| deffect a întrebat:

Salutari am fost la dentist si mi-a pus o plomba.Plomba cand mananc ma deranjeaza e normal?

12 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca este definitiva, nu este normal, trebuie sa-i spui medicului s-o mai slefuiasca. Daca este provizorie, atunci sa ai grija sa spui data viitoare ce ai patit!

| antonia09 a răspuns:

Nu este normal, se poate sa fie un pic mai mare decat nivelul danturii tale, trebuie sa mergi si sa ii explici care este problema. Va trebui sa polizeze plomba pentru a nu avea disconfort cand mesteci. Mult succes,

| Ana-Maria94 a răspuns:

Eu nu cred ca este normal, adica da poate pana te obisnuiesti, dar daca o sa te deranjeze mereu du-te inapoi si spune-le si poate iti mai ea din ea si tio face mai neteda.

| LittleandLiars a răspuns:

O sa te obisnuiesti

Si eu o sa trebuiasca azi merg si eu sa imi puna o plombaacrying((

Asa deci sa revenim la problema blushing ta o sa te obisnuiestiwinking

| Rizer a răspuns:

Buna eu am plomba la o masea si mi-am pus-o anul trecut exact pe timpul asta, nu am patit nimc, o am intreaga si nu m-a deranjat absolut de loc! Mi-a facut-o d-na doctor stomatolog foarte buna dar si bani buni au fost!

| sofia_kiss a răspuns:

Du-te la dentist si zi sa o slefuiasca mai bine de aceea te deranjeaza sau poate ink nu te-ai invatat cu ea

| Criss1105 a răspuns:

E normal. Pana te obisnuiesti asa am patit si eu la inceput acum ma simt fff bine si nu ma mai deranjeaza...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. e foarte normal.paa o sa te obisnuiesti ca ea asa o sa ti se intample

| dulcika_3604 a răspuns:

Da este normal daca tzia pus`o recent deci stai linistit/a ca este normal peste vreo 2-3 zile o sa te obisnuiestywinking si eu am fost tot asa:*

| gabriel10 a răspuns:

O sa te deranjeze pana o sa te obisnuiesti sau poate a gresit dentistul da asta se intampla rar.

| jonstar a răspuns:

Daca te doare, nu e normal si trebuie sa mergi inapoi la dentist. daca te jeneaza sau e prea inalta, tot trebuie sa mergi inapoi sa mai slefuiasca din ea.iti recomand sa mergi cat de repede inapoi la domnu dentist ca sa nu te taxeze in pluswinking

| maddy_8184 a răspuns:

Stai linistit! E normal sa te deranjeze.Si eu am patit la felhappy