| Fr3esTyleR a întrebat:

Stie cineva cum fac profil la yahoo messenger pls?cryingcrying ca am cautat si nu gasesc... daca se poate cu instrunctiuni clarewinking

4 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Trebuie mai intai sa dai download de pe net la messenger, sa il instalezi si iti apare o iconita pe desktop, clic pe ea, dupa care introduci id-ul de la adresa de e-mail aferenta si parola.De ex. daca ai e-mailul:popescu78@yahoo.com, id-ul va fi: popescu78

| MissLaura a răspuns:

Deschizi Yahoo Messenger si gasesti jos Get a new yahoo ID... dai acolo si iti apare o lista unde iti treci adresa, ID-ul pe care vrei sa il ai, parola etc si apoi il salvezi si data viitoare cand intrii vezi ca sunt 2 casute cu Yahoo id in care iti bagi id pe care la-i scris iar in a doua parola si VOILA! Fundita?

| Fr3esTyleR explică:

rolling on the floor)) oameni buni. nu sunt prost, stiu cei ala id messtongue rolling on the floor) ma refeream la acele profile care atunci cand sunt pe un id pot sa vb de pe mai multe ...deci daca eu vb cu cineva de pe id cutare1... in aceeasi casuta imi apar niste optiuni si dau sa vb de pe id cutare2! Acum ati inteles?straight face

| MissLaura a răspuns:

Descarci varianta de la mess care se cheama multimess il gasesti tu!