Nu dramatiza, lasa la optiunea adminilor raspunsul la o reclamatie. E raspunderea lor, sunt regulile lor, si nu ne afecteaza. Din partea mea isi pot face toti temele aici, ca doar nu ma obliga nimeni sa le fac eu. Intrebarea e de aritmetica, poate fi tema dar poate fi si o "ghicitoare", oricum nu ne luam din asta. Si nu cred ca-ti sterge Raluca contul din atata lucru. Am in general o parere buna, desi alinna mi s-a parut tratata destul de dur, dar ala e alt subiect si nu e treaba mea. In fine, daca ar fi sa vorbim serios ti-as recomanda si tie dar si mie sa stam mai mult afara si mai putin la calculator, fie TPU sau altceva.
Dar care e problema @Deagle? Poate a înţeles greşit... îţi dai seama că oricum e foarte ocupată, nu asta e principala ei grijă. Şi dacă nu ar vrea să'şi strice "prieteniile" cu alte site'uri nu ar mai exista opţiunea de raportare.Tot ce trebuia să faci era să o raportezi[adică să alegi una din optiunile de mai jos: Conţinut obscen/ilegal, Caracter irelevant, Neinteligibil sau spam, să bifezi si să apeşi pe raportează] şi întrebarea era automat ştearsă. Îţi dai seama ce nebunie ar fi dacă fiecare ar scrie Ralucăi în privat pentru fiecare întrebare stupidă.
@safir nu ma incalzeste cu nimic, dar vroiam sa va arat si voua.
Si la bine si la greu.
Sincer ai dreptate... exista unele neintelegeri, se mai intampla incearca sa ierti
si sa continui mai departe
eu asa am fost invatata
SI mie mi se pare tema... Tu cum ai arportat intrebarea? Prin mesaj privat Ralucai?
anonim_4396 întreabă: