| emilenescu a întrebat:

Vreau sa vad daca imi merge http://www.fifaromania.net/verifica-cerinte-fifa-11-pc/ unde dau sa vad : Procesor si Placa Video :) f pentru cel mai explicit si bun raspuns

3 răspunsuri:
| piciu25 a răspuns:

Frate daca vrei sa vezi ce procesor si ce placa video ai da Start-->Run-->dxdiag(scrie tu) si o sa ai detaliile de la pc

| VlogDinMers a răspuns:

Ba frate intra pe ''can you run it?'' si alege un joc din lista aia care ti-o da ei si iti spune tot ce ai la pc happy (paraca e si fifa 11 in lista happy

| finu18 a răspuns:

Sall
am si eu o problema cu pc de cateva zile mi se blocheaza in sensul ca ingheata imaginea si ledul de la procesor ramene aprins si nu mai licare restart nu pot sa ii dau decat sa il sting de la sursa din spate.
am 2 placi video.ma gandeam sa fie de la placa video nVIDIA geforce gt520 1gb pe 64 bit am scos-o din pc si a ramas cea integrata aia e mica de 128 sau 256 nu stiu si se blocheaza si asa.nu stiu ce sa mai spun ca are se poate sa fie o problema si la procesor are temp de 47 de grade! e Intel dual core e 5200, 2.5 ghz! rami nu cred sa fie o problema nu stiu ce sa spun va rog sa ma ajutati si pe mine!