| DouaPuncteD a întrebat:

Salut all! hmthinking am si eu o curiozitate practiclaughing

Care a fost cel mai ingrozitor vis al vostru?thinking

19 răspunsuri:
| UNfriendLY a răspuns:

A fost atat de ingrozitor incat nici nu vreau sa-l scriu sa mi-l amintesc in detaliu laughing

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Bună!
Cel mai îngrozitor a fost: Nu mai puteam să dau răspunsuri pe TPU, și după mi-au închis contul!
Brrr!

| Tlbi a răspuns:

Unul in care maica'mea vroia pur si simplu sa ma omoare...straight face e doar un visbig grin Doamne Fereste sa fie adevarat...

| carminaburana43 a răspuns:

Ca ma certam groaznic cu parintii.In realitate nu se intimpla asa ceva.

| XK a răspuns:

Si acum imi aduc aminte nail biting avem vreo 10-11 ani si am visat ca vroiam sa intru in sufragerie, eram la usa si dintr-o data s-a deschis usa, am ezitat la inceput sa intru, iar cand am intrat pe perete era scris cu sange numele meu... iar dupa aceea nu imi mai aduc aminte de unde a aparut o femeie moarta... ce-a mai nasoala faza a fost atunci cand sa repetat visul cam la un an straight face

| Kqzu97 a răspuns:

laughingCa a inceput scoala in August aa fost cred ca cel mai urat vis am avut altele mai urate dar nu mi le mai amintesc acumwinking

| doroteea a răspuns:

Si cate au fost... doar ca nu-mi amintesc momentan thinking cred atunci cand visam ca ma impusca sau cineva sau baga cine un cutit in mine, sau sunt urmarita de cineva worried sau cand ma urmarea un moslaughing doamne ce viselaughing. Mie imi place sa-mi amintesc de cele placute in care visez ca sunt in tabara sau ca stau la calc sau ca zbor si controlez lucrurile prin telechinezie. Sunt dragute visele, te iau pe neasteptate si te framanta multlaughing.

| RainDrop a răspuns:

Cel mai recent:
Intr-un oras, priveam o poza :"500. 000 de oameni au trait in acest oras, iar acum este unul fantoma"
Ma trezesc cu niste tipi cu topoare si cutite urmarinduma, cu cainii dupa mine.
Nu stiu cum, ajung undeva intr-un "Irak".
Soldati la toate colturile, elicopter de lupta, iar acei oameni pe urmele mele.
Soldatii ii omoara, ma ridica, si ma trezesc cu o arma in cap.
Cu vederea in ceata, ma pun pe un stalp, un barbat cu doar piele si os, imi pune la cap un revolver, si bang.

| Yumitsu a răspuns:

Masini-zombie, cu piciore si maini-schelete care alergau dupa mine, si brr...cadeam de la inaltime(stanca inalta). asta am visat cand aveam 3-5 ani.

| Maryabaii a răspuns:

Cel mai urat vis a fost ca ma urmarea un om beat si arunca in mine cu o bila de lemn.
cel mai frumos si folositor:teza la mate (pacat ca nu era cum am visat-o eu crying)

| ChristinaO a răspuns:

Hmm...am avut o groaza de vise din-astea, cred ca se pot face scenarii pentru filme horror din visele melelaughingnu stiu cel mai ingrozitor care a fost, insa am avut o multime de vise ciudate. Unul pe care il am frecvent, este acela in care ma plimb singura, pierduta intr-un oras parasit(din-ala ca in filmele western) si nu stiu cum sa ajung acasa, cum sa ies de acolo. Dau de niste batrani, pe care ii implor sa-mi arate cum sa plec, sau sa-mi spuna unde sunt, dar acestia nu spun niciodata nimic.Si plimbandu-ma eu asa, dau de o casa, in care din nu stiu ce motiv intru. E o casa de lemn, parasita.Si urc niste scari, intru intr-o camera, si incep sa ma sperii, aud tot felul de sunete, dau disperata sa ies, insa, cand ies pe usa camerei in care am intrat, cobor scarile, iar acestea nu se mai termina.si ma urmareste ceva.Am visul asta foarte frecvent, de fiecare data e la fel, nu se schimba nimic.Totusi,nu stiu de ce il am. Poate pentru ca unul din filmele mele horror preferate e Rose Red(o casa vie care "mananca" oameni), si obsinuiam sa ma uit la filme horror.pana cand, la unul m-am speriat prea tare, si m-am lasatbig grin

| Sn00pY a răspuns:

Cosmar vrei sa zici, am visat-o pe mama cand o batea un barbat si nu puteam face nimicstraight face jumate de ora cat am dormit a fost un chin total

| KidoSmart a răspuns:

Ca ma taia diriga( fiind profesoaar de religie) cu un cutitlaughing

| Iull a răspuns:

A fost, de fapt, un cosmar cu paianjeni ( am fobie pentru ei) straight face

| Static a răspuns:

Am visat ca il sarutam pe Adam Lambert ( e vis bun asta ) love struck

| Dariii a răspuns:

Deci...am visat ca eram mutata din casa mea intr-o casa unde se practicau rituale satanicelaughing ( precizez ca nu m-am uitat la ceva de groazalaughing) dupa aceea eram in cimitir noaptea si au fugit doi tipi sa ma violeze:-s
am scapat si am ajuns intr-o padure deasa unde erau lupi care m-au sfasiat:-s
la sfarsitul padurii era un palat in care am intratlove struck era frumos dar cand sa ajuns in el m-a impins cineva de la etaj si am muritcrying
a fost ingrozitor
este adevaratstraight face...cand m-am sculat am fost super obosita

| Blondamea a răspuns:

Hmmm nu stiu poate at cand sa aflat ca nu stau cu cel care credeau toti ca stau! nu prea am vise urate

| theprettyreckeless a răspuns:

Ar fi o gramada.hmm.
in primul rand unele oribile, parintii mei depspartindu-se sau patind ceva rau.
cadeam de la inaltimi (mi-e si rau de inaltime)
urmarita de cineva, vazand fete oribile.
erau unele in care simteam pur si simplu ca trebuie sa vorbesc insa respiratia imi era taiata, vorbeam dar nu se auzea nimic si imi simteam pieptul apasat.
uneori ma trezeam plangand.

| ralukatza a răspuns:

Sa zic cand m-am uitat la un film cu o fetita moarta care tot banuia... doamne... cine m-am pus sa ma uit? parca si acum o vad in fustita ai alba! Iti recomnd sa nu te uiti la filme horro ca altfel o sa-ti fie frica sa umpli seara prin casa?!?!?!?!

Întrebări similare