| sanziana1234 a întrebat:

Voi credeti in fantome?

Răspuns Câştigător
| deffect a răspuns:

Da de ce sa nu cred...ai auzit de legenda maghiara? Cand un om sarac L-a instalnit pe Dumnezeu care l-a ajutat sa scape de saracie, dar apoi Satat si-a bagat coada. Iar cand a murit nici Dumnezeu, dar nici Satan nu L-au primit in Rai respectiv Iad. Legenda spune, ca daca cineva moare acea persoana in drumul ei spre Rai, Iad il va intalni pe acest om... :d si acesta acum bantuie plaiuriile maghiare happy

15 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sunt multe chestii despre care avem o cunoastere limitata. N-as putea spune ca eu cred insa nici ca nu cred.

| gabriela a răspuns:

Nu! Doar cei lipsiti de alte probleme pot sa acorde timp pentru asemenea subiecte.

| Baiaaanca a răspuns:

Ghicismug

| BabyPink a răspuns:

Nu.
@BRO mi-ai făcut poftă de o shaorma=p~

| Razvan a răspuns:

Nuoh go on
Sunt doar plasmuiri ale unei minti speriatewinking

| JustMeFlory a răspuns:

Da, cred! Macar sa nu am vreo patanie de genu' ca ma ia inima directstraight face

| Sofffie a răspuns:

Daaaa.laughing... oarecum

| ELD a răspuns:

NU... tu? Ce te-a facut sa pui intrebarea asta?

| EvilMo a răspuns:

Daaaa

| pauladrian a răspuns:

Nu, nu cred in entitati.

| ade98hannah a răspuns:

Mm

mai
voi ma speriati pe minestraight face

gata nu mai zic nimiccrying

| masterblaster a răspuns:

Din pacate eu cred...in randurile urmatoare nu e gluma.Acum de cate-va luni cand eram la bunici toate animalele au scapat in curte si sareau in toate partile, m-am dus in grajd sa vad ce este, si era acolo o nu stiu ce era aia, legata de grinda.am fugit sa il chem pe bunicul meu si cand neam intors nu mai era nimic acolo.Pe la 23, 24 noaptea am auzit cu toti latrat de caine si zornait de lanturi, ciudat pentru ca nu avem catel si nici lanturi nu erau prin zona grajdului, dimineata cand am mers in grajd am gasit 6 cai morti care aveau steaue everilor pe frunte iar bunicul are 10 iar unul din cei care au "supravietuit"avea steaua evreilor pe frunte si pe picoare.Cand in atingeam pe acele semne dadea cu potcoavele in tot.Deci,presupun ca doar ceva entitate putea face asta.Si in ziua de azi acel grajd e "bantuit". deci va JUR ca este adevvarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred in shoarma. E palpabila, miroase bine si tine de foame big grin

| danu3865 a răspuns:

Nu

Întrebări similare