Daca este definitiva, nu este normal, trebuie sa-i spui medicului s-o mai slefuiasca. Daca este provizorie, atunci sa ai grija sa spui data viitoare ce ai patit!
Nu este normal, se poate sa fie un pic mai mare decat nivelul danturii tale, trebuie sa mergi si sa ii explici care este problema. Va trebui sa polizeze plomba pentru a nu avea disconfort cand mesteci. Mult succes,
Eu nu cred ca este normal, adica da poate pana te obisnuiesti, dar daca o sa te deranjeze mereu du-te inapoi si spune-le si poate iti mai ea din ea si tio face mai neteda.
O sa te obisnuiesti
Si eu o sa trebuiasca azi merg si eu sa imi puna o plombaa
((
Asa deci sa revenim la problema
ta o sa te obisnuiesti
Buna eu am plomba la o masea si mi-am pus-o anul trecut exact pe timpul asta, nu am patit nimc, o am intreaga si nu m-a deranjat absolut de loc! Mi-a facut-o d-na doctor stomatolog foarte buna dar si bani buni au fost!
Du-te la dentist si zi sa o slefuiasca mai bine de aceea te deranjeaza sau poate ink nu te-ai invatat cu ea
E normal. Pana te obisnuiesti asa am patit si eu la inceput acum ma simt fff bine si nu ma mai deranjeaza...
Da este normal daca tzia pus`o recent deci stai linistit/a ca este normal peste vreo 2-3 zile o sa te obisnuiesty
si eu am fost tot asa:*
O sa te deranjeze pana o sa te obisnuiesti sau poate a gresit dentistul da asta se intampla rar.
Daca te doare, nu e normal si trebuie sa mergi inapoi la dentist. daca te jeneaza sau e prea inalta, tot trebuie sa mergi inapoi sa mai slefuiasca din ea.iti recomand sa mergi cat de repede inapoi la domnu dentist ca sa nu te taxeze in plus
anonim_4396 întreabă: