Saaalut, dupa cum stiti zilele astea este dreamhack-ul, trebuia sa ma duc cu 2 prieteni dar unu dintre ei si-a rupt mana si nu ne-am mai dus. Intrebarea mea este daca se mai face candva anul asta?
Cum ma loghez pe un server de minecraft play.minecraft-romania.ro
mi-am facut cont pe Like me? Like You! si nu pot aduga pagina mea de facebook ca sa obtin like-uri am 1400 de credite ce trebuie sa fac?
Dupa ce joc 3 minute LOL ecranul se inchide instant fara vreo avertizare sau ceva de genul. Care ar fi motivul?
Ce e mai bine sa cumpar Xbox one sau PS4?
Mi-ar merge Far cry 4 Pe High cu aceasta placa video? http://www.altex.ro/gigabyte-radeon-r7-260x-2gb-ddr5-128-bit-hdmi-2xdvi-dp-gv-r726xoc-2gd
Caut de aproape 2 luni un server ca pe vremuri care sa contina plots/plot-uri pe survival, poate sa ma ajute cineva? :D. Dau funda!
Din ce cauza mi se instaleaza singur programul AnyProtect? Cel putin de 10 ori pe zi il dezinstalezi si el se instaleaza singur.:((
Cum setari as avea la aceasta placa video? http://www.altex.ro/placa-video-asus-gtx750ti-ph-2gd5-gtx750-ti-2gb-gddr5-128bit Cum mi-ar merge Far Cry 4 pe ea merge macar high?
De unde obtin evantaie si clopote pe Metin2 Alaska?
cine joaca fifa 14 pc Stie daca imi merge pe : pentium dual-core cpu E5200 2.50 GHz 3 gb de ram windows 7 32 bit GeForce 210 1gb FUNDA
Ce sa fac sa mearga gtaurile dupa ce am schimbat windowsul?
cum se numeste programul acela care imi arata starea procesorului, temperatura sa, cati gb de ram se utilizeaza in momentul de fata cand sunt intr.un joc. de exemplu gta 5
Am auzit o melodie care, in refren se auzea,, jamal, jamal " sau ceva de genu. Cum se numeste melodia?
Salut tpu.Stie cineva un hack pentru rivals at war firefight? Unul care nu trebuie sa fac survey de-alea.
Unde gasesc Rockstar Activation Code? Pe google nu gasesc niciun key...
Imi dati si mie niste site-uri de hack-uri gratis? Dau funda. Multumesc anticipat
Cine imi spune un metin fain rate 1000 lv 250 pv pvm dau funa
Salut recent an achizitionat un Intel core i 7 ce componente mi- ar mai trebui sa ini mearga battle field 4 decent avand in vedere ca am 2 gb ram placa video nVIDIA gt 9500 si memorie de un terra dau funda...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare pentru cine cunoaste informatica bine tic cand pun pc ul in repaus si sta cateva ore ai mananca din memoria de pe repartitia windows argumentati funda
Am un calculator cu proccesor i5 3330 2.7, placa integrata Intel hd 2500 si16 gb de ram.Credeti ca o sa-mi mearga CS GO pe low macar cu 30 fps.uri?(cu rezolutia full bd)
HEII! Cei care se pricep la FIFA 14. cand vreau sa joc la ultimate Team imi arata ceva legat de Origin. Ce trebuie sa fac. PLZZZ!
Joc 8 ball pool pe facebook.Dar vreau sa o ia-u de la capat de la leval 1. Pot face asta?
De ce imi merge Gta 4 sacadat? Am pus patch- uri si crackuri, L- am dezinstalat si iar l- am instala si merge un pic bine la inceput si cand ies afara din casa merge rau.Ce sa ma fac? Configuratia...? (mai mult)
am o intrebare! Daca am un pc pros.,(cel vechi mi s-a stricat) si am in el 797 MHz procesorul si 265 de rami ce jocuri as putea sa ma joc in afara de mario cs si jazz
Ce jocuri imi recomandati si mie pe acest sistem?: Video: 512 Ati radeon x1400 Procesor: Core duo 1, 83 Intel. Ram: 2gb Multumesc.
De ce nu imi merge Subway Surfers pe tableta? La inceput imi mergea.
De ce in timp ce fac o harta la ets 2 windows- ul 7 imi spune ca jocul s- a oprit din cauza unei probleme am cautat problema dar nu vad nici una.Si ce trebuie sa fac ca sa pot face harta fara sa mai iese...? (mai mult)
Dati-mi si mie cateva conturi de samp "Pro-Gaming" va rog! Primul care raspunde cu un cont bun primeste funda! Multumesc!
Daca am descarcat un joc de pe steam si in dreptul lui scrie 14 ore inseamna ca peste 14 ore se va sterge singur? Funda pentru raspuns
Dece nu- mi merge farming simulator 2015. Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU G1820 2.70GHz Dual Core 4.00 gb ram (3.19 gb usable) 32 bit windows 7 ultimate placa video nu stiu de cat este ca imi...? (mai mult)
Salut cum pot sa imi pun in fata numelui pe CS GO emoticoane?
Salut. Este un joc Jane's Hotel : Family Hero si v-as ruga daca se poate sa-mi da-ti un link de unde pot sa-l downloadez full free. Adica vresiunea completa gratuita. Multumesc.
Hey TPU,ce jocuri pentru android imi recomandati cu grafica buna?(actiune, horror)
Cine stie parola de dezarhivare la Gta San Andreas SKIDROW? Am cautat o zi intreaga si nici o parola gasita
Salutari TPU. Cred ca deja multi aveti jocum Grand Theft Auto V (GTA 5). pentru PC. As dori sa- l cumpar si eu. Insa intrebarea mea este. Imi merge GTA 5 pe: Intel(R) Pentium(R) CPU H630 @ 2. 70GHz, 4GB...? (mai mult)
nu stiu ce am facut dar cand intru in magazin play, youtube, pe un browser imi apare trezultate in japoneza + reclame etc totul e de la contul google gmailul cu as putea schimba limba! dau...? (mai mult)
Este cineva aici care stie coding? Gen. game development sau chestii din- astea? Sa lucreze in unity, flash, etc? Sau in C+ + ? Eu as vrea sa invat sa fac jocuri flash ( care se pun pe net),...? (mai mult)
De curand am ramas fara admin la un grup facut de mine si care avea aproape 1.100 de membrii si era dedicat wrestling- ului.Niste indivizi au reusit sa i- a admin acolo si m- au scos afara. ...? (mai mult)
Dc merge 7 days to die greu uitati tot pc de la cap la coada... Brand: HP 7800 Procesor calculator: Producator procesor: Intel Familie Procesor: QuadCore Model Procesor: Q6600 Frecventa Procesor:...? (mai mult)
Cine imi poate spune care sunt comenzile lui Herobrine? pentru ca vreau sa imi trollez un prieten. Va rog ajutati- ma. imi puteti da mesaj pe faceebok:Raul...? (mai mult)
Buna ziua/seara as dori sa imi achizitionez o placa video sh pana in 190roni. Am vazut placa aceasta video : GigaBYTE Nvidia GTS 250 1gb 256 bit Dar am o intrebare, cati watti imi trebuie la sursa ca...? (mai mult)
Ma poti ajuta te rog cu aceasta eroare pe care o primesc cand incerc sa deschid Minecraft? [00:40:13] [Client thread/INFO]: Setting user: Foxy [00:40:13] [Client thread/INFO]: (Session ID is...? (mai mult)
Stiu ca aceasta nu e o intrebare dar in fine... Cine vrea plugin- uri de spigot (server de minecraft gen bukkit) Am peste 200 si sunt premium, in total ar costa peste $150 cine le vrea sa- mi dea ...? (mai mult)
Care si de ce? http://www.altex.ro/sistem- it- myria- gameon- v10- amd- athlon- x2- 340- 3- 2ghz- 6gb- 1tb- amd- radeon- r7- 240- 2gb- ddr3- linux http://www.altex.ro/sistem- it- myria- style- v15-...? (mai mult)
cine imi poate face un cont de samp pe serverul Romania Roleplay are funda!
Tocmai mi-am instalat windows 8.1 pro, si am vrut sa ma joc fifa 15 :UT din hitbox, si nu a mers de ce?
Buna seara..am o intrebare :D A jucat/joaca cineva la pariuri live pe site-ul ro.10bet.com? Sunt de incredere?
am o problema prosteasca.Deci mi- am schimbat pe telefon parola la facebook si pot intra pe cont cat timp nu ma deconecteaz... stie cineva vreo aplicatie care pot sa- mi gasesc parolele de ...? (mai mult)
De ce nu imi merge pe tableta jocul Subway Surfers. La inceput mi- a mers pentru o vreme, insa brusc odata s- a oprit si ori de cate ori tot il instalez imi spune ca din pacate aplicatia "Subway Surfers...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
rld0 întreabă:
Ion1989 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!