| Rallu a întrebat:

Spuneti-mi si mie toti rap`eri din perioada 1990-2010 si toti hip-hoperi din 2000-2010... Dau funda celui care ii spune pe toti

11 răspunsuri:
| piktor a răspuns:

"rap`eri"? Seriosrolling on the floor))
intai invata sa scrii(macar numele genului pe care il asculti) si apoi cere si alte chestii
Si nici nu ai spus care rapperi/hip-hopperi. din Romania, america, ungaria?

| piktor a răspuns:

"in cazca nu stiai cratima tine locul unei litere"- daca tot te`ai legat de limba romana ai putea sa dai mai multe exemple? mie nu imi vine nici un cuvant la care cratima sa inlocuiasca o litera( nu cuvinte gem i-am, s-a si alte asemenea)
"gura mica; n-ai tu dinti in gura, cat de mult sunt eu informata despre genul care il ascult" - de aici sa inteleg ca tu masori "informarea" asta in numarul de dinti pe care ii ai in gura? Si de unde stii ca nu am dinti in gura? Esti ceva mama omida reincarnata?laughing
"Ramai la guta si salam" - nici nu ai auzit de artistii pe care ii ascult asa ca te rog sa taci, eu m`am legat strict de felul in care ai scris.
Nu ma cunosti, nu te cunosc da daca te mai iei in gura aiurea cu mine o sa te injur.happy Bine draga?

| piktor a răspuns:

Ce mai faci parazitii in efect?hee hee
laughing

| Rallu explică:

Pfff.asta cu numele de: piktor, nu asta era raspunsul; ai ceva de spus? tine pentru tine, in cazca nu stiai cratima tine locul unei litere, esti praf! gura mica; n-ai tu dinti in gura, cat de mult sunt eu informata despre genul care il ascult.Ramai la guta si salam

| Rallu explică:

Rapperi si America si hip-hoperi din Romania

| Rallu explică:

Corectez: rapperi din America * sorry

| Rallu explică:

Da mai marionel, ai dreptate nu toti(ca sunt cam multi), dar macar cei mai priceputi...si lasa mistourile...ca sincer, n`am chef de asa ceva la ora asta. Peace!winking

| Rallu explică:

Deja mi s`a facut frica, injura, crezi ca esti primul care face asta? crezi gresit, in primul rand scriu cum vreau eu,nu cum vrei tu...in al doilea rand nu ma intereseaza ce asculti,dupa cum te exprimi esti gen: cocalar...hai sa incheiem ,in caz ca nu vrei, o sa te injur si eu, bine draga? (laughing)

| Rallu explică:

Deja mi s`a facut frica, injura, crezi ca esti primul care face asta? crezi gresit, in primul rand scriu cum vreau eu, nu cum vrei tu...in al doilea rand nu ma intereseaza ce asculti, dupa cum te exprimi esti gen: cocalar...hai sa incheiem, in caz ca nu vrei, o sa te injur si eu, bine draga? (laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rap- Wu-Tang Clan, N. W. A. (cu membrii precum Easy-E, Ice Cube, Dr. Dre pentru a-i aminti doar pe cei ce au şi albume solo), 2Pac, The Notorious B. I. G., Common, Snoop Dogg, DMX, Eminem sau 50 Cent, William Safire

hip hop -Talib Kweli, Mos Def, Dilated Peoples, Dead Prez,
Blackalicious, şi Jurassic 5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Piktor.gura! tu taci daca ai un raspuns pune-l nu toate opiniile de cocalari! 1oricine scire cu greseli, chiar si uh mia ai cate o greseala cand scrii. nu te-a intrebat nimeni ce fel se scrie corect