cine imi poate da un cont de hero zero, lvl minim 20? ma contactati pe facebook. link facebook:https://www.facebook.com/robert.craiu.75 lsati un mesaj cu contul in privat.
Salut TPU, Am o intrebare, este vreo problema daca joc the witcher 3 fara sa joc si primele doua jocuri the witcher.Sau povestea e complet noua?
caut si eu o comunitate de gaming serioasa si de lunga durata, dau funda
Cine imi da si mie un server de cs 16, zombie mod cu fast ammo, repedeeee. Dau FUNDAAAA
Salut. Vreau sa imi deschid un server de cs..asa ca cei care doriti sa ma ajutati cu tot ce stiti suntei liber sa ma contactati aici sau pe ID de Skype : cubclip Stati linistiti nu se vor cere bani.toate...? (mai mult)
Am cumparat cs go original am dat 11 euro pe el si acum cand dau install la update stau foarte mult..Nu se termina de ce oare?
ce platforme precum tehnic launcher mai sunt pentru moduri? (minecraft)
Daca driverul video este virusat atinci placa video poate sa nu mearga asa cum trebuie?
Buna TPU poate ma ajutati putin cu promovarea canalului meu de youtube si eventual sa imi dati niste sfaturi de dezvoltare dar nu facebook sau alte retele sociale. Eventual stiti forumuri de gaming romanesti.Aici...? (mai mult)
Am de vreo 2-3 ani un set cu volan si pedale pentru PC. Acum m-o apucat cheful sa ma joc. Imi recomandati va rog niste jocuri de PC care se pot juca cu volan si pedale?
M- am reapucat de Metin2Ro dupa o pauza de 1 an si totul s- a schimbat. Am inteles ca sunt mai multe moduri de facut bani ( Yang ) in afara de pescuit, farmat la metine si minerit. Poate cineva...? (mai mult)
Am GTA V cumparat de ceva timp si acum m- a pus sa instalez un patch. Dupa ce l- am instalat, se incarca jocul, intra acolo la SocialClub si de acolo apare LOADING. Am asteptat 5 minute dar...? (mai mult)
Merge jocul lego batman 3 beyond gotham pe Acer aspire z5710? (urgent)
Cum imi personalizez blogul? E creat pe blogspot.Dau funda
Care cumpara un cont de EMPIRE goodgamestudious? Nume: Aragaz12 Level: 35 Alianta: BONDARII Am avamposturi bune, ASTEPT RASPUNSURI!
Salutare TPU am un joc minecraft am casti si microfon da aici la mine in oras nimeni nu se joaca minecraft unu dintre voi joaca putem sa jucam o partida de skypvp impreuna cine are skipe
Sunt fete sau baieti care se joaca imvu? as vrea sa stiu si din ce oras sunteti, dar oricum scrietiva numele, sa jucam...daca vreti, e fun si merita. IMVU
Momentan am instalat pe laptop Windows 8.1 Pro merita sa fac upgrade la Windows 10? Astept pareri. De ce da? De ce nu? Ce are in plus? Vor fi compatibile jocurile?
O sa mai fie in mafia 2 eddie scarpa?
De ceva timp joc Pirate Kings și vreau sa îmi schimb numele, intru în "ediția my profil" și de acolo nu găsesc ceva gen"change name". Va rog sa mă ajutați! Funda!
Care e faza cu Nyan Cat?
De ce nu merge sa fac un gard in MINECRAFT, il fac bine, m-am uitat si la videoclipuri pe net si nu merge, joc pe versiunea 1.8.1! Funda pentru raspunsul care ma ajuta!
am si eu o problema. Recent mi- am cumparat Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst pe Steam. Toate bune, l- am instalat si cand sa- l deschid hop eroare : " NS3FB has stopped...? (mai mult)
recent m-am apucat de dc universe spuneti-mi si mie pe ce server sunt mai multi romani si daca sa fie pe pvp sau pvm
Am o placa de baza noua cumparata: Placa de baza Gigabyte H81M- S, Socket 1150 si as vrea sa stiu daca imi sunt compatibile aceste componente cu ea: http://www.emag.ro/placa- video- asus- amd- radeon-...? (mai mult)
Cum mi- ar merge gta V cu setari pe medium cu acest pc : CPU - Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) Mobo - Asus P5K SE (cipset P35, FSB 1333) RAM - 4Gb DDR2 800MHz HDD - 250 Gb SATA...? (mai mult)
Stie cineva de ce se opreste singur laptopul cand ma joc(League Of Legends, World Of Tanks)? Nu se incinge foarte tare si tot se opreste Ce trebuie sa fac?
Pentru cine se pricepe cu adevarat: Cum se face un server minecraft in care sa ma joc cu vreo 3 copii, doresc detalii amanuntite si vreau neaparat sa mearga sa ma joc pe server cu alti ...? (mai mult)
am o problema care inca nu am rezolvat- o, Minecraft- ul pe windows 8.1, asa ca am hotarat sa caut ceva ajutor. Exista vreo cale sa il fac sa mearga fara sa schimb windows- ul? Mersi anticipat...? (mai mult)
Crash in WarThunder in primele minute de joc, problema aparuta dupa update, pur si simplu iese din joc. Precizez ca pc- ul este performant si poate rula foarte bine jocul, de fapt chiar mergea foarte...? (mai mult)
Salut.Vreau sa fac un canal de gaming pe YouTube.Cum se numeste acel program cu care filmez la PC cum ma joc?
Vreau sa ma ajute cineva in legatura cu denumierea unui joc.Este un joc pe care- l jucam cand eram mai mic(cam acum 7- 8 ani) si nu mai stiu cum se numeste. Era cu un capcaun/trol/orc(nu stiu sigur)...? (mai mult)
Cine-mi zice un joc fain pe steam?
Cine are sv de furien si cauta vip/admin ma ofer eu pentru mai multe detalii add : alexplease93@yahoo.com. Multumesc.
Îmi puteți da niște coduri pentru un generator pentru fifa 15?
Cine poate să- mi spună un cont Transformice pro, cu cel puţin o blana/culoare.Vă rog daţimi contul în privat, sau pe Facebook prin chat.Numele meu Facebook este:Tăbuc Elena Gabriela.daca vreti...? (mai mult)
Salut, merge minecraft pe telefon cu windows phone 8?
Daca vreau sa cumpar niste jocuri in valoare de 40 lei cu cardul de cumparaturi cam cat va trebui sa platesc pe luna?
Imi puteti spune si mie niste jocuri co-op de 1, 9 GHZ? Va rog!
Vreau sa îmi cumpăr un joc de pe steam și vreau sa plătesc prin Paysafecard. Când selectez payment nu îmi apare paysafecard, am prieteni care au cumpărat prin paysafecard. Mai am...? (mai mult)
Buna :D Un mmorpg gen Drakensang Online stie cineva? Preferabil in browser. :3
Avem nevoie de playeri care au experienta in cs pentru a fi admini pe un sv de zombie numai cu o cerere pe forum:http://www.redfaction.ro/forum/index.php?/forum/795- zombie- %C2%BB- zm/ Si cu o activitate...? (mai mult)
Imi dati un link de unde pot descarca acel cs 1.6 care cand luai arme jos in dreapta, langa gloante iti aparea numele armei?
De ce cand downloadez de pe net un program software cand il deschid imi da blue screen cu eroarea :driver_irql_not_less_or_equal? Dau funda
Care imi da niste servere mt2 2015 pvm easy-medium cu arme level 65 in magazin cu multe evolutii fara lag Funda
Stie cineva jocuri faine pe steam gen Tiamat x? In genul lui, adica aproape la fel ca el, dar gratis :))
pot sa bag misiuni in Gta Sa vip mod v3 si cum pot sa bag?
Am xbox360 si as vrea sa am si eu niste prieteni numele meu este : YeomanFlyer456
Salutare, am incercat sa descarc Mortal Kombat X de pe Magazin/Google Play si mi se descarca in telefon, dar cum nu am memorie multa in telefon nu se instaleaza, dar am card de 8 GB si nu stiu cum sa-...? (mai mult)
Vreau si eu un nume de caracter Metin2ro,razboinic axat pe PVM. Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian004 întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?