Omule, youtube merge perfect... o fi ceva local. Plus miroase a fake de la faza cu "a team of highly trained monkeys"
Stiu asa imi zicea si mie acum o jum de ora dar acum merge...dai un restart la PC vezi poate merge dupa.
Și mie mi-a arătat, probabil au niște probleme tehnice că după ce am dat refresh mi-a funcționat. Încearcă și tu.
SAlut! Nu pot sa iti spun care este problema pentru ca nici eu nu stiu....Si mie mi s-a intamplat asa, eu astept pentru mine pote merge atunci
Cred ca se fac ceva modificari nici mie nu-mi merge... nu-ti fa griji nu cred ca a interzis youtube in Romania
Este o eroare preventiva, la mine imi da eror 502 si sa mai intimplat ceva asemanator.
Incearca sa intri din nou pe youtube.Si mie mi s-a intamplat la fel. Poate ca videoclipu pe care ai dat click e defect.
Eroarea HTTP 500 - Internal Server Error se refera la o eroare in procesarea cererii tale. Asadar, este putin probabil ca acest mesaj sa apara ca urmare a restrictionarii accesului tau (sau al unui grup care te include si pe tine) la YouTube.
Sistemul de raportare a erorilor prezent pe YouTube este unul destul de reusit, asadar (in general) nu va trebui decat sa astepti pentru ca problema sa fie rezolvata de catre un tehnicial Google (YouTube este parte a acestui mare trust/brand). In cazul in care cei de la YouTube vor avea nevoie de mai multe informatii din partea ta (sau a providerului tau de Intenet), vor sti unde sa te caute (deoarece detalii complexe sunt pastrate in logul de eroare creat).
B-Bye!
Acum merge perfect. Dadusem click pe un videoclip si imi aparea aia cu monkeys, dupa aia inchisesem netul, l-am deschis din nou, am accesat YouTube si mi-a aparut chestia aia cu http1.
Merci ca m-ati lamurit! ( Era sa mor de inima rea ca se interzice YouTube in Romania. )
Apropo... Fundca o primeste @Ugerel
( Asa am considerat eu. )
Multumesc din nou!
...
sper sa fi fost niste hackeri, incercand sa stearga videoul cu cele mai multe vizualizari.
Amen!