| Oaleleeeee a întrebat:

-Salut!

Am facut actele pentru ridesharing, bolt/uber.

Cu toate actele si psihologic si fisa medicala,am platit taxele\chitantele la posta pentru ARR,am promovat examenul.

Intrebarea sta in felul urmator,cei de la scoala de soferi au zis ca dupa ce il promovez,trebuie sa intru eu pe site-ul de la ARR, imi trimit ei atestatul, pe mail? Sau prin posta, ori la scoala de soferi....nu stiu.
Pe site m-am uitat nu am inteles ce trebuie facut.

Ce este de facut?
Sau ce pasi mai urmeaza?

Dupa ce-mi vine atestatul, copia conforma si ecusoanele? Sau se dau de la flota unde te inscrii.

Si mai am ultima intrebare, la contract de 8 ore, si la chestionare scrie clar ca maxim 48 de ore se face pe saptamana,am inteles ca daca iti faci singur SRL sau PFA una din ele, nu mai stiu... poti sa faci cate ore vrei tu, mai de mult erau maxim 12 ore pe zi maxim.

-Orice raspuns, ma ajuta enorm,nu cautati pe net daca nu stiti,spune-ti-mi daca cunoasteti pe cineva sau aveti deja atestatul,ce e de facut in privinta cu actele.

Si am vazut pe Youtube,inteles ca plata cash se face pe baza de bon,iti trebuie casa de marcat,iar cea cu cardul nu iti trebuie, adica iti dau ei un cont bancar platesc clientii cursa si intra la aplicatie, iar dupa din taxe si etc iti trimit inapoi banii, tii varsa in contul tau bancar, net-ul venitului.

-Multumesc!