In cate frame-uri merge GTA V pe PS4? Constant vreau sa stiu.
Va rog imi puteti spune de unde pot sa downloadez asphalt 7: heat? pe magazin play costa bani...
Care dintre pc acestea este mai bun pentru gaming? http://www.flanco.ro/sistem- desktop- pc- acer- atc- 605- inte l- core- i3- memorie- 6gb- hdd- 1tb- nvidia- geforce- free- dos.ht ml SAU http://www.flanco.ro/sistem-...? (mai mult)
Grafică - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tip adaptor afișare Intel(R)...? (mai mult)
Buna ziua măi internauților. Vreu să vă întreb dacă un PC păntru GAMING pe la vreo 2.000-2.500 de LEI, e bun să ruleze World of Warcraft? Adică la capacitate maximă.
Cine stie sa ia un hack eficient pe Dragon city si are Team Viwer 10 sa imi dea raspuns!
Ce inseamna fs in Transformice?
Cand incerc sa pun un pariu, pe csgolounge imi apare eroarea asta : "Can't get items. Possible reasons: - This profile is set to private? - Could not connect to Steam servers; - Backpack...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri pentru pc care sa ceara putine resurse. VOT+FUNDA.
Cine stie un site pe care pot verifica daca proprietetile computeru-lui meu sunt indeajuns de bune pentru a merge jocul... Va rog ajutati-ma.!
Am si eu o problema. Recent mi- am adus laptopul de la reparat (mi s- a stricat hard- ul) si am incercat sa imi pun jocuri, doar ca nu imi merg. Exemplu: fifa 14; l- am instalat corect (sunt sigur...? (mai mult)
Am deschis un server privat de aqw! AtlantaWorld- 1 hamachi, cine vrea sa intre in server? va rog Id/ AtkantaWorld- 1 Pw/ 123 contactati- ma pe fb daca nu va puteti conecta la server, , Costea Mihai"...? (mai mult)
Am instalat farming proffessional simulator 2014 si trebuie codul de dezarhivare, care il stie sa mi-l spuna.
Imi poate oferi si mie cineva vreun server de minecraft care sa-mi dea grad gratis? Pls dau funda!
Va rog sa imi spuneti care jucati Metin2 Evolution, ala in spaniola.Da- ti- mi nick- urile voastre, va adaug eu in joc, iar cei care sunt pe regatul albastru facem o breasla, ceva gen...? (mai mult)
Cat net trebuie sa am ca sa pot sa fac streaming pe twitch?
Vreau sa imi achizitionez o placa video 1 GB DDR5 stiu ca trebuie sa am 450W dar daca am mai putin de 450 w si eu bag placa la pc ce sa intampla se arde pc!? :))) sau nu merge placa la capacitate...? (mai mult)
am o promble ma cs 1.6.De cateva minute nu mai pot sa apas pe w a sau d in acelasi timp si ma enerveaza rau de tot.Doar daca apas pe rand a sau d merge.Nu stiu cum sa fac am dat reset sau unbindall...? (mai mult)
Nu pot intra in sound pe calculator imi da o eroare, ce pot sa fac? (am windows8.1)
HELP ME! de ce xbox-ul nu se conecteaza la internet? Mentionez ca xbox-ul este modat rgh!
Cum pot activa slot-ul pe un server classic de cs 1.6? Ce trebuie sa scriu in consola?
Salut,TPU! Ce trebuie facut in GTA San Andreas Multyplayer? sa te omori ca si chiorii sau ai ceva misiune de facut? Da-ti-mi si un server romanesc!
Vreau si eu sa- mi spuneti niste aplicatii/jocuri pentru android ....gen candy crush saga, dar si altele! (fara pou, subway surfer, temple run sau din astea) Fundita celor mai interesante...? (mai mult)
A-ti vrea sa-mi spuneti un server de metin2 privat cu swichbot implementat,sa fie populat,sa aiba inel de teleportare,lvl maxim 105, evolutii beta, sa pot cumpara skilluri P etc
Am si eu o problema. Am windows xp. Incerc sa intru in Minecraft. Am avut niste probleme cu Java insa le- am rezolvat intr- un fel. Cand intru in joc imi apare totul negru. Ce pot face? Dau...? (mai mult)
am si eu un pc Dell optiplex 755 e putin vechi dar am la el 3 Gb memorie RAM DDR2 2.8 GHz x2 procesoru si am o placa integrata Intel GMA 950 de 256 MB si momrie shared 2.0 si am slot pentru ...? (mai mult)
Hey TPU- ! Am tableta Samsung galaxy tab 3 8.0. Si ma joc asphalt 8 dar nu ma lasa sa dau la grafici decat medium sau low... cand dau pe high nu imi ia comanda... as putea face ceva? Dau funda...? (mai mult)
Stiti cumva care este povestea restaurantulului\pizzeriei sau ce era in Five Nights At Freddy's am cautat foarte mult dar nu am gasit nimic important, vreau sa imi explicati voi daca stiti ...? (mai mult)
Cum se face Dual Facecam ?
Cum ma pot juca agar.io in Opera? Cand il deschid in opera nu ma lasa. Imi apare tot alb.
Puteti sa ma ajutati cu un swichbot pentru metin? Toate site-urile la care am incercat imi dadeau altceva.
Merge fifa 15 pe urmatoarele componente: Procesor:AMD Athlon x2 250 3.00 GHz Memorie Ram: 4. 00GB( 3.75 utilizabili) 64 bit Astept raspuns Dau funda
ziceti-mi si mie niste jocuri tari gen Dota 2, LoL...
.cine vrea sa joace minecraft cu mine? ......problema este ca nu stiu sa fac un server :D
as vrea sa stiu ca de unde pot afla cand era pus ultima data sistemul de operare Windows. De exemplu am un calculator si vreau sa stiu cand era pus pe ea sistemul de operare Microsoft Windows...? (mai mult)
De ce mi se vede skinul in minecraft asa? : http://imgur.com/NcBjMjd inainte se vedea asa: http://imgur.com/DgrxSUL cum pot rezolva problema?
Cine are cont de steam? Puneti numele in comentarii ca nu ar strica niste prieteni sa mai umplu lista. Poate dau si funda la un comentariu random cine stie? Scuzati categoria dar nu stiu la care. Oricum...? (mai mult)
Fratiilor HELP am un cont steam si nu stiu cum sa-l folosesc si inca 1 lucru caut servere de Counter Strike 1.6 care dau admine free. DAU fundita :D
Cum sa refac licenta unui joc de pe dvd
si scuze categoria daca am gresit.Am o intrebare despre o placa video. Placa video: http://www.pcgarage.ro/placi- video/sapphire/radeon- r7- 240- with- boost- 2gb- ddr3- 128- bit/ Daca imi ...? (mai mult)
Buna TPU cine imi da si mie un link de dowload fifa 10 pe android mobil dar sa mearga va rog? DAU FUNDA
Merita sa joc game of thrones? Exista subtitrari in romana? Sau macar in engleza?
Buna TPU cine imi spune si mie niste servere pentru minecraft (cu romani)(si cum ma conectez).
Cum sa joc gta v pe pc?
Mi- am luat o tastatura Genesis RX66 iar ia a avut un CD insa eu am pierdut acel CD daca mati pute ajuta cu un link de unde as putea descarca softerul.Va rog fara cel CD nu mai pot sa cusomizez macrourile...? (mai mult)
Salut! Dragi mei prieteni as dori si eu, daca se poate un link de unde sa descarc direct MortalKombat 4; ) Nu accept Refuzuri. Vam pupat si multa Sanatate vam urat! Hai ca dau fundita aia ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de un canal de Youtube! Cine poate sa imi dea si mie niste exemple de programe de filmat jocuri pentru Windows XP! Va multumesc DAU FUNDA!
Am o problema cu placa video si anume, cand dau play la jocul Euro Truck Simulator imi zice asa : Euro Truck Simulator is having a problem and is unable to draw graphics on your computer ( no valid graphics...? (mai mult)
Am un server de Minecraft Bukkit si as vrea sa stiu care este linkul de download al pluginului Group Manager! PENTRU VERSIUNEA 1.7.2! Va rog ajutati-ma!
Buna TPU cine imi spune si mie niste servere pentru minecraft (cu romani).
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?