| Malvina24 a întrebat:

Tu cand ai daruit ultima data un zambet?

http://www.imparte.ro/felicitari-caritabile/fa-o-fapta-b una

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mulţumesc de site-uri!

De mult timp încerc să trimit unei persoane o felicitare împreună cu un gând sincer şi curat.Cu ocazia asta am şi făcut şi un act de caritate fără nu ştiu ce efort.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Am făcut-o înainte de a muri mama mea, de atunci zâmbetul meu aproape este inexistent!
Pa, pa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună din nou.
Și în magazinele mari au fost diferite promoții din care banii rezultați mergeau spre copii cu nevoi, nu am ocolit acele oferte, stai liniștită.
Eu cred în lumea reală, palpabilă, cea virtuală este în coada clasamentului!
O seară plăcută să ai.
P. s.:... și nu mă mai "bârfi" cu alți useri, te-am pupat!
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Daruiesc in fiecare zi pacientelor mele.

| Malvina24 explică:

Http://www.salveazavieti.ro/ Pe mine m-a uimit marturia doamnei Prof. Dr. Margit Serban.

| Malvina24 explică:

@Legiuitoarea am aflat de nefericitul eveniment de la un alt user al comunitatii noastre intr-o discutie.Nu vreau sa te supar dar intrebarea era "Tu cand ai daruit ultima data un zambet?"' si se referea la "Tu cand ai facut ultima data pe cineva sa zambeasca?"' iar cei care trimiteau o felicitare de la link-ul de mai joc faceau cadou o ''felie de paine''. Cu toate ca totul pare banal.NOi avem o felie de paine in schimb altii poate nu o au. Draga mea stiu ca esti o fata inteligenta si puternica si o sa reusesti sa treci peste toate.Cu totii stim ca esti o fata descurcareata.Succes in viata!

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Ieri! Am dat de macare unor saraci!

| tarziu a răspuns:

Sweet. mersi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In trecut, azi si in momentul acesta!

Întrebări similare