| SrgZero a întrebat:

Va rog eu mult ajutati-ma. Am un cont pe Youtube si am foarte putine vizualizari si foarte putine sub, eu am dat sub am comentat am adaugat la favorite si nimeni nu mabaga in seaMA.Cum pot sa am si eu mai multe vizionari.Nu fiti fara obraz pentru ca nu ajutati pe nimeni asa

4 răspunsuri:
| quintron a răspuns:

Pai depinde si ce ai postat! daca e porcarie nu se uita nimeni si daca nu stii sa pui ceva tentant la tag-uri ramane acolo! mai invata!

| theorizer a răspuns:

Ar fi un truc dar cu toate ca n-au ce sa-ti faca, cei de la youtube o sa se cam supere. Atunci cand adaugi comentarii la alte clipuri, cand incepi sa scrii, iti apare alaturi "attach video", si in loc de comentariu, sau pe post de comentariu poti sa alegi un clip de al tau. Daca il lasi intr-un loc cu multe vizualizari te-ai consacrat. Nu toate clipurile accepta raspuns video, sau trebuie sa astepti aprobare, sau au prea multe raspunsuri video, sau nu se potriveste cu ce clip ai tu, in fine, trebuie sa te orientezi. Oricum, daca n-ai succes intr-un loc, poti sa-l muti in altul.

Răspuns utilizator avertizat
| IoanaBogdana a răspuns:

Ca sa ai ma multe vizualizari trebuie ca filmele pe care le-ai postat sa atraga priviri si sa fie interesante. de asemena trebuie sa ai niste tag-uri corespunzatoare, care sa-ti aduca cat mai multe vizualizari.
pentru problema cu subscriberi sa stii ca sunt multi youtuberi care fac "sub 4 sub" adica daca tu le dai subscribe si ei iti dau tie inapoi insa trebuie sa-i anunti printr-un commment. oricum "subscribe" inseamna sa iti faci un fel de "abonamen" l-a channelul respectivului, adica sa fi la curent cu tot ce posteaza el in materie de videoclipuri. funda?