| naty_3185 a întrebat:

Stie cineva cine este MUDAVA? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Beatrice_6624 a răspuns:

Eu cred ca numai traieste Mudava, dar poate stiti voi despre acesta. Se zicea ca el trateaza orice boala, avea resedinta la Brasov.

10 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Constantin Mudava (n. 1935) este un bioterapeut român, care a candidat la preşedinţia României în anul 1996. Daca vrei sa ii vezi fotografia intra pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Mudava
daca intri aici, http://autori.citatepedia.ro/de.php?a=Constantin+Mudava o sa citesti perlele sale de genul "Rog poporul român să stea cu mâinile şi picioarele depărtate ca să-l pătrund cu energia mea."

| sese a răspuns:

Un sarlatan dovedit cu acte in regula acum ca-ti va ani la tvr(cu el in emisie) daca e ala cu energiile impartite in grup contra bancnote.Se pare ca asa zisi cei vindecati erau fie bolnavi inchipuiti fie sau vindecat prin propriile forte.Mudava nu avea nici macar cunostiintele generale minim necesare despre "energii" si nici harul de a vindeca era... un fel de placebo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mudava e un tip care vindeca prin 90-92. Nu stiu multe. A candidat si la presedintie in '92.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un tip excelent, un vindecator, dar trebuie sa si crezi in tine pentru a te face bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vrea sa stiu mai multe despre C-tin Mudava deoarece si pe mine ma cheama Mudava si as vrea sa stiu daca exista vreo legatura sau e doar o coincidenta de nume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bioterapeut. Am incredere ca poate vindeca. Doresc nr.de mobil sau adresa de contact. Multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am locuit in acelasi cartier cu Mudava si chiar am vrut sa ma tratezla el dar in afara ca mi se golea buzunarul nu simteam nimic. Locuia in cart.Noua din BV.

| oanaonuk a răspuns:

Constantin Mudava este un brasovean care trateaza diferite boli prin bioenergie, momentan nu mai stiu mai nimic de el, sau daca mai profeseaza.acum din cate stiu eu sta la Breaza sau la Campina.cred ca greseala lui a fost ca la un moment dat sa implicat in politica ceea ce a fost declinul sau. el vindeca boala doar daca crezi in el, alfel degeaba te duci

| Anonim_9108 a răspuns:

Fenomenul vindecator Constantin Mudava consulta si trateaza tot felul de afectiuni prin metode alternative de terapie.
Fenomenul Mudava este o metoda de tratament atestata medical si juridic.
Activeaza in cadrul Fundatiei S.U.S.M. in Câmpina, Jud. Prahova, Cart. Câmpinita, Al. Luminii, Nr. 1. Tel. 0722 740 198.

| Anonim_9108 a răspuns:

Constantin Mudava consulta si trateaza tot felul de afectiuni prin metode alternative de terapie.
Fenomenul Mudava este o metoda de tratament atestata medical si juridic.
Activitatea si-o desfasoara in cadrul Fundatiei S.U.S.M. din Câmpina, Jud. Prahova, Cart. Câmpinita, Al. Luminii, Nr. 1, Tel. 0722 740 198.

Întrebări similare