrie "declara raspunsul castigator" si di pe funda si gata. sper ca ti-am fost de ajutor. funda?
Bună.
În dreptul fiecărui răspuns este o fundiță gri, dai clic pe ea apoi pe ok și ea se transformă în portocaliu.
Un singur răspuns se premiază pe întrebare.
Succes.
Pa, pa.
Din moment ce ai postat aceasta intrebare cred ca ti-ai si dat seama
daca nu, uite-te in dreapta raspunsului
funda este cunoscuta drept: "Raspuns castigator"
Hey...pai atunci cand pui o intrebare si lumea iti raspunde in dreptul fiecarui raspuns o sa iti apara cate o fundita si tu o sa dai acea fundita la cine merita
adica de la cine tia plaacut cel mai mult raspunsul! funda
?
Pai uite unde am scris eu,cum te uiti u la calc, undeva in dreapta apare o "funda", de fapt seamana cu locu 1
... Fundita?
Bună sasukefan,
Funda este acea panglică portocalie. Funda se dă celui care consideri tu că a răspuns cel mai bine dintre toţi. Aceasta se răsplăteşte din partea site-ului cu 10 puncte şi bucuria userului că te-a putut ajuta. Funda se dă astfel: de exemplu, tu ai pus o întrebare, iar mai mulţi useri au răspuns, în dreptul fiecărui răspuns, se vede o panglică portocalie pe care scrie "Declară răspunsul câştigător", dai click pe scris şi gata, ai dat fundă.
Baftă!
Te duci la Intrebarile mele...si alegi ce intrebare ai pus.deschizi si ai raspunsurile.alegi din stanga mai jos de raspunsu primit ai o funda. apesi pe ea.imi dai mie funda? pls.:*
Ok esti nou uite cand o sa pun commul asta langa comentariu in dreapta comm o sa apara o o pamblica/funda putin mai transparenta daca apesi pe ia o sa-ti spuna vrei sa declari acest raspuns ca a fi castigator apoi dai ok si funda o sa devina colorata si comentariul o sa treaca primul pe lista adica cel mai aproape de intrebarea pe care ai pus-o
Pai cand cineva iti da raspuns in dreptul lui apare o funda si dai pe ea doar ca trebuie sa dai funda doar la un raspuns de la o intrebare daca primesti mai multe raspunsuri alege-l pe cel mai bun si dai funda pentru ca poti da doar una la cate o intrebare.
Fiecarui raspuns i apare in dreapta o panglica. Dai click pe ea si te intreaba daca vrei sa alegi raspunsul respectiv ca fiind raspuns castigator. Tu accepti.
Funda?
Pai langa raspunsul dat de cineva exista un desen cu o panglica alb negru si daca pui sagetica pe ea se face portocalie>>>>>>>
In dreapta unui raspuns vei vedea o funda sub care scrie declara raspunsul castigator si dai pe ea
Salut! am sa-ti explic, cum e raspunsul in partea dreapta vezi ca este o fundita acolo scrie : declara raspunsul castigator dai click si apoi ai dat!
sper ca te-am ajutat
funda? :X
Pai cand cineva iti raspunde in dreptul raspunsului lui apare o fundita si cand dai cursorul deasupra ei iti scrie "Alege acest raspuns castigator". fundita?![]()
In dreptul celui care a raspuns, este o fundita, apasa pe ea si voila!
Vezi in dreapta la raspunsul meu de exemplu ca e o funda?
apesi pe ea si asa dai funda
fundita?
Dupa ce pui o intrebare si primesti diferite raspunsuri cu privire la aceasta, iti va aparea o optiune in dreptul fiecaruia.Astfel vei putea alege cel mai bun raspuns dandu-i o funda.Numai bine!
Pai uite! cand raspund eu scrie in partea stanga declara raspunnsul castigator! uite incearca la mine si vezi daca ai inteles! nu trebuie neaparat funda mie dar am vrut sa te ajut ca sa stii de acum! daca u vrei sa imi dai funda!:*:*:*
Arata langa orice user care ti-a dat raspuns,o funda portocalie, dai click cand ai decis raspunsul castigator si gata
Daca nu ai inteles, cauta aici despre absolut tot de TPU!
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Deci, in dreptul fiecarui raspuns este o funda pe care scrie 1, apesi pe aia si gata
Incearca pe mine!
Salut, apesi in dreapta aici unde raspund eu iti arata numarul 1 intr-o funda portocalie... ia incearca sa-mi dai si iti zic eu daca ai reusit