Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 9 Octombrie 2025 sunt:
Jocuri android RPG, cu grafica buna
Alcatel one touch pop c3 are camera pe fata?
Cand imi deschid minecraft 1.8.3 optifine si dau play imi da eroarea asta error "has occurred please check your installation and try again" Va rog spuneti-mi ce sa fac FUNDA
Ce jocuri as putea pune pe 4 GB RAM, procesor dual core, Placa video 2 GB? Actiune, shooter, orice!
Bună TPU! Vreau sa joc minecraft pocket edition cu o prietena care sta mai departe cum fac sa jucam amândouă pe același server! Yo_tony02 Puteți sa mă contactați la adresa de email
Am o placa video Ati Radeon hd 3200, si imi zice ca rezolutia maxima care o suporta e 2048x1536 si eu o pot seta doar 1360x768, cum sa fac sa o setez la maxim?
Hei! Cine imi da si mie cont minecraft deja facut cu tot cu parola?
Buna priviti clipul acesta https://www.youtube.com/watch?v=ufHkx1q63g8 si zicetim daca va place fata ce apare la 6:06 si zecetim daca v-ati casatori cu ea?
*METIN2RO* am inteles ca daca intrii undeva pe gameforge parca si iti scrii email- ul iti apar toate conturile de pe acel email. imi spuneti si mie cum? FUNDA! + BONUS! Vinde cineva cont metin2ro...? (mai mult)
Cum aflu parola de la steam daca stiu doar numele de utilizator? nu mai stiu nici email-ul. este pe undeva in folderul steam din program files? care stie are funda.
Am observat ca de la un timp am o pasiune pentru jocurile navale de razboi gen Battlestation sau Pt boats sau altele, dar ca sa nu mai luingesc vorba, imi puteti spune si mie un joc deacesta...? (mai mult)
Imi merge GTA V pe: Intel Core 2Duo E7200 2,53Ghz Palit StormX GTX 750 1GB DDR5 OC 128bit. 3GB Ram DDR2 HDD:SAMSUNG 250GB Windows 7 Home Premium 32BIT?
Ce jocuri imi recomandati pentru: Intel core i3-2330M 2.20 GHz 4gb ram placa video: radeon HD 6470 M
Salut, cu mult timp in urma am jucat pe iPod- ul unui prieten un joc, nu stiu cum se numea insa era cam asa:eram un gladiator si trebuia sa ma lupt cu diversi adversari, puteam cumpara arme cand faceam...? (mai mult)
Ce se intampla daca fur o adresa de TeamSpeak3? Vreau sa zic..imi afecteaza cu ceva viata personala..ma refer la amenzi probleme cu politia? Devine serioasa treaba? sau e ceva banal?
Ce credeti, va aparea The Last of Us in varianta pentru PC? Daca da, cand?
Ce jocuri imi merg pe laptop? http://www.emag.ro/laptop- lenovo- ideapad- g500- cu- proceso r- Intel- 174- coretm- i3- 3110m- 2- 40ghz- ivy- bridge- 4gb- 1tb- s shd- 8gb- amd- radeon- hd- 8570- 2gb- freedos-...? (mai mult)
Dati-mi ceva jocuri pentru acest PC:(joc minecraft, far cry3, cs si SAMP) Placa de baza :Asus H81M-K Procesor :Intel Core i3 4160k 3, 5Ghz, Placa video :Nvidia GeForce GT 730 6GB RAM
Buna TPU... Îmi poate face cineva vdi din server File ăla cu lyncan. http://www.infometin2.ro/index.php?/topic/2987-mega-release-sursa-40k-lycan/ Pentru metin..
Joc GTA San Andreas si sunt la o misiune numita Cesar Vialpando, si nu imi pot da seama cum sa misc masina.
Hey, TPU! Aș vrea o listă cu mai multe jocuri gen metin2 / 4story etc. Mmorpog. Vreau gen metin. Să nu joci pe toată tastatura sau să fie acțiune multă. Așa mai liniștite. Vreau să joc cu prietena....? (mai mult)
Stiti niste Metinuri rate 1000 si lv matim 200-250? Multumesc!
Am ajuns in "perioada" in care nu mai stiu ce sa mai joc. Spuneti-mi va rog niste jocuri. Intel core i3 amd radeon hd 8750M 4gb RAM. Multumesc anticipat. :)
Cine îmi poate spune și mie niște servere de Sa:Mp, de tip RPG înafară de bugged/B-zone/Redzmax. Fundă celui mai tare server
am un Laptop Asus, i7, Nvidia Geforce Gtx 850 M, 3, 4 Ghz, etc....si vreau sa instalez un Gta 4 original de pe cd- ul original, si nu il citeste....trebuie sa fac ceva inainte? sau nu...? (mai mult)
Se poate face Euro Truck Simulator 2 multiplayer cracked? mai demult l-am putut face dar au aparut versiuni noi si nu mai stiu cum daca stiti FUNDA
Stie cineva un joc pentru. telefon, cum ar fi "My talking Angela"? Adica sa ingrijesti!
Am un volan InfiniMax Trackmaster http://www.emag.ro/volan- infinimax- trackmaster- pedale- vibratii- 10- butoane- usb- tm- stw/pd/E8YRDBBBM/ si nu stiu daca are force feedback pe cutie scrie...? (mai mult)
Am uitat numele unui joc de strategie pe care l- am jucat acum multa vreme (sigur inainte de 2010) la un fost vecin. In acel joc era vorba despre un razboi, trebuia sa- mi apar pamanturile cu ajutorul...? (mai mult)
Salut vreau niste nume pentru cs, cat mai originale sa dea senzatia ca sunt cineva important inca de cand intru pe un sv ( mentionez ca sunt foarte bun la cs si vreau cv care sa se potriveasca stilului...? (mai mult)
Cum fac un server de Counter Strike Source pe steam calumea gen astramania? Am jocul cumparat.
Cum sa imi instalez minecraft gratis si cu cont va rooooog.
Am un rooter TRENDnet si am net de la rds de 100 de mb as vrea sa functioneze rooter ul meu cu 100 mb adica cu viteza maxima de net. fundaaaaaaaaaaaaaaaaaa
De unde pot gasi un homepage la fel ca acesta? www.metin2oxigen.com?
Cum se numeste jocul ala in care daca mori nu il mai poti juca?
Spuneti.mi va rog daca exista coduri la gta 5 sa scazi wanted-ul si arme pentru pc? Si daca puteti sa.mi spuneti sau sa.mi dati link-uri de pe youtube cum sa fac bani in joc.
Am facut o mapa de customsubs pentru un youtouber si nu stiu pe site sa o pun pe net. Am mai pus alta mapa pe Mega si nu se salva ce era in chest si nici command blockurile Oare e din cauza ca cel care...? (mai mult)
1.Cum pot afla care este ultima versiune de Warcraft III Frozen Throne? Am jucat mai de mult, iar un baiat imi daduse niste fisiere. ce contineau ultima versiune, numai stiu exact ce fisiere...? (mai mult)
Cum scap de ban la real racing 3? urgent va rog...:(
Cum se numeste programul ala de la League of legends ca sa poti juca cu viitoarele updateuri care nu au fost lansate oficial?
Puteti sa-mi dati cel mai bun server de minecraft (de prison) de versiunea 1.8 in sus.Dau funda. Cel mai bun server de prison PS:daca aveti cont premium dati-mi pe privat
Am o problema. Am facut un server de SA:MP roleplay si merge doar cu hamachi. Deci daca bag IP-ul meu nu merge zice retryving info am router telekom DSL DAU FUNDA!
Exista undeva online pe internet un site cu toate jocurile pe pc aparute categorisite pe ani de exemplu? Adica in anul 2010 au aparut urmatoarele jocuri pc si o lista si tot asa pana in prezent. Funda
Buna TPU am nevoie de ajutor.Mi- am instalat fifa 07 si petch- ul de la transferuri 2014- 2015.Cand dau sa joc dupa primul meci ma scoate din jos si imi apare pe ecran fereastra aia si trebuie sa dau "Dont...? (mai mult)
Salll TPU! Imi spuneti un mod de gta san andreas cu benzina, kilometraj si vedere la volan? Funda!
imi spuneti cum pot economisi flashing in Five nights at freddy's 2? Sunt la night 4.
Spuneti-mi servere de triburile speed 2015;) funda
Vreau sa imi instalez un joc doar ca se incarca cu 80b/s.Ce sa fac?
La aparatul de paysafe pot baga banii direct pe contul de steam? Daca da, atunci pot baga 11 euro si nu 10?
Sal TPU in jocul transformice nu stiu cum sa fac o sala utility, ma ajutati va rog? mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
Sawarekh întreabă:
andrei1s întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba