| Silver_2459 a întrebat:

Cum dau fundita?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "multumesc" celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes! Numai bine!

P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente . Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.

7 răspunsuri:
| ProjectJackpot a răspuns:

LOL, altu`...
Dai pe funda aia din dreptul lui AlexLikesRainbows, ce e asa greu?(chiar in dreapta)

Ma mir ca ai aflat de funda, dar nu sti s-o dai?! E ca si cum te-ai nascut inainte ca mama si tatal tau sa...winking

| ProjectJackpot a răspuns:

N`ai dat bine.

| 3ntzz a răspuns:

Buna!
De ex: la intrebarea ta.
Cand vei primi mai multe raspunsuri ( sau doar un raspuns ) iti va arata deasupra de unde scrie intrebarea si numele tau, "alege un raspuns castigator"
Si in dreptul fiecarui raspuns dat la intrebarea ta, va aparea o fundita ( de culoare alb - gri ) si daca dai clic pe a cea funda vei da fundita persoanei respective iar fundita va fi de culoare portocalie.
Ca sa fi sigur ca asa este ...imi dai mie fundita big grin?

| dany1219 a răspuns:

In dreapta raspunsului meu iti apare o fundita... dai click pe ea si dai ok.winking

| Blackwoman27 a răspuns:

Fundita = Medalie oranj este langa raspunsul fiecaruia big grin

| SkaterProFY a răspuns:

Deci e simplu.langa mine la raspunsul meu apare o fundita alb negru apoi apesi pe ea in dreptul celui care vrei sai dai fundita.acuma imi dai pls fundita am fost primul care ti-am zis pls am nevoie

| makmihai96_2536 a răspuns:

Salut vezi in dreapta raspunuslui meu o fundita cu un 1 pe ea si scrie declara raspunsul castigator >>