Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 9 Octombrie 2025 sunt:
imi puteti spune cum se baga un skin pe samp (gta san andreas)cu ce program si cum.Mersi anticipat.
Cine ma ajuta cu schimbarea IP- ului, dau funda, ..sa fie functionabil pentru ca am nevoie la cs am ban. si doar cu change IP pot scapa de el, am ip statc.(PS fara programe care nu stiu. adica nu is...? (mai mult)
Cine doreste sa isi intemeieze un server de samp RPG? Eu platesc tot host etc. Am nevoie de un administrator care sa ma ajute cu popularea si cu alegerea staff- ului Cine doreste add Y/M silviu_chrisss...? (mai mult)
Salut azi mi- am o pereche de boxe Ednet Micros 10 problema le ele e ca nu se aude tare pana si telefonul se aude mai tare si are 85 dB (n- are chestia aia de dat volumu mai tare sau mai incet si tot e...? (mai mult)
Dc imi da eroarea asta cand instalez patch 1.01 pentru fifa 11? http://i.imgur.com/6oEkNUS.png
Ziceti-mi si mie jocuri gen Crossfire Europe dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Salut,tocmai am deschis un forum de cs si nu stiu cum se afiliaza un server de cs 1.6 imi puteti spune sau arata?
Stie cineva ceva despre GTA VI? Tot vad filmulete pe youtube si eram curios. Orice informatie e bine venita!
putezi sa- mi spuneti ce jocuri pot sa rulez pe un pc cu procesor core 2 duo E6300, 2gb ram si placa video nVIDIA geforce gt730 1gb zotac edition? Nu vreau jocuri cu curse de masini doar FPS-...? (mai mult)
Am avut o problema cu laptopul meu gen cand intru intr- un joc se supra incalzea laptopul pana la 100 grade si se stinge instant, chiar si daca nu a fost bagat intr- un joc.Bun, l- am dus la reparat...? (mai mult)
Buna TPU stiti jocul FISHAO de pe facebook? ei bine ma intrebam daca stiti cum ma pot face moderator?
Imi poate da si mie un link de la un sait unde pot instala Minecraft Pocket Edition pentru Windows Phone 8.1? P.S: Asa stiu ca la sfarsitul fisierului trebuie sa scrie.XAP... Multumesc Anticipat!
Cine joaca gta 4 ...sau battlefield 4 pe xbox live?
Caut prieteni de xbox live! cine vrea sa-mi lase gamer-tagul aici! Al meu este : romania2015ncc :
Cum inscriu un joc PS2 pe un Verbatim DVD-R? ce program si ce procedura exista?
Salut.băieți..am primit ban pe NFS World..cine îmi dă și mie un link unde să pot face cerere de unban? Sau măcar cum să scap de ban, Îmi vreau contul înapoi, nu am jucat cu coduri, pur și simplu...? (mai mult)
Cand deschid metin2 Freedom imi apare eroarea aceasta: "The aplication failed to initialize properly( 0xc0150002). Click on OK to terminate application." Si nu stiu ce trebuie sa fac! Va rog...? (mai mult)
Am 4 Gb ram ddr2, si cand ma uit cu cpu- z imi zice ca 2 ruleaza la 333 mhz si 2 la 400 mhz...eu am auzit ca un ddr2 ar trebui sa ruleze la 800 mhz... ajutati- ma plzz.Eu vreau sa ruleze macar...? (mai mult)
Am un server de mt2 si nu stiu unde gasesc accounturile playerilor, User+password. Unde le pot gasi in navigat sau in site?
FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Deci daca am cumparat drept cadou un joc de pe steam(la moment sta in inventar)cum naibii il pun la vinzare pe g2a.com.Cum aflu codu.CE SAFACUUUUUUU WORLD?
Credeti ca temperatura de 60'C in idlle la placa mea video nVIDIA gts 8600 este una normala? Ajutatima va rog
Cum pot edita un gif pentru al pune pe IMVU? Dau funda :3
credeti ca imi va merge gta 5 pe low daca mi-a mers gta 4 pe medium? urgent! dau funda
Joc jocul Little Big City pe android si cand vreau sa fac o misiune (sa cumpar case, apartament etc. nu conteaza asta ) imi zice "You are gonna need more public buildings." Si nu stiu ce sa ...? (mai mult)
Cine imi poate da repede si primul site-ul cu desenul/filmul,, acasa" aparut recent primeste funda! Multumesc
Ziceti-mi si mie un joc multiplayer, co-op de aventura pentru android ceva in care sa faci iteme sa bati mobi
Va rog sa ma ajutati. Cel care ma ajuta si este corect, primeste funda.Multumesc Ce este PowerGaming- ul? Cand nu dai sansa unui jucator sa raspunda la Roleplay- ul facut de tine. Simularea vieti...? (mai mult)
Am luat ban pe un sv de cs zombie. Vreau sa-mi schimb ip la rooter/cs/pc --> Doar sa fiu unbanat, sau a nu mai am ban. Sa pot juca. Stie cineva cum pot sa schimb ip-ul?
Salut, văd că au început și românii noștrii să mai joace Unturned. știe cineva un server românesc sau unul englezesc, dar să fie cât de cât un medium spre hard.
am o intrebare,am o placa video mai veche, dar nu stiu de cit e 256 Mg, 512.Etc.Placa e"AMD Sempron(tm) 140 processor 3D, 2.70 Ghz. Daca stiti spuneti-mi va rog.Multumesc.
Care este cea mai buna aplicatie de facut jocuri si sa le bag sa poata juca ori cine. Explicati-mi cum sa il folosesc si cum sa le public.
Puteti sa- mi recomandati niste jocuri care sa imi mearga pe calculatorul meu? Dau funda. PC SPECS: Evaluare: 4, 9 Index experienta Windows Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5800 @ 2....? (mai mult)
Cine imi zice si mie niste jocuri/simulatoare cu masini pentru descarcat?
Salll TPU! Imi spuneti un mod de GTA San Andrea cu kilometraj si benzina. Funda!
Am incercat sa inscriu un joc PS2 pe un DVD cu DVD Decrypter dar apare I/O error... cum pot rezolva?
Heei. Joc de cateva zile Tf2 si as vrea si eu niste servere romanesti bune.
Mi- ar merge sa joc macar peste 20 de FPS jocul Grand Theft Auto V cu specificatiile ( PS : AM arma 3 cracked si joc pe medium cu peste 25 de fps pana si in orase, oare sunt sanse sa joc si GTA V? ) ...? (mai mult)
Cine vrea sa-mi fie prieten sa-mi dea cerere... accept doar cei care au xbox live!
Ce jocuri imi merg pe laptop? http://www.emag.ro/laptop- lenovo- ideapad- g500- cu- proceso r- Intel- 174- coretm- i3- 3110m- 2- 40ghz- ivy- bridge- 4gb- 1tb- s shd- 8gb- amd- radeon- hd- 8570- 2gb- freedos-...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu cine are cont de xbox live ca ma cam plictisesc sa joc singur online! cine vrea sa imi fie prieten sa imi dea gamertargul lui! al meu e ( romania2015ncc
Eu am un pc destul de slab (am doar un Giga RAM) si am inceput sa ma plictisesc. Daca stiti niste jocuri care sa imi mearga pe pc si sa fie distractive sa mi le spuneti va rog. Dau funda ...? (mai mult)
Cine joaca pe xbox live? Sa-mi dea gamer-tagul! nu am prieteni si as vrea!
Salut, mi- am cumparat de ieri un PC de la cineva. Faza e ca baietasul mi- a zis ca placa video e dedicata si e de 512 mb.Am incercat ieri sa joc minecraft si imi tot dadea crash, am cautat sa vad ce naiba...? (mai mult)
Sall prieteni de pe TPU vreau sa pun o intrebare. Nu gasesc nici un sever romanesc de minecraft. Poate ma puteti ajuta
Cum fac o sala utility?
am o problema cu steam vreau sa adaug prieteni si imi zice ca nu mai pot adauga am 0 din 250 de prieteni ajutati-ma va rog
Mi- am cumparat un nou xbox. si as vrea sa- mi dati gamer- tagurile voastre ..ca ma cam plictisesc sa joc singur si inca o intrebare cand puneti gamer- tagurile lasati in comentariu daca jucati...? (mai mult)
Cine stie un server privat ikariam funda!
Cine stie dc nu nerge sa mai joc gta online aseara ma jucam si acuma imi zice unlabe to conetion lost network rockstar cine stie dc nu mai pot sa joc online?
Buna TPU imi puteti da niste servere de cs 1.6 cu radio/muzica va rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Cup?_Daniel_1992 întreabă:
andrei1s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?