Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 9 Octombrie 2025 sunt:
imi spuneti cu, pot economisi flashing in Five nights at freddy's 2? Dau funda! (Sunt la night 4)
... Recent mi- am luat mafia 2 cand intru in joc imi apare "out of range" mentionez ca am placa video ati 512 mb, ram 1 Gb si procesor Intel core 3.2 Ghz. Va rog frumos sa imi raspunde- ti!...? (mai mult)
ziceti-mi si mie niste jocuri misto care sa mearga pe: Amd Athlon Dual core processor 5400b 2.8 GHz, 4 Gb ram, placa video:Ati Radeon hd 3200... Funda!
Aș vrea să mă apuc de gaming,doar că nu mă prea pricep la photoshop, mă poate ajuta cineva cu bannerul? Dau funda! Mulțumesc! :D
Cum pot invata sa lucrez in Unity de la 0?
Am o intrebare si va rog sa imi raspundeti si mie. Vreau sa-mi iau gta 4 si am ram ddr 2 (1 Gb) placa video ati (512 mb) si procesor Intel core (3.2 Ghz) posibil sa-mi mearga?
Am incercat sa imi fac un cont pe lol dar imi spune Your Signup Failed.De ce?
Just dance 2015 sau Saints Row 4?
Pe fifa 14 ultimate team am de o luna numai un pachet la 25k? prietenii mei au si la 25 si la 30 chiar si mai mult, de ce? Ce trebuie sa fac sa imi apara pachete?
Pot baga 1 euro pe Steam?
Salut imi poate merge grand theft auto V pe pc asta? (Procesor..AMD A4-3300 APU with Radeon(tm) HD Graphics 2.50 GHz) (Installed memory (RAM) 4, 00 GB (3, 25 GB usable)) Imi va merge funda.
Ludia tocmai a lansat Jurassic World The Game pentru Android. Multi ne- am bazat pe Bluestacks, un emulator de Android pe PC pentru a- l juca. Insa Acest joc necesita OpenGL ES 3.0 pentru...? (mai mult)
Salut tuturor! Vreau sfaturile gamerilor. in special cei care joaca cs go, sau cs in general si sunt profesionisti. Sunt gradul nova master in cs go(un rank destul de bunicel, unde toti sunt destul de...? (mai mult)
Cine imi poate zice si mie cateva jocuri gen Indiana Jones and The Emperor Tomb? dar sa fie pentru PC.
De ce nu imi merge FIFA 15: UT pe windows 8.1? Adica intra in joc si merge cateva secunde, dupa care se inchide jocul.
Cine joaca pe xbox live sa-mi lase in comentariu gamer-targul sau mai ales ce-i care au gta 4!
Pot folosi iMac pentru gaming? Este bun? A-si grea sa imi iau ceva jocuri pe el, dar nu stiu daca e bun.
Ce jocuri imi merg pe un calculator:Intel(R) Core(TM) i3-4005U,CPU @ 1.70 GHz, 4.00 GB Intrebari cat mai repede posibile, plssss!
Ma puteti ajuta cu ceva? Daca ma joc un joc mare gen kuja sau ground war tanks mi se stinge monitoru singur dupa 2, 3 minute.Dece mi se stinge? Care raspunde cortect i dau funda.
Cum pot lua din galerie o casa la Sims 4 ca sa pot folosi cu sims-ul meu? nu pot da pe butonul de dowlowd. Funda
TPU! As vrea si eu un program bun de filmat ecranul fara lag. Sa pot da si stop. Dau funda!;) :)))
PaySafecard CS:GO - acum am achizitionat un paysafecard in valoare de 50 de lei si am introdus codul pe Steam ca sa cumpar CS:GO si imi spune in paranteza la interogare sold o suma de ex (0.30e). Atat...? (mai mult)
Sallut tpu....Imi spuneti si mie un hack de cs 1.6 vip si admin hack? dau funda +vot!
Hei,imi poate spune si mi-e cineva de ce nu merge pa batman arkam city de ce nu imi da enigma machine la al doilea medic? Am cautat pe net si nu am gasit nimic va rog.Dau funda!
mi se vede cs- ul pe jumatate de ecran. Jocul e in mijloc, iar pe parti se vede negru. Va rog ajutati- ma. Inainte cand nu aveam steam mi se vedea corect, acum cand mi- am instalat steam ...? (mai mult)
Mi- am cumparat un laptop in urma cu 1 luna. Lenovo g50 i7 4510u 8gb ram placa video de 2g nVIDIA. si nu inteleg de ce imi merge putin sacadat sau cu fps mic Gta 5 la cerinte minime... poate...? (mai mult)
Daca un prieten imi cumpara un joc pe steam inca voi avea acces limitat(adica nu pot da trade sau sa adaug prieteni)? Imi mai trebuie cativa centi sa imi iau cs:go.
m-am apucat recent de drakensang sa am o problema nu stiu ce itm se combina. Am incercat sa combin niste itm de acelasi fel acelasi itm da nu merge.Va rog ajutati-ma!
Spuneti-mi si mie niste programe in care sa-ti faci propria melodie, dar sa fie usor de folosit.
Ar merge GTA V pe asta : Notebook / Laptop ASUS 15.6" X550JK, HD, Procesor Intel® Core™ i5- 4200H 2.8GHz Haswell, 4GB, 1TB, GeForce GTX 850M 2GB, Dark Grey Tip Notebook Platforma X550JK ...? (mai mult)
Buna TPU. Stie cineva ceva in legatura cu noile server din Metin2? Cand ma jucam eu, acum cativa ani, erau alte servere iar eu eram pe Hydra. Acum vad ca au alte denumiri si nu am nici o idee pe care...? (mai mult)
Problema mea a inceput asa: de 4 zile mi- am reinstalat windowsul si acum vreau sa- mi instalez java pentru a juca minecraft, dar atunci cand deschid kitul de instalare mi se descarca installerul...? (mai mult)
As dori si eu niste metine pvp cu: -GM MODE & -Armrui ultra misto! Cel mai bun raspuns FUNDA DIRECT! Va multumesc:D!
Cine poate sa- mi spuna va rog cum se pun codurile in sims 3? Stiu ca trebuie sa apara o casuta in care pui codurile si pentru aceasta casuta apesi shift ctrl si c, dar nu stu de ce la mine pe c se fotografiaza...? (mai mult)
Cum pot face în Sims 2 ca un sim să devină star?
Azi mi-am luat fifa 14 pc pe cd :) cum sa fac sa-l pun pe origin sa joc online?
Caut admini/helperi pentru un server de samp! Caut seriozitate. Serverul e pe 0.3.7z hostat!
Ma intereseaza care sunt codurile pentru gta 5 gen de arme de viata sa repar masina si vum pot sa le activez in joc? Funda plus vot!
cine joaca lol pe NA?
Salut baieti am CSfree si mi s-au facut poze si nu le gasesc. Am windows XP SP2 ce trebuie sa fac sa le gasesc?
Salut am farming simulator 2015 dar nu stiu pe ce tasta trebuie sa apas sa pot cumpara tractoare.
Joc jocul OurWorld (OW) de cativa ani buni. Si am reusit sa ma fac rezidenta de cateva ori. Ultima data, adica azi, (maine imi expira rezidentia) mi- a dat doar 5 flow! Adica de la 70 de flow, ...? (mai mult)
Joc Metin2 GX si nu prea am asa itm bune. Are cineva un cont care are itm sa ma ajute si pe mine! Am lvl 105! Cine are si nu mai joaca sa-mi zica si ii las ID de mess.
Credeti ca imi va merge DayZ pe : RAM: 4 Placa video : Intel(R) HD Graphics Procesor :Intel(R) Premium(R) CPU B960 2.20 @ 2.20 GHz 2.20 GHz Va rog spuneti- mi dau funda :) Si scuzati...? (mai mult)
Sall! As dori sa stiu daca preturile jocurilor de pe Steam in Spania se aseamana cu cele din Romania.
Salut sunt Andrei puteti sa imi spuneti si mie ce jocuri poate sa imi ruleze si pe easy macar pe acest pc? Inter[R] Celeron[R] CUP 2.66 GHz 768 MB of RAM NVIDIA GeForce FX 5500 256.0 mb (integrata)
Am si eu o placa de baza ce are 2 sloturi ram, in prezent am in el ddr2 si am ocupat un singur slot.Mi- a venit o oferta de a cumpara 2 gb ram dar ddr3.Va functiona pc- ul cu o memorie ram ...? (mai mult)
Cine ma ajuta cu schimbarea IP- ului, dau funda, ..sa fie functionabil pentru ca am nevoie la cs am ban. si doar cu change IP pot scapa de el, am ip statc.(PS fara programe care nu stiu. adica nu is...? (mai mult)
Care are un sv de ZM- (CS) cu ak47 gold fullclip ammo save. lm. un raspuns :P
imi puteti zice va rog cum se baga un skin in gta san andreas.Cu ce program si cum.Multumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
Sawarekh întreabă:
andrei1s întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?