am un Laptop Asus, i7, Nvidia Geforce Gtx 850 M, 3, 4 Ghz, etc....si vreau sa instalez un Gta 4 original de pe cd- ul original, si nu il citeste....trebuie sa fac ceva inainte? sau nu...? (mai mult)
Se poate face Euro Truck Simulator 2 multiplayer cracked? mai demult l-am putut face dar au aparut versiuni noi si nu mai stiu cum daca stiti FUNDA
Stie cineva un joc pentru. telefon, cum ar fi "My talking Angela"? Adica sa ingrijesti!
Am un volan InfiniMax Trackmaster http://www.emag.ro/volan- infinimax- trackmaster- pedale- vibratii- 10- butoane- usb- tm- stw/pd/E8YRDBBBM/ si nu stiu daca are force feedback pe cutie scrie...? (mai mult)
Am uitat numele unui joc de strategie pe care l- am jucat acum multa vreme (sigur inainte de 2010) la un fost vecin. In acel joc era vorba despre un razboi, trebuia sa- mi apar pamanturile cu ajutorul...? (mai mult)
Salut vreau niste nume pentru cs, cat mai originale sa dea senzatia ca sunt cineva important inca de cand intru pe un sv ( mentionez ca sunt foarte bun la cs si vreau cv care sa se potriveasca stilului...? (mai mult)
Cum fac un server de Counter Strike Source pe steam calumea gen astramania? Am jocul cumparat.
Cum sa imi instalez minecraft gratis si cu cont va rooooog.
Am un rooter TRENDnet si am net de la rds de 100 de mb as vrea sa functioneze rooter ul meu cu 100 mb adica cu viteza maxima de net. fundaaaaaaaaaaaaaaaaaa
De unde pot gasi un homepage la fel ca acesta? www.metin2oxigen.com?
Cum se numeste jocul ala in care daca mori nu il mai poti juca?
Spuneti.mi va rog daca exista coduri la gta 5 sa scazi wanted-ul si arme pentru pc? Si daca puteti sa.mi spuneti sau sa.mi dati link-uri de pe youtube cum sa fac bani in joc.
Am facut o mapa de customsubs pentru un youtouber si nu stiu pe site sa o pun pe net. Am mai pus alta mapa pe Mega si nu se salva ce era in chest si nici command blockurile Oare e din cauza ca cel care...? (mai mult)
1.Cum pot afla care este ultima versiune de Warcraft III Frozen Throne? Am jucat mai de mult, iar un baiat imi daduse niste fisiere. ce contineau ultima versiune, numai stiu exact ce fisiere...? (mai mult)
Cum scap de ban la real racing 3? urgent va rog...:(
Cum se numeste programul ala de la League of legends ca sa poti juca cu viitoarele updateuri care nu au fost lansate oficial?
Puteti sa-mi dati cel mai bun server de minecraft (de prison) de versiunea 1.8 in sus.Dau funda. Cel mai bun server de prison PS:daca aveti cont premium dati-mi pe privat
Am o problema. Am facut un server de SA:MP roleplay si merge doar cu hamachi. Deci daca bag IP-ul meu nu merge zice retryving info am router telekom DSL DAU FUNDA!
Exista undeva online pe internet un site cu toate jocurile pe pc aparute categorisite pe ani de exemplu? Adica in anul 2010 au aparut urmatoarele jocuri pc si o lista si tot asa pana in prezent. Funda
Buna TPU am nevoie de ajutor.Mi- am instalat fifa 07 si petch- ul de la transferuri 2014- 2015.Cand dau sa joc dupa primul meci ma scoate din jos si imi apare pe ecran fereastra aia si trebuie sa dau "Dont...? (mai mult)
Salll TPU! Imi spuneti un mod de gta san andreas cu benzina, kilometraj si vedere la volan? Funda!
imi spuneti cum pot economisi flashing in Five nights at freddy's 2? Sunt la night 4.
Spuneti-mi servere de triburile speed 2015;) funda
Vreau sa imi instalez un joc doar ca se incarca cu 80b/s.Ce sa fac?
La aparatul de paysafe pot baga banii direct pe contul de steam? Daca da, atunci pot baga 11 euro si nu 10?
Sal TPU in jocul transformice nu stiu cum sa fac o sala utility, ma ajutati va rog? mersi
Îmi punteti spune cum sa fiu sefa pe transformice?
Sunt foarte pasionat de Grand Theft Auto V si vreau sa vad cum se joaca online.Ma puteti ajuta?
Hei am o intrebare. Vrea cineva sa-mi dea o culoare alba in transformice? Daca da sa stiti ca contul se numeste ichimvladutu. Daca vreti ma adaugati la prieteni si imi dati soapta.
acum ceva timp am pus o intrebare gen "Stie cine un server de metin2 pvp bun?" iar apoi am gasit serverul asta care chiar e super.Pentru cei ce vreti sa jucati un nou sv de metin2 pvm/pvp uitati...? (mai mult)
imi spuneti cu, pot economisi flashing in Five nights at freddy's 2? Dau funda! (Sunt la night 4).
Am o problema la reksio si kretes in orasul secretelor in stomacul sarpelui la instrumente in ce ordine sa apas
Am o problema la moduri pe Minecraft 1.8.4 [launcher TeamExtreme ( fara cont, toate versiunile)]. Vreau sa imi instalez Portal Gun mod & Gravity Gun mod dar nu reusesc ( am TooManyItems si IChunUtil)....? (mai mult)
Stie cineva, in Tekkit, chestiile cum fac sa nu mai explodeze? Trebuie sa le inchid? Daca da, cat timp? (Chestii=Quarry etc).
Cum opresc chatul si radio la cs go? dau funda ( comenzile din consola )
Buna dimineata TPU! In aceasta dimineata m- am trezit cu o problema la jocul counter strike 1.6. Ieri am intrat pe diferite servere si cred ca unele mi- au facut tastele cu bind. Azi dimineata cand am ...? (mai mult)
Cine mai stie sa imi zica si mie denumiri de jocuri din periaoada `99 gen nfs 1, 2, sau redalert?
De ce in fifa world, gasesc in divizia a 7 a jucatori cu echipe bune? si-au bagat bani in joc? pentru ca daca castigi o divizie iti da maxim 10 k
joc cs si serverul Furien.CsBest.Ro si amo ora si jumatate chiar mai mult de joc ca- mi arata la playeri online pe gametracker, dar cand ma caut imi da time played 0.45 si nu se schimba? Adica...? (mai mult)
Cine stie un metin pvm fain, gen NR sau Calliope? Desigur sa fie si populate. FUNDA!
Spunetimi si mie jocuri bune cu masini, inafara de NFS Rivals, ca nu imi merge...
Cine imi poate da un patch la pes 2012 cu echipele din 2014 sau 2015?
Buna tpu.Tot nu am rezolvat cu jocurile. Vreau sa zic ca am reinstalat wind am pus xp- ul, xp sp3 si wind 7 nu am avut erori la nici o instalare si pe nici un wind nu merg jocurile.Jocurile nu sunt mari...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor la jocul: EdEdd&Eddu The Mis- Edventures. Jocul l- am luat de pe internet. Este un joc bunicel avand in vedere anul lansarii (2005). Rezolutia in joc 800x600. Cum as ...? (mai mult)
Daca iau un paysafe de 50 ron si dupa imi spune ca imi mai trebuie de exemplu 0.30e. Ce trb sa fac?
Am o problema am facut ceva si acum toate scurtaturile de pe dekstop(in general toate programele)se deschid prin notepad ce sa fac va rog ajutati-ma
Salut am un Fifa 14 original si recent l- am dezinstalat ca sa- mi pun RNGP 4v 5 dar am intampinat mai multe probleme. 1. Dupa ce instalez jocu imi cere Origin sa fac un update la Fifa dar da o eroare,...? (mai mult)
Stie careva cum pot da fatality in Mortal Kombat X pe telefon?
Cine joaca Pirate Kings? si poate sa ma ajute sa fac spinuri cu un cod sau ceva am incercat cheat engine si charles dar nu merg sa imi pun spinuri stie cineva cu ce as putea sa fac rost?
Cum se joaca Conecteaza punctele pe lady popular? Imi explica in joc ca trebuie sa fac patrate dar imi apar tot fete triste. Ce sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
Laura022 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a