Pentru ca asa este felul tau si din alta cauza ca nu ai citit prea mult la viata ta sa zic asa.Incearca sa citesti si sa inveti dar nu mecanic, trebuie sa inveti sistematic si sa iti faci rezumate la lectii.De exemplu daca ai de invatat 6 pagini pentru a doua zi, iti faci un rezumat de maxim 3 pagini cu ideile de baza.Sa stii ca eu si la matematica imi scoteam pe o foaie formulele din carte si teoria le scriam cu creionul si astfel le tineam minte mult mai usor.Eu iti recomand in timpul liber sa pui mana pe un roman si sa vezi ca alta data nu o sa mai ai mari probleme.Asa eram si eu, acum la facultate am de repetat inainte de examene 400 de pagini la un singur obiect, citesc odata si crede-ma iau cu brio. Lecitinca poti sa iei dar isi face efectul in 3 luni de la administrare, nu e ceva rau lecitina si nu e din categoria "pastile", antibiotice daca vrei.Cheia este sa repeti dar nu mecanic, mai bine iei un 5 pe merit si tii minte notiunea, decat 9 pe tocit, care il vei uita in maxim 2 zile...