Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "multumesc" celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu. Cam atat.
Succes! Numai bine!
P. S. Cat pe ce era sa-ti raportez intrebarea. Pe viitor fii mai atent/a. Apropo, poti s-o editezi. Intra la "Intrebarile mele", da clic pe "Editeaza" deasupra intrebarii, formuleaza corect intrebarea si salveaz-o. Succes!
Pai langa comentariul meu ( exemplu ) e o imagine cu o fundita si trebuie sa dai pe ea
SPer ca te-am ajutat!
Pai, poti da fundoi oricui consideri ca ti'a dat un rapsuns bun/folositor/inteligent/ de calitate...langa toate raspunsurile, sus iti apare un cerculet alb, inconjurat de o panglica si scrie pe el,, 1'' dai click pe el si astfel alegi raspunsul castigator
succes si bine ai venit in comunitatea TPU
Buna!
Foarte usor.deci,mai intai vei primi un e-mail in care iti zice ca de trei zile ai pus intrebarea asta...bla bla bla. dupa aceea intri pe site, dai intrebarile mele si vezi intrebarea de care zicea in e-mail. dai click pe ea. dupa aceea in dreptul fiecarui raspuns va scrie declara raspunsul castigator. dupa aia iti arata o ferastrica in care scrie esti sigur ca vrei sa declari acest raspuns castigator? iar apoi dai da sau nu.intelegi? e floare la ureche.
Bine ai venit printre noi!
Nu are nimic, oricine greseste.
E usor. Cand pui o intrebare, vad ca stii cum, daca cineva o sa iti raspunda tu alegi unul dintre raspunsurile la care vrei sa dai fundita. In dreptul "userului" si a raspunsului lui o sa iti apara o fundita decolorata si dai click pe ea. Atunci o sa vezi ca va scrie ceva in gen "Esti sigur ca vrei... nu stiu ce, fundita?" si tu dai "da" daca vrei ca userul respectiv sa o primeasca si atunci ea o sa se faca albastra, iar daca nu vrei dai "cancel" presupun ca asa arata.
Iti urez succes la dat fundite!
In dreptul fiecarui raspuns se afla o fundita gri.Alegi raspunsul care ti se pare cel mai inteligent si apesi pe fundita din dreptul acestuia. Te va intreba daca esti sigur de aceasta alegere si apesi Ok...Si asta e tot.Bafta!
anonim_4396 întreabă: