| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a întrebat:

Vă rog frumos! Am şi eu o intrebare! Îmi da-ţi şi mie un site de translator (înafară de google translate, pentru ca nu traduce corect si nici bine) Măcar un site mai bun ca google translatul! Dau fundiţă!

13 răspunsuri:
| ILied a răspuns:

Din pacate NU EXISTA astfel de site-uri. Fiecare site traduce cuvant cu cuvant. De aceea trebuie sa inveti engleza sau limbile starine care vrei.

| ThinkPink a răspuns:

Diacritice.ro

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے explică:

Cine te crezi? Ca tu să ma judeci. Nu sunt copil bătut in cap. Bravo că ai invăţat tu limba română felicitări. Dacă nu iţi convine, de ce îmi răspunzi la intrebări, dacă nu iţi convine cum scriu, te lauzi că şti să scrii in limba română şi limba engleză. Parcă tu niciodată nu ai scris greşit o propoziţie, Doamne, aşa faci parcă ai fi Einştein. Atât am de zis.

Dacă mă consideri că sunt un copil bătut in cap, nu ai decât, nu mă deranjează, şi apropo în primul rând nu ai dreptul să mă jigneşti, poate tu eşti mai inteligent bucurăte, dar atunci nu jigneşte pe alţi, că dacă tu eşti mai inteligent, nu accepţi să fie alt mai "bătut in cap" decât tine, bravo pentru răspunsul tau "inteligent", se vede că eşti in faţa calculatorului un mare zmeu, dar eu scriu cum vreau nu cum zici tu, nu eşti tu nici maicămea nici taicămeu, eu nu ţi-am zis ţie ce să faci si cum să faci, deci nici tu nu imi zice mie ce să invăţ. Şi ştiu engleză (Ariadna)

Şi în primul rând nimeni nu te-a pus sa îmi răspunzi la întrebare.

Hmm, nu eu sunt acel anonim, daca asta crezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Pentru toti copiii batuti in cap: NU exista un site-minune, care sa-ti traduca perfect (indiferent de limbile implicate). Daca vrei traducere buna, ai o varianta: rogi, pe cineva care chiar stie bine limba respectiva, sa-ti traduca (asta presupunand ca nu esti vreun geniu care, fara cunostinte lingvistice solide, ajutandu-se doar de un dictionar si un apendice gramatical, poate face traduceri perfecte din swahili in pashtu, din urdu in greaca veche and so on).
2. Mai bine ai incepe sa cauti ceva site-uri de pe care sa inveti limba romana: "Imi DA-TI", "un site mai buna ca google translatul"...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e chiar bun.http://dictionar-online.net/dictionar-roman-filipinez.html
iti da traducere chiar si la miau miau cum face pisica. cum a zis si bent0108 nu exista un site minune care sa traduca perfect.si apropo. nu cred ca trebuia sa fii atat de vulgar. pana la urma e TPU(toti pentru unul). unde toti trebuie sa ne ajutam. nu sa ne jignim. nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu iti convine ca iti raspund la intrebari, de ce le mai postezi? Si da, imi confirmi ca esti un copil batut in cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bent esti **** ca ai putea da sfaturi intr. un mod galant dar iti place sa o dai cu cei care trebuie sa invete ceva.de la maturi.insa cred ca tu in cazul asta esti cel imatur care sufera de neatentie stand sa o cerseasca de la altii prin modul neagreabil.ce.ar fi sa te duci in baie si sa te certi singur? si sa. ti tragi si doua palme sa. ti revii la normal.devenind un adev matur educat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anonim, ce-ar fi sa ne spui si cine esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe dex roman englez si o sa iti fie de folos. Diana

| Ariadna_7511 a răspuns:

Site-ul google translate traduce motamo nu cred ca o sa gasesti altul mai bun dar poate poti cauta cuvinte separate...succes