| waXonwaXoff a întrebat:

Va spun adio prieteni, cred ca dupa aceasta postare nu voi mai apare pe site.
Deci am vazut pe TPU o intrebare, care cerea rezolvarea unei teme, i-am raspuns dar i-am raportat Ralucai, intrebarea era trimisa de pe twitter, Raluca mi-a raspuns ca imi multumeste pentru sesizare dar nu era tema :|, wtf? Eu am vrut sa ajuta eu cred ca ea a zis ca nu e tema pentru ca nu vrea sa strice prietenia site-ului cu twitter. Dar daca e o intrebare care e impotriva regulilor siteurilor nu trebuie stearsa? Poza cu mesajul meu aici http://paul1806.sunphoto.ro/TPU

linkul cu intrebare e aici: http://www.TPU.ro/......i-unitati/

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu dramatiza, lasa la optiunea adminilor raspunsul la o reclamatie. E raspunderea lor, sunt regulile lor, si nu ne afecteaza. Din partea mea isi pot face toti temele aici, ca doar nu ma obliga nimeni sa le fac eu. Intrebarea e de aritmetica, poate fi tema dar poate fi si o "ghicitoare", oricum nu ne luam din asta. Si nu cred ca-ti sterge Raluca contul din atata lucru. Am in general o parere buna, desi alinna mi s-a parut tratata destul de dur, dar ala e alt subiect si nu e treaba mea. In fine, daca ar fi sa vorbim serios ti-as recomanda si tie dar si mie sa stam mai mult afara si mai putin la calculator, fie TPU sau altceva.

11 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Se mai intimpla dar nu dispera,

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Dar care e problema @Deagle? Poate a înţeles greşit... îţi dai seama că oricum e foarte ocupată, nu asta e principala ei grijă. Şi dacă nu ar vrea să'şi strice "prieteniile" cu alte site'uri nu ar mai exista opţiunea de raportare.Tot ce trebuia să faci era să o raportezi[adică să alegi una din optiunile de mai jos: Conţinut obscen/ilegal, Caracter irelevant, Neinteligibil sau spam, să bifezi si să apeşi pe raportează] şi întrebarea era automat ştearsă. Îţi dai seama ce nebunie ar fi dacă fiecare ar scrie Ralucăi în privat pentru fiecare întrebare stupidă.

| waXonwaXoff explică:

@safir nu ma incalzeste cu nimic, dar vroiam sa va arat si voua.
Si la bine si la greu.

| waXonwaXoff explică:

@clauditza cine a zis ca u plec.Am zis ca daca ma sterge.

| waXonwaXoff explică:

S-a facut dreptate.

| kaTTsu a răspuns:

Pfai daca zic ca ai dreptate te incalzeste? smug

| VoiceWithin a răspuns:

Sincer ai dreptate... exista unele neintelegeri, se mai intampla incearca sa ierti happy si sa continui mai departe happy eu asa am fost invatata

| Ea12345 a răspuns:

SI mie mi se pare tema... Tu cum ai arportat intrebarea? Prin mesaj privat Ralucai?confused

| Ea12345 a răspuns:

Cum sa te stearga pentru asta? Chiar asa m ajuns?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Link-ul cu intrebarea nu merge, deci a sters-o. Poti ramine.

| Clauditza a răspuns:

Pa dar din nimica toata pleci? oricum treaba ta.