| Smiley a întrebat:

Cum imi pot face profil privat pe hi5?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri la Account (dreapta sus), apoi Privacy si acolo alegi "My profile can be viewed by my friends only." (e chiar primul rand). Succes! Funda?

5 răspunsuri:
| MalinaAndreea a răspuns:

Hy.py nu este deloc greu...atunci cand tu te-ai pus numele, prenumele, sex-ul, ce iti place...etc tot p acolo sunt mai multe "raspunsuri" cum ar fi:sa vada altii profilul meu
sa fie privat si tot asa...
bifezi casuta care iti convine si gata.

neluL
| neluL a răspuns:

Intra pe profilul tau HI5 si sus in dreapta ai ''Cont''->clik pe ''cont''->apoi click pe ''Administrează setările de confidenţialitate'' (este tot in dreapta dar mai jos in pagina) si aici dai clik pe''Acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul'' si gata, ai profil privat! Bafta!

| Ancuuuuuuuuuuu a răspuns:

Dai sus la cont ->Administrează setările de confidenţialitate(in dreapta) si selectezi de la prima casuta "Acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul." big grin

| Andreeea_2224 a răspuns:

Buna!
Pai in primul rand intri pe pag ta de hi5.
Acolo sus in dreapta unde e numele si fata aia scrie mesaje|cont|loug out.
Dai la cont apoi jos de tot scrie "anulare cont".dai pe el.si apoi scrii id`ul cu care ai hi5`ul si parolaa.si dai anulare cont si gata.
Iar daca vrei sal activezi din nou.cand vei intra pe hi5 si te loghezi pe prof`tau iti va aparea "reactivarea cont"
Sper ca te-am ajutat:d.
Fundaaa?puppy dog eyes

| Andreeea_2224 a răspuns:

Iar dacal vrei privat.intri tot la "cont" dai in dreapta "administreaza setarile de confidentiale".
Intri acolo si exact la prima unde scrie "setar profil" dai la prima si bifezi "acord doar prietenilor dreptul de`imi vedea profilul" si gata.
Sper ca te-am ajutat:d.
fundabig grinpuppy dog eyes?

Întrebări similare