| kykygyrly a întrebat:

Vreau iduri de mess a lui:cleo, rikky, bella, emma daca mai exista... vreau si a lui:hillarrryyyyy dufff, maite perroni si justin biberr. fundite pe raspunsuri bune

Răspuns Câştigător
| Cher22 a răspuns:

Nu toate vedetele au id de mess ( majoritatea nau ) daca vrei da-mi un mesaj pe privat ca am id lui Justin Bieber si a lu Selena Gomez mi-a dat webu'! In rest nu-i poti contacta doar pe : Twitter, MySpace, Facebook sau Skype!
Fundaaa?

10 răspunsuri:
| Ana a răspuns:

Da da, viseaza in continuare

| Marijuana187 a răspuns:

Esti batuta-n cap? Sunt americani, nu au id de mess! Poate MSN. dar sunt personale si ndecat rudele le au

| thegreatgatsby a răspuns:

Se scrie Bieber, proasto.

| WestSid3 a răspuns:

Au mai fost intrebari de genul si draguto imi pare nespus de rau, dar cred ca ei nu folosesc YahooMessenger, poate doar MSN, Skype sau altele. Iti imaginezi daca ar avea cineva "id-ul" de mess al unuia, l-ar da altuia si tot asa, vedeta ar fi terorizata de mesaje pentru ca fiecare doreste sa vorbeasca cu aceasta.

| -=AleCS=- a răspuns:

1) cati ani ai?
2) toti acestia/acestea nu au ID de mess ca si noi yahoo, probabil au gmail sau msn, dar alea sunt personale adica sunt secrete nu dau la necunoscuti
3) daca vrei neaparat sa ii contactezi cauta pe facebook si pe twitter (alea sunt pe bune)

| cισcσℓαтαﺕαєяαтα a răspuns:

."Deci asa ca"
rolling on the floor)! Vai de romana asta.happy

| PandaGirl a răspuns:

Orice id ti-ar da unul din membrii TPU nu este cel adevarat. Poate merge sa il bagi in lista, dar sa fii sigura ca este unul fals! Probabil au id de mess, dar il pastreaza pentru cei apropiati. Cele mai multe vedete au bloguri prin care comunica cu fanii.
Sfat:Nu te amagii cu iduri false care pot fi oricine.

| VisinaDinVisinata a răspuns:

Id-uri obtii cam greu (nu cred ca vedetele americane nu au altceva mai bun de facut, decat sa stea pe mess laughing)
Cauta-le numele pe Facebook.

| kykygyrly explică:

Ookk multumesc. in primul rand va rog nu-mi vorbiti urat cu cuvinte porcesti(MakeAchange)da... sper ca intelegi

| kykygyrly explică:

Si eu am skype deci... voi nu aveti skypul lor deci asa ca multumesc./bye

Întrebări similare