Din cate stiu eu de pe un calculator poti face un singur server, se poate sa ma insel.Iti trebuie o conexiune la internet foarte buna. Dar gandeste-te putin, pe serverele oficiale ajungi destul de greu la lvl 65, pe cele private foarte repede.Multi jucatori pleaca de pe servere oficiale pe private, nu cred ca va intra cineva pe serverul tau ca sa se chinuie mult si bine sa fac un nivel care l-ar face mai usor pe oficial. Oricum mai gandeste-te, eu nu cred ca este o idee buna, iar metinul este un joc cam "ieftin", incearca si tu Silkroad, Cabal, Lineage2.Succes oricum cu serverul
Ce server ma? am zis ca vreau numele unor servere misto pvm pe care pot juca eu nu ca vreau sa imi fac eu lool ce spun eu si ce intelegi tu vreau SERVER PE CARE SA JOC PVM SA AJUNGI GREU la 65 numai privat sa fie nu metin2 ro uk us si altele vreau privat pvm adevarat Fundita care imi zice mai multe pls
Iti poti face propriul server de metin cu ajutorul unu i gm su ia aici metine:anmt
clujmt2
valsuimt2
blacknightmt2
sau metin2united
Salut,
din cate stiu eu despre metin te sfatuiesc sa joci NewMt2 care este foarte foarte greu
sau ValMondial pe val mondial gasesti king la shop dar cresti destul de greu
parerea mea
site:www.mt.valmondial.com
te astept!
Metin2Juice http://metin2juice.ucoz.com/ e super tare la 10 playeri adusi primesti LvL 120 e PvM se fac evente OX de 10x pe zi si evente PvP eu is GM si e super Va Astept!
anonim_4396 întreabă: