Hei TPU, azi mi- am instalat mortal kombat 9 komplete edition, am urmat un tutorial pe net ca am placa video prea mica si sunt tutoriale sa iti mearga, am facut tutorialul linistit, am intrat in mortal...? (mai mult)
Cum complrtezi questul de,, love is in the air" in sims free play eu sunt la nivelul 7 si nu stiu.
De ce se spune ca atunci cand imi pun o placa video noua in pc trebuie sa instalezi windows- ul nu inteleg nu poate recunoaste placa de baza placa video care am pus- o si trebuie sa instalez windows- ul...? (mai mult)
Ce programe pe calculator stiti pentru crearea unor desene animate? (gen stickman, cum creeaza cei din Hyun's Dojo - ii gasiti pe YouTube) Dar unde pot gasi astfel de programe? Pot fi downloadate, ...? (mai mult)
Salutare TPU am o problema cu gta 5 il deschid.ma joc. putin si dupa imi da close program multumesc dau funda!
Salut tpu.Care este diferenta dintre crosfire si sli adica la crosfire stiu ca trebuie sa ai doua placi video fix la fel ce putere si marca are una ei fix aceeasi marca si putere sa aiba si a doua si la...? (mai mult)
Salut Prieteni! Vreau sa cumpar o placa video noua la pc, deoarece mi s- a ars cea veche si acum stau cu cea integrata... si nu prea merg jocuriile, si o sa pun si niste rami... uitati aici si ...? (mai mult)
Imi puteti da niste sfaturi pentru goodgame empire, gen cum sa fac banii repede, cum sa fac mateiralele repede, ce ar trebui facut la inceput? Tin sa mentionez ca oc de 2 zile jocul si nu prea...? (mai mult)
Are cineva salvari pentru jocul Darksiders 2. Mi- am restartat windows- ul si am pierdut salvarile mele. Am nevoie de salvari la nivelul 10- 15. Pe internet le gasesc cu jocul terminat, iar...? (mai mult)
ma puteţi ajuta cu un cont minecraft premium, ma contactati la adresa de skype:Milas Adonis(am poza de profil cu un baiat)
Salutare am si eu o mica problema cu pes 2015 de ce nu pot juca o competitie in 2 playerii dupa ce aleg cate o echipa pentru fiecare jucator nu pot juca contra lui decat 2 intro echipa la pes 2014 nu este...? (mai mult)
Cata memorie ram intra pe un calculator? Pot sa bag la greu sau depinde de ceva?
De pe ce site pot sa-mi iau jocuri gratis + multiplayer ( Gen CS:GO) care sa mearga bine, fara virusi. Cine imi da cel mai bun site are funda!
Cine imi zice si mie un sait unde pot sa creez propriul meu skin in minecraft
Imi merge Gta V pe pc..am urmatoarele componete : - Memory : 5120MB RAM - Processor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2. 33GHz (2CPUs), ~2. 3GHz Display : - Name : Nvidia Quadro FX 1800 -...? (mai mult)
Vă rog puţin ajutor! (Metin2) Sura AM sau War CORP? (PVM-PVP)
Stiti cod-uri item 2013-2015 + poze?
Salut tuturor, am si eu o intrebare! Daca adminul unui serverului de metin2 (Dark Battles) mi- a dat GM eu pot creea un item modat? adica sa imi aflu ip de player pentru ca nu stiu adresa IP a serverului...? (mai mult)
V-as ruga sa imi dati un program de filmat pentru windows 7 in afara de:Bandicam,Mirillis Action, Fraps, HyperCam care sa mearga pe fullscreen la jocuri. Fundita
De ce nu merge joc sah pe gamezerr? mai sunt jocuri de sah asemanatoare ca pe gamezer?
Imi zice si mie cineva moduri HUD pe San Andreas? Cele mai frumoase HUD-uri are funda.
Salut tuturor! Ştiu că o să vă intreb ceva mai banal da na. Auziţi mă, nu ştiţi, cum se numea jocul ăla de pe vremuri, era cu vampiri, parca era fata şi băiat. era cu nu stiu ce poartă ...? (mai mult)
Hei TPU, ma pueti ajuta si pe mine cu un cont de metin de incepator nou, pentru ca am facut vreo 4 si le.am mai si confirmat dar nu merg dau funda ps. imi dati email.ul sa va dau add ca sa- mi dati ...? (mai mult)
Salut, Am niste boxe fujitsu Siemens ds2000u care nu merg pe w7 exista driver pentru ele sau le arunc
Hei, mi- am descarcat gta vice city si cand intru imi da o eroare care zice asa: The procedure entry poin _AIL_close_digital_driver@4 could not be located in the dynamic link library mss32.dll. VA...? (mai mult)
as vrea niste jocuri pentru pc meu gen GTA (open world) si Races( ceva gen Nfs Undercover, Rally dar grafica mai buna ) Processor:AMD Sempron Trr140 2.70GHz Ram: 2.00(1, 75 Gb usable) ...? (mai mult)
Am instalat acum putin timp NFS MOST WANTED 2012, iar intrebarea mea este de ce mi se misca asa de greu tinand cont ca setarile graficii erau toate pe low, iar calculatorul meu este acesta:...? (mai mult)
am facut o cerere de admin si imi cerea pm cu nick si usser pasword, da ce nick si parola de la ce?
Cand mi se incarca harta in league of legends mi se schimba sensitivitatea la mouse, de fiecare data trebuie sa o dau inapoi cum vreau ca se schimba mereu. Mai pateste cineva asa? nu imi facea asa, ...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri SPORT, dar in afara de FIFA si de PES! Dau funda, multumesc!
Puteti sa imi faceti si mie un TOP de jocuri cu grafica mare? Dau funda, multumesc!
Cine imi da mai multe nume de Transformice si valide ii dau FUNDAA! :D Vaa rooog! :)
ce pot face ca laptop-ul meu sa nu mai sune foarte tare?
imi spune si mie cineva cand apare rngp 14 v5?,si daca mai apare FUNDA
Stiti cum sa joc Pro Evolution Soccer 6 online?
La minecraft pot sa aleg mobii doar care vreau eu sa apara, ca creperu si cu flme imi distrug casa, asa herobrine nu imi pasa ca ii mai fur armuri le si sabiele, da ma gandeam daca pot sa...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa am fnaf 2 not scary?
Un laptop Samsung (nu e notebook) cu : Intel core i3 Windows 7 ultimate Intel HD graphics Cu memoria de 500GB Din 2012 Cât ați da pe el?
Salut as vrea sa va intreb daca acest pc este bun pentru gaming componentele sunt uramatoarele : Monitor LED AH- IPS Philips 29, UltraWide, DVI, DisplayPort, 2x HDM, BOXE, NEGRU, 298X4QJAB ...? (mai mult)
Stie cineva daca apare The Walking Dead Sezonul 3? Raspunde.ti repede va rog! Funda :D
Am o intrebare..Stiti careva un site destul de ok care vinde laptop-uri in rate in afara de eMAG(Sunt laptop-uri scumpe si foarte slabe).M-ar ajuta foarte mult orice parere.Multumesc :D
Cine ma poate ajuta cu un mod de minecraft.Nu stiu cum sa-l instalez.Ma puteti ajuta? Funda!
am jucat 8 ball pool si am intalnit o fata, o am la friends pe contul de miniclip.Cum pot sa vorbesc cu ea in privat sau ceva? dau funda va rog mult!
Imi poate explica cineva (sau un tutorial) cum sa pot transforma limbajul pseudocod in c+ + ? Stiu pseudocod, imi place informatica si as vrea sa incerc sa fac programe si pe calculator, adica sa transpun...? (mai mult)
Buna imi dati va rog niste jocuri in limba romana? Funda la jocul care imi place cel mai mult
Salut tpu.cu placa video msi r6790 oc edotion 1 gb gddr5 256 bity pot juca jocul ets 2 la ultra seting cu 400% scaling si jocul call of duty advanced varfare la un mediu spre high? Si gta v cu siguranta...? (mai mult)
Ma ajutati cu o eroare la MineCraft? Uitati ce se intampla cand dau sa intru intr-un sv multyplayer http://imgur.com/X8j9B5s Cine imi zice ce sa fac ca sa rezolv Funda
Cum poti sa iei o furie a nopti pe school of dragons daca nu iest membarship!
Ma poate ajuta cineva cu o problema la GTA 5? am 42-43% din joc si nu imi mai apar misiuni pe niciunul din cele 3 caractere va rog ajutor!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Eu66 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?