Sault! Am o intrebare despre gta 5 daca il iei de pe steam costa 59. 99euro(264. 69lei) iar daca il cumperi de exemplu : de la Altex platesti 229.99 lei logic ca il cumperi pe ala mai ieftin dar am o ...? (mai mult)
Buna,as vrea sa stiu in fifa 13 exista Champions League al Asiei?
Buna prieteni. Am o rugaminte sa ma ajutati si pe mine, va rog! Am un laptop destul de bun ASUS i7 4700 HQ, Ge Force GTX 760 M, 16 GB RAM. Imi merge FIFA 15 foarte sacadat, indiferent ca dau grafica...? (mai mult)
Hei am o intrebare, am un laptop Acer Extensa 5230E si mi- am instalat minecraft am dat la FPS unlimited la graphics pe fast si in rest totul la off, si la chunks 2, dar inca mai imi face putin...? (mai mult)
S-ar merita sa fac un upgrade de la i3 la un i7 sau sa-mi iau un laptop de gaming?
Salut prieteni! Am o dilema :)), am gta 5 pc si am facut misiuni, am ajuns pana la 45% dar de acolo nu mai apare nici- o misiune sa mai fac la nici- un personaj din cei trei, va rog care stie sa imi...? (mai mult)
La jocul Bus Driver dupa ce faci toate misiunile,nu mai poti sa te plimbi prin oras cu autobuzul, se termina total jocul dupa acele putine misiuni?
Cum vad pe windows xp unde se afla fisierul din task? pot doar sa le inchid nu si sa le vad unde sunt si ca sa le sterg, si cum pot sa il dau pe low sau pe high etc ca nu ma lasa sa le schimbi de la ...? (mai mult)
Hey! stie cineva ce inseamna asta? cand deschid un joc pe facebook imi apare aceasta eroare: Fatal Error : RangeError: Error #1506 at com.unity::UnityNative$/vfprintf() at com.unity::UnityNative$/fprintf() ...? (mai mult)
Cum aflu ce rami imi trebuie pentru pc ß mai exact care sun compatibil cu pc meu.
Am vazut ca unii youtuberi fac reclama la g2a si kinguin. Acestia primesc ceva de la g2a si kinguin si trebuie sa ai un numar minim de abonati? P.S. Nu garanteza ca asta e categoria buna....? (mai mult)
Buna TPU..am o intrebare..eu joc counter- strike 1.6. Si imi merge foarte lent..cand intru merge ok dar dupa. Numai lag.ce sa fac? Am instalat alt cs si tot asa face..am dezinstalat si reinstalat iarasi...? (mai mult)
Am avut 2 salvari pe minecraft single player una cu numele de ex : "x" si una "x 2 " adica acelasi nume dar a 2 a cu 2 la urma. din greseala am sters-o pe cea buna. o mai pot gasi undeva :(((
Am o intrebare..pentru gameri. De ce am asa mult lag pe counter strike 1.6? La inceput merge bine dupa in lag asa si asa. De ce? Si cum pot repara asta?! Dau FUNDA :)
am descarcat badboy v4.2 si am counter- strike - lant si daca activez badboyul si intru in counter nu imi merge si am auzit ca trebuie sa intru prin hl, am intrat si imi merge dar nu pot sta...? (mai mult)
Ce jocuri imi recomandati sa fie ceva gen counter strike global offensiv
Salut. Care imi poate spune un metin asemanator cu Metin2Steel, sa aiba bonusuri 6/7(nu conteaza daca sunt modati)sa fie 70%pvp si 30%pvm sau 50pvp-50pvm.Va Multumesc.
Care este cel mai tare joc de fifa multiplayer?
Counterul meu nu vede nici un server la internet sau find server. Ce trebuie sa fac sa imi vada serverele? In lan merge.
Salut, tuturor! Imi poate spune cineva, doar cei care se pricep, daca mi-ar merge GTA IV pe Pc-ul asta : http://postimg.org/image/v2ny1yo2p/ Funda! Multumesc anticipat! :D
Stie cineva un site de unde pot descarca the sims dar vreau un site sigur fara virusi. Ca am stricat de 2 ori laptopu din cauza virusilor dupa site-uri cu sims:(. Multumesc. Fundita :D :*
Hey, am o intrebare pentru ce-i care joaca minecraft, cum se baga moduri pe minecraft, si cum se schimba skinull, astept raspunsuri, dau funda!
În legătură cu cs go, mai sunt accesibile Pass-uri actuale? 29 aprilie.Si Mai functioneaza operation vanguard? Dau funda! Urgent va rog.
cine stie ce sa fac daca nu imi mai merge jocul LOL (League Of Legends) acolo unde trebuie sa scriu numele si parola nu mai apare nimic ce sa fac?
Far cry 4 are multiplayer? Dau funda
Far cry 4 are multiplayer?
Va rog sa imi dati niste jocuri pentru pc meu (Stiu Wooden PC):Processor:AMD Sempron Trr140 2.70GHz Ram: 2.00(1, 75 Gb usable) System: 32- bit ...? (mai mult)
Bună am o mică problemă! nu știu de unde să descarc jocul "world of warcraft 3.3.5". Am răsfoir multe pagini pe net, și totuși nu am găsit. Vă rog să mă ajutați și să- mi trimiteți un ...? (mai mult)
as vrea si eu un cont de minecraft premium poate uni nu se mai joaca va rog foarte frumos dau fund.Le multumesc la toti care raspund.
am o problema la LOL(league of legends). Pot intra in joc, ma pot loga insa cand intru intr.un meci nu imi pot misca caracterul, nu ma pot duce pe mapa cu sageata practic nu pot face nimic...? (mai mult)
as vrea sa imi spuneti cum se descarca si cum se instaleasa pu wall la butonul [f1] am avut unul instalat de un prieten si am schimbat windosu imi puteti spune plz dau funda. P.S:Vreau si link-...? (mai mult)
Salut,TPU. Se poate pune semnul "!" la o pagina de facebook? ex: Taci!.Am incercat si nu functioneaza. Exista vreo modalitate?
stie cineva cum pot sa imi fac cont pe metin2 Alaska, am incercat pe pagina oficiala dar nu a mers poate cineva sa imi spunna unde sa imi fac contul? DAU FINDA!
Imi poate spune si mie cineva de unde pot lua cartea Experiment la cel mai mic pret? Dau funda
Cei care aveti sau ati avut jocul Water 2 cum ati trecut de nivelul 2 adica de unde ati facut rost de cele 3 chei si unde le pot gasi fara sa dau like pe facebook?
Cum pot semnaliza pe BornOut Paradise?
vreau sa- mi spune.ti si mie cum pot deschide configul din metin cu notepad, sau daca pot găsi datele contului cu care ma conectez mereu in folderul in care am instalat metin2, va rog sa-...? (mai mult)
am far cry 3 e windows 7 (32 bit) Care este roblema mea:am sters o salvare (nu mi se salva dupa ce trecea de filmulet la misiunea Black Gold ) iar acum sunt extra- mega- ultra- super- foarte diserat...? (mai mult)
Cine joaca farming simulator 2015 multiplayer ...seriozitate
am ș eu o problema. Vreau sa îmi schimb calculatorul dar nu știu ce sa cumpăr. As vrea un calculator care sa nu depășească 2000 lei dacă se poate și sa îmi ruleze mimecraft- ul intre...? (mai mult)
Sal TPU cum se numeste jocul acesta cu arta care trebuie sa desenezii, si sa te ferestii Link https://www.youtube.com/watch?v=9a6NOZbmarU
Spuneti-mi va rog frumos ce piese trebuie sa am sa imi mearga fifa 10 adica ce procesor ce placa video si ram?
Vreau sa va intreb daca Sims3 are patch cu animale? Eu nu am gasit.
Cu ce setari pot juca GTA 5 avand: AMD FX 6100 Hexa Core 3.4 ghz, AMD Asus radeon hd 6850 1 Gb, 4 gb RAM.
Sal'tare! Sunt curios dacă există printre voi jucători de Yu- Gi- Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY, Joey, Kaiba, sau versiuni apărute apoi tot pe aceeaşi undă, ca 5D's sau Zexal - Modate...? (mai mult)
Cine imi poate spune un server foarte misto de metin2? Dau Fundita la serverul mai bun
Vrea cineva sa cumpere jocuri pe steam? Am urmatoarele jocuri: - Theif la 20 de euro - The Elder Scrolls V: Skyrim la 10 euro - Don't Starve(SinglePlayer) la 10 euro Preturile sunt fixe, daca vreti...? (mai mult)
Cum pot sa vad din cabina, de la volan a unei masini in Gta San Andreas?
M- am apucat de tf2 si am cam 20 de ore de joc in total dar inafare de 2 ambasador in prima ora nu mia mai picat NIMIC. Tot vad cum la ceilalti le pica da mie nimic :( pot face ceva? Imi ziceti...? (mai mult)
Ma invata cineva comenzile la Second Life? Este singurul joc la care nu ma descurc... Nici macar sa imi fac caracter
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Razvanfcct întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
UpSideDownSix întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!