Stie cineva un server de minecraft 1.8 care sa aiba build batle? Dau funda. Multumesc (anticipat)
Am PES 2008 superpatch si nu stiu cum trebuie sa fie setate butoanele ca sa am pe S-pasa, A-sut, D-centrare... Ajutor.
Salutare!, de ceva timp caut un joc vechi pentru pc era un joc gen mario trebuia sa lovesti cu capul niste patratele sa omori niste animale, tot ce mai stiu e ca la nivelul 5 apare un soarece si trebuie...? (mai mult)
Mi-a fost reinstalat windowsul si acum nu imi mai merge wireless-ul la laptop. ce pot sa fac?
Cine stie cum se numeste jocu ala cu fotbal cu animale parca taurii erau cei mai buni numai cu animale frumos joc ..Stie cineva cum se numeste FUNDAAA!
Un joc tare cu bani sau fara in afara de minecraft si cs:go :))
Mi-am descarcat in PC "Earn to Die 2" si nu stiu cum sa instalez in telefon
voi ce jocuri jucati pe telefon? La cel mai bun raspuns dau FUNDA!
Mă joc Clash of Kings pe facebook. Şi după strategia mea, am nevoie de mai multe castele. Pe Google Chrome îmi merge cel mai bine, pe Internet Explorer şi Mozzila Firefox merge binişor, însă...? (mai mult)
As vrea si eu niste jocuri dar sa fie medievale gen rome total war m&b warband si celelalte poate sa aiba si multyplayer
CUM SALVEZ LA ahriman's prophecy?
cine im da un program bun de filmat jocuri eu am action dar nu ca nu e bun dar am filmat un joc 1:27mi si a ocupat 22 gb as vrea unu care sa ocupe pe sfert cel mult
Intrebarea aceasta este tot pentru cei ce joaca dark souls:dupa ce upgradezi o arma pana la+ 5 si ii dai modify, o poti face+ 6 sau o poti modifica sa dea atac mai mult, daca o modific sa dea atack mai...? (mai mult)
astazi mi- am cumparat un joc pe steam, aceasta fiind garry's mod, si cand joc trouble in terrorist town sau prop hunt la unele obiecte imi arata un error mare mov, sau ziduri sau pe jos...? (mai mult)
Cum fac sami schmi mini-mapul pe samp, am facut eu o prostie si mini-mapa e incolora, nu se vad drumuri, nimic. Va rog ajutatima. Multumesc si dau Funda!
Buna seara, joc Dark Orbit pe serverul America Globala 3, si ma intrebam daca mai joaca romani pe acolo... Daca da dati-mi numele voastre va rog, o seara placuta.
Care dintre aceste 2 pcuri e mai bun de gaming? 1.http://www.emag.ro/sistem- desktop- pc- acer- ag3- 605- predator- intel- core- i7- memorie- 8gb- hdd- 2tb- nvidia- geforce- free- dos- 91624/pd/DTP5BMBBM/ ...? (mai mult)
Salutare TPU deci am o problema in minecraft ce este mai exact FML-ul ca ca pe un server imi spune ca FML-ul este inconpatibil si cum l-as putea regla(funda)
Din greseala am apasat pe ceva si mi-a disprut bara de sus de la imvu si nu stiu cum sa ma deconectez sau sa fac sa-mi apara bara aceia
Se poate juca Arma 3 Altis Life daca am varianta Arma 3 piratata? Daca da, cum?
Buna/Salut TPU Vreau si eu un sv de cs 1.6 de ZOMBIE care sa aiba arme si jetpak,,, Poate ma ajutati si nu il vreau pe zm.laleagane.ro! Dau FUNDA :D ASTEPT RASPUNSURILE :D
Ceva racing mmo free? In afara de nfs world ca s-o inchis )x
As dori si eu un server de minecraft ( nu conteaza versiunea) care sa nu aiba prea multi playeri (10-12) nu vreau raspunsuri gen : " Uite un link ". Cel mai bun server funda.
Ce jocuri pot juca cand sunt plictisit? Pe net ma refer.
cine stie cum sa fac in farming sim 15 sa vad in oglinzi ca in realitate
Vreau jocuri multiplayer gen ourworld sau imvu da' sa nu fie de downloadat. Funda!
Am o intrebare: merge Leguage Of Legends pe laptop? nu se blocheaza, etc? am un laptop EMACHINES G725.e bun?
Ce servere de GATHER stiti? adica steam+eac on ...si se da. sign pe irc... Cine imi da cateva comunitati unde sunt gathere...adica in Romania ii dau funda mare +vot!:D:D:D
Ce inseamna : da-mi PM cu nick! dau fundita asta de la Counter Strike!
Ce inseamna? da-mi PM cu nick si pass?
Acum cativa ani aveam un joc cu un motan imbracat ca un cavaler(palarie cu pana chestii din astea) avea si o spada like puss in boots imbracat si trebuia sa stranga cat mai multe monede, iar la finalul...? (mai mult)
Am un controller XBOX 360 pentru pc (nu e wireless, ci prin cablu) de mult timp, cam 2 ani. Nu am avut niciodata probleme cu el, insa cam de vreo 5 zile are o problema. In timp ce ma joc,...? (mai mult)
Stiti alte jocuri identice cu Adventure capitalist.Funda.Trebuie sa fie pe pc
Daca imi merge gta v cu 20 30 fps max la 2 gb ram si mai pun 4 sa am 6 imi va merge cu vreo 40 50 sau 60 fps?
Eu joc OSM (online soccer multiplayer) si sunt moderator la o liga (liga 1 Romania), care e doar in etapa 2. Cine e dispus sa fie activ si sa joace cu mine in liga sa lase un raspuns. Sunt o multime...? (mai mult)
Care este cel mai bun procesor in momentul de fata?
Hey, pun intrebarea asta pentru a nu stiu cata oara, cum fac sa imi mearga patchul pentru liga 1 la fifa 14, am instalat in fisierul cu joculsi nu merge, ma rog nu stiu eu cum sa fac sa adaug si liga...? (mai mult)
Pentru cei ce au Fifa 15. De ce la jumatatea terenului jucatorii de vad foarte albi iar pe partea dreapta si stanga se vad normal. Ce e de facut?
Salut, cum intalez RNGP 15 pe xbox 360?
Salut de curand mi- am luat un laptop Asus cu Procesor AMD E- 450 apu HD Graphics 1.65 GHz Ram 4.00 GB system tupe 32- bit Operating system Va rog ziceti- mi daca e bun de ceva laptopu>Pot sa joc...? (mai mult)
Salut ce jocuri mai stiti cu o grafica cat de cat buna dar sa fie si distractive gen shooter sau etc
Ce merge pe rabla(jocuri)? Processor : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3. 00GHz 4.00 GHz Ram: 1GB Si e pe 32 biti
Sall mi-am bagat nfs undercover se poate baga propriile mele melodii in joc daca nu sa-mi ziceti un alt nfs care se poate?
JOC CS 1.6, iar atunci cand dau "New Game" Se INCARCA SI imi arata din nou meniul in timp ce se incarca scrie jos #Vac_[.]. Ce s- a intamplat si cum pot sa joc din nou pe boti? Si PARCA LA UN ...? (mai mult)
Hei am si eu o intrebare despre minecraft Cine poate sa-mi dea si mie nume de schinuri smechere si sa spuneti ce sunt. Multumesc :)
Sall, imi puteti spune niste jocuri faine free to play? Grafica decenta:)) shooting sau adventure sau cu masinele.Un link daca puteti lasa; ) Pc: 8GB ram(nu 2 de 4) Procesor:Intel(R)Pentium(R) CPU G640...? (mai mult)
Stie cineva cateva coduri bonus pentru Farmerama? FUNDA
In Minecraft la command_block nu stiu ce trebuie sa scriu ca sa imi apara ce mesaj vreau eu pe ecran! Astept Raspunsuri!
Care se joaca metin2 pe serverul Polaris sa imi dea mesaj
imi ziceti si mie un metin cu rate 1000 pret la itm site aceptabil, fara moduri si sa trebuiasca sa si cresti nu vreau lvl instant:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.