TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1753
  • 1754
  • 1755
  • 1756
  • 1757
OmuCane
în 28 Aprilie 2015 | OmuCane întreabă:

PlayStation 4 sau XBOX ONE? Care are grafica mai buna pentru jocuri?

4
Răspunde Raportează
MRmariusica
în 28 Aprilie 2015 | MRmariusica întreabă:

Am Gta 5 pe PS4 si odata cand s- a schimbat pe Trevor, se afla pe o plaja si cu o sticla in mana, era imbracat doar in chiloti :))), m- a lasat sa- l controlez si cand am vrut sa schimb caracterul,...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
bogdanmihai469
în 28 Aprilie 2015 | bogdanmihai469 întreabă:

Era un joc online in care erai un om preistoric si te luptai cu niste monstrii cu ajutorul unor abilitati iar atunci cand ii omorai puteai sa primesti diferite armuri si bâte si mergea si multiplayer...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cosmin_Albu_1997
în 28 Aprilie 2015 | Cosmin_Albu_1997 întreabă:

Cine stie niste jocuri belea?

1
Răspunde Raportează
iAMVi
în 28 Aprilie 2015 | iAMVi întreabă:

Am si eu nevoie de driverele placii video amd x1300/x1550 pentru windows 64b, nu vreau programe de detectare a componentelor ca nu cum net pe acel pc, si la amd pe site m- a pus sa completez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AndreiAndreiPo15pa
în 28 Aprilie 2015 | AndreiAndreiPo15pa întreabă:

Ce parere aveti de leptopul acesta http://www.flanco.ro/laptop- hp- 15- g200nq- amd- dual- core- memorie- 8gb- hdd- 1tb- amd- radeon- hd- freedos.html raport calitate pret este bun pt jocuri gen fifa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Karabatic
în 28 Aprilie 2015 | Karabatic întreabă:

Mi- am cumpart PES 13(stiu ca e mai vechi, dar mie asta imi place cel mai mult). Vreau sa joc la cariera, ce echipa imi recomandati? P.S. Stiu ca e o intrebare cam stupida da na :))) Multumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdyAdytzul
în 28 Aprilie 2015 | AdyAdytzul întreabă:

Ce server de SAMP imi recomandati? FUNDA

1
Răspunde Raportează
RaresAndSo
în 28 Aprilie 2015 | RaresAndSo întreabă:

Stie cineva un server de "CS" care te poate face "VIP" mai repede?

0
Carol990
în 28 Aprilie 2015 | Carol990 întreabă:

Era mai demult un joc in care erau o femeie blonda si un barbat pe canapea si el incerca sa se uite in sanii ei si daca il prindea ii cadea o cutie de bere in cap. Imi puteti spune cum se numeste? Sau ...? (mai mult)

0
DoCtOrUl2014
în 28 Aprilie 2015 | DoCtOrUl2014 întreabă:

Am si eu o intrebare : pokerstars.net e un site sigur, adica iti restituie banii castigati etc... Cel mai bun raspuns funda :*!

1
Răspunde Raportează
DiiXiii
în 28 Aprilie 2015 | DiiXiii întreabă:

Heey,cei care joaca eyes the horror game...cum fac sa-l castig ca nu am putut intelege nimic.,, si daca ati putea sa imi recomandatii niste jocuri tot asa mai horror ar fi perfect! Multumesc! :*

2
Răspunde Raportează
Vectra1
în 28 Aprilie 2015 | Vectra1 întreabă:

Hey, am un laptop dual core 1.8 1.9 ghz si de fiecare data canf ma joc dota 2 cs go fifa14 cpu trece de la 0% la 100%.Ce pot face? Dau funda... apropo nu are virusi si are curatare facuta

2
Răspunde Raportează
Xplod34qwo
în 28 Aprilie 2015 | Xplod34qwo întreabă:

Hei TPU eu vreau sa-mi bag minecraft-ul pe pc dar din telefon prin cablu de date cand intru imi zice ca nu am nici o versiune disponibila.Dau funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Aprilie 2015 |

Cine ma poate ajuta sa populez un server de Cs? Am un server de csmod clasic hostat dar nu prea am playeri DAU FUNDA

2
Răspunde Raportează
Adrian_Surugiu_1998
în 28 Aprilie 2015 | Adrian_Surugiu_1998 întreabă:

Salut tuturor. Am si eu o problema cu Metin2 Mondial, sper ca ma puteti ajuta. Deci sa va explic ce are: dau sa intru in joc dar imi apare o eraoare ( File is corrupted! Please run a virus- check, then...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tennye1
în 27 Aprilie 2015 | Tennye1 întreabă:

As vrea sa stiu si eu cum pot sa fac interfata la csgo ca cea din poza: http://imgur.com/B8iQ033 Mersi, funda.

1
Răspunde Raportează
alexfanmetin2
în 27 Aprilie 2015 | alexfanmetin2 întreabă:

Buna tuturor de unde pot lua casca si sniperul lui teemo omega de pe net.daca nu stiti nu mai raspundeti. apropo e vorba de teemo din lol.

0
Planningphase
în 27 Aprilie 2015 | Planningphase întreabă:

Intrebare pentru cei care joaca world of warcraft pe blizzard, aici zice ca in update- ul 6.2 pentru death knight : Obliterate's damage has increased by 20%, but deals only 80% of normal damage against...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VerIoren
în 27 Aprilie 2015 | VerIoren întreabă:

Cum pot face bani pe IMVU? Nu mi se mai da bani la inceputul jocului de multa vreme... Deci cum pot sa ii fac, dar gratis? FUNDA!

1
Răspunde Raportează
SpikeSpigel
în 27 Aprilie 2015 | SpikeSpigel întreabă:

Salut, anul acesta vreau sa ma duc si la comic con si am pus pe facebook intr- un grup daca mai vine cineva de pe acolo si a comentat unu ca cica trebuie sa ai 18+ ca sunt femei APROAPE dezbaracate, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DragosAlexandru11
în 27 Aprilie 2015 | DragosAlexandru11 întreabă:

Exista jocuri pc gen k1, pride, ufc?

0
membrucac
în 27 Aprilie 2015 | membrucac întreabă:

Care este cea mai scumpa arma care poti sa o primesti la drip in cs go?

0
DanaSh
în 27 Aprilie 2015 | DanaSh întreabă:

Am o intrebare, ma jucam HeartStone si dupa ce am iesit dintr-un meci mi-a zis ca am deblocat un cal pe WoW ( Word of Warcraft ) Si cand am intrat pe wow, nimic. Ce pot face?

0
Sinic
în 27 Aprilie 2015 | Sinic întreabă:

am si eu o problema cu pes 2015 nu stiu de ce nu imi merge pe tot ecranul... am umblat in Settings am bifat biluta full screen Resolution le- am incercat pe toate am pus pe toate si tot nu se...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MonkeyBoy
în 27 Aprilie 2015 | MonkeyBoy întreabă:

Salutare,dragi jucatori de CS:GO, as dori sa primesc cateva idei pentru un nume de clan. (Ceva simplu, ex: Titan)

1
Răspunde Raportează
ajutorul3zz
în 27 Aprilie 2015 | ajutorul3zz întreabă:

Salut,imi merge gta 5 pe: Windows: 7 professional 64 bit Ram: 4GB Procesor: Intel i3 3220 3.3 GHZ Placa video: 8600 gts 512 mb

2
Răspunde Raportează
Dumitras_Paul_1993
în 27 Aprilie 2015 | Dumitras_Paul_1993 întreabă:

am o problema la jocul Assasin' Creed II : problema e la sunet adica nu se aud toate vocile (ex: intro introducere sau ceva de gen un personaj se aude iar unul nu) sau se aud doar sunetele de ...? (mai mult)

0
Barnutiu_Cristi_1996
în 27 Aprilie 2015 | Barnutiu_Cristi_1996 întreabă:

am nevoie de o informatie. Exista vreun host de metin2 care ofera si tehnician?

0
AndreiGod101
în 27 Aprilie 2015 | AndreiGod101 întreabă:

Salutare TPU, imi poate da cineva si mie un cont premium pe Hive? deoarece vreau si eu sa joc pe servere premium, si frumoase :( Funda, dar va rog sa nu v- a bateti joc de mine, vorbesc serios, momentan,...? (mai mult)

0
Calulll
în 27 Aprilie 2015 | Calulll întreabă:

stiti vreun site unde pot gasi jocuri doar dupa descriere sau asa ceva. caut (cateva) jocuri. si nu le gasesc numele ( jocurile sunt destul de vechii

0
anonim_4396
în 27 Aprilie 2015 |

M-am jucat 8 ball pool pe 500 si cand aveam de bagat neagra nu ma lasa sa dau.De ce?

0
Haisafimhig
în 27 Aprilie 2015 | Haisafimhig întreabă:

Stie cineva site-uri gen Bubz, Prizee etc. Unde pot castiga cadouri pe puncte? :o3

1
Răspunde Raportează
Dumitru_Polanschi_1970
în 27 Aprilie 2015 | Dumitru_Polanschi_1970 întreabă:

Vreau si eu un cont de baiat pe transformice sa fie PRO

0
modjolica
în 27 Aprilie 2015 | modjolica întreabă:

Salut, vreau sa- mi deschid un server de CS 1.6.Problema e, cum dau admin unor playeri, comanda o stiu, dar nu stiu cum dau grad, pentru ca ma incurc cu asta "abcdefghijklmnopqrstu" "a", daca as da asa...? (mai mult)

0
ion293
în 27 Aprilie 2015 | ion293 întreabă:

am mk 9 si când dau la one va one 2 player îmi apare 4 pătrate la player 1 trebuie sa apas ag4 sa il selectez ce trebuie sa apas sa selectez player 2? Dau funda

0
strongh
în 27 Aprilie 2015 | strongh întreabă:

Cine imi poate imprumuta si mie un cont de steam cu CS:GO sa ma adauge pe skype : skating.ionut! Va rog! Nu am bani sa mi-l cumpar

1
Răspunde Raportează
Departure
în 27 Aprilie 2015 | Departure întreabă:

Buna lume.Pe Minecraft imi merge foarte bine cu 60 FPS constant dar cand intru pe 1.8.x, cand incep am pentru 30 sec 10 FPS, dupa am 60 dar face framedrop din 10 in 10 secunde.Va rog ajutor! Multumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
C3R
în 27 Aprilie 2015 | C3R întreabă:

Sall tpu.As dori si eu o placa de baza compatibila cu procesorull D FX 6100 si placa videp Sapphire AMD Radeon R7 265 2gb GDDR 5. 256 biți.As dori sa fie cat mai ieftna deoarece mi- am selectat celelalte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GeorgianaMdg
în 27 Aprilie 2015 | GeorgianaMdg întreabă:

Vorbind despre jocuri video, de la ce vine DLC?

6
Răspunde Raportează
GoGu7
în 27 Aprilie 2015 | GoGu7 întreabă:

Salut, am o problema la Red Alert 2, am jucat cateva meciuri la singleplayer iar acum cand intru in joc imi fac baza si imedia explodeaza dupa ce o fac si iau defeat, ce sa fac? Funda pentru cine ma...? (mai mult)

0
mahupetrisor
în 27 Aprilie 2015 | mahupetrisor întreabă:

Hey...stiu ca nu este o intrebare, dar poate ca ajut pe cineva. Joc Hay Day si mi- am creat un neighborhood si am nevoie de oameni in el. Grupul se numeste "Romania Cu Romani" si momentan suntem 3 playeri....? (mai mult)

0
MariMaria103
în 27 Aprilie 2015 | MariMaria103 întreabă:

Hei TPU, pe Minecraft Survival pot sa zbor, daca da, cum? Dau funda primului raspuns care functioneaza!

7
Răspunde Raportează
vacariuedy66
în 27 Aprilie 2015 | vacariuedy66 întreabă:

Hey salut ce programe imi recomandati pentru youtube-ing. Vreau sa filmez jocuri. P.S am casti cu microfon incorporat

5
Răspunde Raportează
radu7osanu
în 27 Aprilie 2015 | radu7osanu întreabă:

Salut,recent mi s-a defectat tastatura, ati putea sa-mi dati niste jocuri care sa le instalez si sa le joc cu mouse-ul!? ( Dau funda! )

4
Răspunde Raportează
Gabryel133
în 27 Aprilie 2015 | Gabryel133 întreabă:

am o problema la Titan Poker la inregistrare "your account has been frozen due to your geographic location" asta imi scrie cand incerc sa imi fac un cont ...nu stiu ce ar putea avea plsss...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexXD5
în 27 Aprilie 2015 | AlexXD5 întreabă:

Imi spuneti si mie niste jocuri cu grafica buna pentru : dual core 2.66 2gb ram nVIDIA geforge x64 bit

1
Răspunde Raportează
automobile
în 27 Aprilie 2015 | automobile întreabă:

Poate cineva de pe EUNE sa mi-l trimita pe Darius (League of Legends) va rog foarte mult, vorbim in privat.

1
Răspunde Raportează
automobile
în 27 Aprilie 2015 | automobile întreabă:

Imi poate da cineva (in privat) un cont mare de naruto-arena? In caz ca nu il mai vrea.

0
Stefan1123
în 27 Aprilie 2015 | Stefan1123 întreabă:

La jocul pe telefon "aa" cum trebuie sa apas ca sa intre 2 sageti intr-un spatiu d-ala?

2
Răspunde Raportează
  • 1753
  • 1754
  • 1755
  • 1756
  • 1757
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 16 ore

farcry444 întreabă:

De ce toat? lumea spune c? banii nu aduc fericirea, dar nimeni nu refuz? banii?
    16 răspunsuri
  • Danielandrei21
    trimisă pe 1 Octombrie

Danielandrei21 întreabă:

Buna seara! Buletinul meu a expirat si din cauza asta nu pot sa ma programez pentru examenul auto.Am inteles ca as putea sa reinnoiesc buletinul in regim de urgenta sau ceva de genul asta.Stie Cineva daca...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Razvanfcct
    trimisă pe 1 Octombrie

Razvanfcct întreabă:

Ce sa fac c? sa primesc o mama de b?taie la 11 ani? Nu este o gluma, va rog s?-mi raspundeti
    12 răspunsuri
  • Renattta
    trimisă pe 1 Octombrie

Renattta întreabă:

Buna. Sunt la liceu seral de la 18 ani ?i abia dup? 2 ani mi-au spus ca pot primi aloca?ia (am 20 acum) cum mi recuperez aloca?ia din urm??
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.541
  • Întrebări: 3.951.524
  • Răspunsuri: 17.642.928
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Sore

Sore

Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.520 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.705 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.987 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.878 Conversaţii