Eu ştiu un antivirus foarte bun care e moca. Anume Avast! http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html
După cum observi la ei pe site există şi o versione plătită, singura diferenţă între cei care plătesc şi cei care merg pe versiunea moca este că noi primim update-urile care sunt în fază BETA, adică pe noi testează chestii noi şi implicit riscăm să mai avem bube cu antivirusul. Dar eu îţi spun că-l folosesc de un an de zile şi niciodată nu mi-a făcut figuri.
La programe de editat nu ştiu ce să-ţi sugerez. N-am folosit niciodată altceva în afară de Microsoft Office şi nici nu m-am interesat dacă există ceva gratis şi bun.
Va de mine, Marrie. Ţi-am răspuns pe dos. Scuză-mă că nu ţi-am citit întrebarea cu atenţie.
Cred ca ai vrut sa spui care nu trebuiesc platite. 1. Avast+Comodo merg bine impreuna. 2. Burner: Ashampoo 3.Cleaner: CCleaner. Pt. editare, daca lucrezi intr-un domeniu mai special (tipografie, marketing) o sa-ti ceara anumite programe, nu are rost sa te "incarci" cu tot ce gasesti pe net. Daca recoltez "chestii" de pe site-uri nu te lasa numai cu Explorer-ul.
Cam toate programele care trebuiesc platite, au un crack sau un serial key. Eu de exemplu folosesc nod 32 cu update-uri la zi
, nero fara probleme, cyberlink power dvd iarasi fara probleme
Photoshop (pentru. editat), dar toate programele care necesita licenta sunt cu plata. chiar daca le poti lua gratis piratate