| AndreiAntiTot12 a întrebat:

Suntem pregatiti de un atac extraterestru daca e?

7 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Cum ai putea să "fii pregătit" împotriva a ceva despre care nu știi absolut nimic și care poate îmbrăca orice formă imaginabilă, sau mai degrabă inimaginabilă?

La modul teoretic, îți poți imagina o rază care distruge planeta de la doi ani-lumină, un atac biologic cu un virus complet necunoscut care extermină toată populația într-o oră, un atac cu niște unde de o frecvență care ne transformă creierele în pilaf, un atac care face Soarele să emită radiații cu 30% mai mari, și orice altceva. Cum am putea să fim pregătiți? Cu rachete și tancuri?

Este ca și cum te-ai întreba dacă un pește dintr-un acvariu este pregătit împotriva unui atac al omului. Ce ar putea să facă? Să-și facă o fortăreață din pietrișul de pe fundul acvariului?

Răspuns utilizator avertizat
| Sn4k3 a răspuns:

Daca e mai avansat iti dai seama ca nu.

| RoCkKiD a răspuns:

E destul de usor de raspuns la chestia asta. Orice civilizatie ar avea tenhologia si ar dispune de energia necesara pentru zboruri intergalactice va fi mai superioara noua decat suntem noi fata de triburile din Amazon (si noi putem scapa de nu trib din ala in vreo 10 min cu arme care in America pot fi cumparate de la Supermarket).

Daca vor sa scape de noi probabil nici nu se vor deranja sa se prezinte anainte sa ne transforme intr-o plasma de quarci si gluoni pe care sa o reconstruiasca sub forma de hartie igieninca pentru ca pot. happy

Nu stiu de ce aveti impresia ca extrateristii trebuie sa ne invadeze si sa apara la stiri, probabil exista cateva mii de de moduri in care pot sa scape de noi pe care cinematografia americana nu le-a exploatat.

| NGheorghe a răspuns:

Nu am avea nicio șansa in fața unei civilizații capabile sa dezvolte tehnologia necesară pentru a se deplasa in spațiul cosmic. Iar din alt punct de vedere, o astfel de civilizație, numai chef de cucerire, violență si războaie nu ar avea... așa cum vezi in filme de "acțiune". In cel mai rău caz, ar aștepta ca locuitorii Terrei, îndoctrinați cu:
-religii care pe lângă adevăruri mai sunt pline de fabule (povesti cu animale vorbitoare) si
-științe bazate pe credințe ( obligatorii din școală)
deci, ar aștepta, sa se omoare între ei...
Adică, mai simplu: tu produci arme si bombe in nestire, iar extratereștri vin exact ca sa ai tu pe cine sa le folosești... buna dimineața!

| heddy10 a răspuns:

Pe noi ne ia prin surprindere iarna care apare de ani si ani, daramite extraterestrii despre care inca nu stim mai nimic. Probabil pentru orice civilizatie ne-ar lua in vizor, solutia nu e violenta pentru ca au trecut de stadiul de bataie pe o tigaie cand vine black friday. Ne supravegheaza de mult si chiar intervin insa fara sa stim. Ne distrugem treptat planeta dar inca stau retrasi si asteapta sa ne indreptam. E ca si cum ai tine un acvariu cu pesti: le cureti apa si le dai mancare pentru ca altfel ar muri, dar ei nu stiu ca faci asta.

Urmareste clipul asta si extrage tu ideea generala la final.

https://www.youtube.com/watch?v=t7MSsdrVH80

| Nico23458 a răspuns:

Da.

Mă ascund sub pat.

Întrebări similare